Antisemitisme: OL-atlet fra muslimsk land vil ikke kæmpe imod en jøde

De Olympiske Lege i Tokyo er knap gået i gang, før jødehadet titter frem blandt de muslimske deltagere.

Algeriets judokæmper, Fethi Nourine, er rejst hjem, fordi han skulle møde en jødisk modstander fra Israel.

30-årige Nourine siger, at hans beslutning er endelig, fordi han “ikke vil have beskidte hænder”. Den modbydelige antisemitisme står nu mejslet i de olympiske ringe.

Den 30-årige Fethi Nourine møder opbakning i Danmark fra Enhedslistens tidligere kandidat, Asmaa Abdol-Hamid.

“Algeriet har allerede vundet. Et stående salut og dyb respekt herfra 👏🏼,” lyder der fra islamisten Asmaa Abdol-Hamid.

Asmaa Abdol-Hamid, der kommer fra de palæstinensiske områder, har stillet op til både kommunalvalget og folketingsvalget for Enhedslisten.

Ved folketingsvalget i 2007 fik Asmaa Abdol-Hamid 3822 personlige stemmer hos Enhedslisten, og hun fik en fornem førstesuppleantplads.

Asmaa Abdol-Hamids bror og ægtemand er begge straffet med fængsel for kvindevold, tyveri, dødstrusler og millionsvindel med skattepenge.

Jødehadet har gode kår hos Enhedslisten og ved De Olympiske Lege.

*

Se også Enhedslistens kommunist: Chresten Kjærulff Torp håber, at indvandrere i coronajobs skader danskere


Se også Bent Blüdnikow om Sune Haugbølle med flere: ‘RUC-forskeres aktivisme ligner statsstøttet pseudoforskning’

6 Kommentarer på "Antisemitisme: OL-atlet fra muslimsk land vil ikke kæmpe imod en jøde"

 1. Og sådan er mange danskeres holdning til Israel og jøder desværre også..

 2. Hvis der var OL i svindel og bedrag, ville “de” snuppe samtlige medaljer.

 3. Asmaas FB-side førte mig hen til AnneLise Marstrand-Jørgensens profil. Det var ikke nogen god oplevelse…

 4. DR og TV2 berurtet enmet ganske let, uden at fortælle hvem der var og hvad det drejede sig om.
  Det kaldes stor Berøringsangst, og vildledning af folk.

 5. Seneste: En sudanesisk judo-kæmper nægter også at stille op mod israelsk deltager. IOC har ingen kommentarer.. til gengæld har IOC med fornøjelse videregivet den glade nyhed at en iransk deltager har vundet guld i luftpistol; en person, der er aktivt medlem af den iranske terrororganisation IRGC, som er forbudt i USA, har vundet guld, og IOC har i den anledning lagt et glædesstrålende opslag på twitter i anledning af denne for det iranske regime så glædelige begivenhed.. IOCs opslag virker nærmest som en bevidst provokation mod, og ekstra salt i såret på den iranske organisation “United for Navid”, som er opkaldt efter den græsk-romerske iranske bryder Navid Afkari, som blev henrettet af regimet i Iran i 2018 for deltagelse i regeringsfjendtlige demonstrationer i landet.
  Opslaget virker også uundgåeligt som en åben provokation og krigserklæring mod alle dem, der kæmper mod muslimsk indflydelse i hele Verden. Mange mennesker ser ud til at at have mistet illusionerne og anser nu meldinger som disse som ren hån mod islams ofre. Hvilket det efter min mening også kan fortolkes som.
  Gad vide om iranerne selv nogensinde tænker: “Hvordan kan vi slippe af med islam? Islam har fuldstændig ødelagt vores før så fremgangsrige land og hele vores potentiale”. Der er åbenbart nogle, der gør det, med det ventede resultat. Offentlig barbarisk henrettelse eller “forsvinding”.. brud på sharialovgivning straffes øjeblikkeligt og brutalt.

 6. IOC fremstår mere og mere som et ‘skyggekabinet’ for nogle rabiate mørke kræfter – regerings styrede interesse organisationer – velsagtens.
  De har en helt erklæret – dagsorden – nemlig at sætte visse kulturer, racer og andre ‘minoriteter’ øverst på sejrspodiet, som måske før stod tilbage i skyggen for den hvide races overlegenhed. De skal nu ALLE frem i lyset og ‘vises’ frem.
  Ovenstående eks. er bare et ud af mange hvor bla. muslimske topatleter nærmest bliver ‘glorificeret’ når de vinder medaljer, og selvf. mest når den er af guld.
  Som et hvidt og kristent menneske er det svært at skulle se på at muslimer(oftest ortodokse), negroider, trans-gender/sexuelle og andre ‘mystiske’ skabninger de skal forherliges på de #SocialeMedier en masse. For det er jo bevidst den strategi IOC jo ser ud til at have valgt.
  Til næste år afholdes fodbold VM-2022 (godt nok ikke IOC men FIFA) i det stinkende rige iSLAM’istiske slavestats diktatur Qatar. Fatter simpelthen ikke hvorfor hele vesten dog ikke boykotter regulære ‘lorte-arrangement’: En mulig forklaring herpå følger nedenfor.
  Dette bliver med garanti et udstillingsvindue af alle iSLAM’ismens ‘herligheder’ og ‘paradis’-agtige tilstande. Det ‘stinker’ godt af Qatar-sheikernes multi milliarder.
  Den nu kuldsejlede European Super League i fodbold hvor de 8 største klubber skulle være i en liga for sig selv har uden tvivl være i lommerne på de rige iSLAM’istiske fundamentalistiske sheiker i nogle af disse Forende Arabiske Emirater(FAE).
  De største fodboldklubber i verden, og dermed Europa som: Real Madrid, FC Barcelona, PSG, Man. City/United, FC Liverpool, Chelsea og givetvis og nogle i den bedste italienske og tyske liga er dybt afhængige af milliarder fra Qatar og FAE – og dermed jo også i iSLAMs ‘hellige navn’
  Det er simpelthen så klamt som det kan være. Om nogle år vil halvdelen af disse holds spillere jo nok hedde en Muhammed, Ali eller Abdul et eller andet. De fleste af de største fodboldklubber er allerede rigtig godt besat med en masse kulørte skabninger, hvoraf en del af disse jo bekender sig rettroende til iSLAM.
  En af de eneste tilbageværende hvide top fodboldspillere er f.eks. Harry Kane fra England.
  For Danmark er det næsten kun Kasper Dolberg, der kan repræsentere den hvide race til at score afgørende mål og blive matchvinder som under det netop afsluttede EM 2020: Ja selv fra Danmark er vi kommet dertil !
  Allahu Akbar !
  En skræmmende udvikling for en hvid vesterlænding…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.