Omar Marzouk håner afdød Muhammedtegner efter somalisk økseterror

Den egyptiske indvandrer, Omar Ahmad Marzouk, benytter Kurt Westergaards død til at håne den verdensberømte Muhammedtegner.

I 2010 blev Kurt Westergaard udsat for et muslimsk terrorangreb, da en somalisk øksemand angreb tegneren i hans private hjem i Aarhusforstaden Viby J. Kurt Westergaard reddede livet ved at låse sig inde på toilettet, der samtidig fungerede som boligens sikringsrum, der kunne modstå det somaliske terrorangreb.

Kurt Westergaards femårige barnebarn var også i huset under terrorangrebet. Det faktum bruger Omar Marzouk til at nedgøre Kurt Westergaard få dage efter hans død.

PET – Politiets Efterretningstjeneste har senere erklæret, at Kurt Westergaard handlede rigtigt, da han låste sig inde i sikringsrummet.

“PET havde briefet mig om, at en indtrængende terrorist ikke vil gå efter familie, men først og fremmest efter sit offer. Det var mit eneste valg, og heldigvis var det det rigtige,” sagde Kurt Westergaard efter terrorangrebet.

Da somaliske Mohamed Geele trængte ind i rækkehuset på Grøndalsvej, befandt Kurt Westergaard sig ved toilettet, mens barnebarnet, der havde benet i gips, sad inde i stuen med benet oppe. Hvordan Kurt Westergaard, der i 2010 allerede var dårligt gående og benyttede stok, skulle være nået fra toilettet igennem husets gang og frem til husets stue, hvor barnebarnet og Mohammed Geele befandt sig, uden at blive slået ihjel står hen i det uvisse. Men sandheden er nok, at Omar Marzouk havde foretrukket, at Kurt Westergaard var blevet slået ihjel foran sit barnebarn af Mohamed Geele, der var bevæbnet med en økse og en stor islamisk kniv, fremfor den lykkelige udgang på historien, hvor Westergaard søgte tilflugt i sikringsrummet og både Westergaard, barnebarnet og Geele overlevede.

48-årige Omar Marzouk har tidligere truet med at forlade Danmark, fordi han ikke føler sig dansk. Det har vist sig at være tomme trusler, og lige nu forbereder Marzouk et sceneshow, der handler om at gøre danskerne mindre ‘danske’.

Omar Marzouk viser, hvordan det religiøse had bobler og syder – også i de tilsyneladende velintegrerede muslimske indvandrere.

(Foto af Kurt Westergaard: Snaphanen)

*
Læs om Omar Marzouks støtte til et berygtet muslimsk bandemedlem på Nørrebro.

2 Kommentarer på "Omar Marzouk håner afdød Muhammedtegner efter somalisk økseterror"

 1. Til alle de “komikere”, der håner og nedgør etniske danskere mens de hylder “diversitet”, “mangfoldighed” og “multikultur”: Jeg husker jer. Og udover at boykotte jeres shows forevigt vil jeg også huske jer, når tiden kommer til et opgør med dem, der faciliterede yderligere befolkningsudskiftning og mere had mod danskerne. Og det inkluderer naturligvis sådan en som Marzouk.

 2. DR og TV2 havde også nekrolog over Kurt Westergård.
  Men de undlod en vigtig ting og det vil jeg så sige:
  KW blev jo som sagt i DR og TV2 overfaldet af en mand med en økse i 2012.
  Så de nævnte ikke hvilken mand:
  Jeg kan fortælle det var en Neger! En Neger fra Somaliland (Somalia), sproget Swahili
  og var abefarvet, vi danskere er jo grisefarvet. så forskellen er jo stor, IKKE.?
  Navn og alderen er her.
  28-årige somalier, Muhudiin Mohamed Geele
  Svinet kan ikke udvises, og opholder sig nok på Kærshovedgård.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.