Terrorangreb i Marbella i Spanien? Eller psykisk syg mand på afveje?

Forleden så jeg en artikel, der handlede om, at der næsten ikke bliver begået terror i Europa længere. Det er korrekt, at vi p.t. ikke ser de store angreb, som Islamisk Stat satte i værk for nogle år siden (i blandt andet Frankrig og Belgien). Men der er nu masser af islamisk terror i Europa. Senest i Würzburg, hvor en somalisk jihadist gik amok med en kniv. Men tendensen er, at angrebene ikke bliver rubriceret som terror. I stedet bliver gerningsmændene beskrevet som “psykisk syge”. Den samme forklaring har vi – foreløbig – fået i forbindelse med et muligt terrorangreb i Marbella i Spanien, hvor en “30-årig, psykisk syg, spansk statsborger” kørte ind i en menneskemængde i bil.

*

Se også Kommunikationschef i Chr. Hansen – Sanne Seyer-Hansen – vil have fjernet kritisk historie om virksomhedens pakistanske medarbejder Zeshan Ahmed, der hånede afdøde Kurt Westergaard

3 Kommentarer på "Terrorangreb i Marbella i Spanien? Eller psykisk syg mand på afveje?"

  1. Hvordan nogen kan nå frem til den konklusion at vi næsten ikke ser terrorangreb mere, er imponerende. Og man ser jo, hvad man vil se. Men når man konsekvent rubricerer reelle terroristangreb som “Ulykker”, “psykisk sygdom” osv, så er det jo klart at man lige pludselig får en taknemmelig statistik.. og det er helt efter planen. Så kan man rydde vejen for magthaverne til at erklære “Sejr over terrorismen og hadet” og påstå at “Integrationen er lykkedes” osv med fanfare, kærlighedserklæringer til islam og meget andet manipulation..

  2. Vanvids-bilisme som specielt er dukket op under Corona-krisen i Danmark, kunne med rette også med en god snert af omskrivning også kunne rubriceres under en eller anden form for terror.
    De store dyre luksuriøse, oftest leasede biler, fungerer som det indirekte perfekte ‘våben’ lige midt imellem hænderne på en potentiel aggressor.
    Man kan jo bare følge med i nyhedsstrømmen af disse vanvidsbilisters hærgen, og de fatale konsekvenser heraf ift. ofrene. Nogle endda med dødelig udgang.

  3. DR & TV2 har glemt at sætte billeder og lyd på.
    Men det kommer vel ikke bag på nogen.Vel?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.