Berlingske, fra pæn borgerlig stemme til islamlobbyist

Ud over fordrejninger er direkte fortielser jo også vigtige for at formidle det ”rette budskab”. Berlingske reporterer nu om et tilsyneladende troværdigt britisk menneskerets-advokatkontor ”Guernica 37”, som ser med ”dyb alvor” på situationen for syrere i Danmark.

Blandt stifterne og lederne af Guernica 37 kan nævnes Toby Cadman. Rammende kaldt lobbyist for det nu forbudte islamist-parti Jamaat-e-Islami i Bangladesh. Dette land havde oprettet en særlig domstol for at behandle sager om deltagelse i det omfattende folkemord ved Bangladeshs løsrivelse fra Pakistan. Muslimske organisationer med bånd dertil var hovedaktører.

Cadman påtog sig nogle af de islamiske folkemorderes sag, der helt legitimt var Bangladeshs anliggende. Han bedrev et intensivt lobbyarbejde imod Bangladesh ved rundrejse til Mellemøstens arabstater, hvor der arbejder millioner af bangladeshere, for at lægge pres på Bangladesh for reelt at opgive sagerne mod det med hans ord ”respekterede” parti Jamaat.

Cadmans lobbyarbejde omfattede også en tale ved et møde organiseret af Bangladesh Crisis Group, forbundet med Jamaat, i den saudisk støttede East London Mosque; mødeleder var Osama bin Laden-tilhængeren Kemal Helbawy. Cadman gjorde kort sagt alt for at sværte Bangladeshs moderate regering på islamisternes vegne, præcis som hans firma nu gør det over for Syrien.

Tidligere i dag beskrev jeg Jyllands-Postens portræt af den tyske CDU-politiker Hans-Georg Maassen, der ifølge JP råber fra yderfløjen. Lige så typisk præsenterer Berlingske Guernica 37 som autoritative menneskeretseksperter. Deres ”sag” og ikke deres egen tvivlsomme baggrund er her i centrum, mens det over for tyskeren, der ikke hælder vand på journalistisk venstrepartis mølle, var modsat. Mainstreammediernes manipulationer i én retning fortsætter bare.

1 Kommentar på "Berlingske, fra pæn borgerlig stemme til islamlobbyist"

  1. Jeg tvivler stærkt på at Danmark- og Europa- foreløbig kan komme tilbage fra den tilstand, landet og kontinentet er blevet sat i af de globalistisk-totalitære kræfter. Praktisk taget ALLE vigtige samfundsinstitutioner og hele pressen ejes eller influeres voldsomt af de totalitære og det er svært at se, hvordan vi skal kunne komme ud af jerngrebet.
    Alle de vigtige samfundsinstanser, der før i tiden sørgede for samfundsstabilitet, arbejder nu for det stik modsatte- ustabilitet, totalitære tilstande og dybest set tyranni mod det danske folk. De få, der brokker sig, får at vide at de har valget mellem at løbe med den store lydige flok eller bliver skilt ud ved hjælp af udskamning, Berufsverbot og eventuelt fængsel. Det gælder flere og flere områder i samfundslivet og breder sig som ringe i vandet. Spørgsmålet er vel efterhånden mere om der overhovedet kan opbygges en opposition til det vanvittige sociale eksperiment, magthaverne i EU presser ned over hovedet på de originale etniske befolkninger på kontinentet… lige nu går det ihvertfald helt ad h…… til. Opposition er forbudt, censur er stærkt udbredt og forholdsregler mod det totalitære Europa er meget stærke og effektive.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.