Drabsforsøg: Arabisk indvandrer skubber kvinde ud foran togDe naive politikere er skyld i, at danskerne endnu engang bliver ramt af de kolossale problemer med indvandringen fra Mellemøsten.

Denne gang bliver to kvinder udsat for grov vold og et drabsforsøg, da en 34-årig araber skubber et af ofrene ud foran et kørende tog i København.

Den 34-årige indvandrer forfølger en 19-årig teenagepige omkring klokken 22.30 mandag aften. Araberen skubber kvinden i ryggen, da hun er på vej ned ad trappen på Valby Station.

Den mørklødede gerningsmand slår teenagepigen i hovedet. Han rammer det ene øje og derefter øret. Herefter regner adskillige slag nedover offerets krop.

Indvandreren er på udkig efter et nyt offer, og han bevæger sig mod perronen. Her opsøger han en 29-årig kvinde, som migranten først træder på den ene fod og derefter sparker over skinnebenet.

Kort tid efter slår den aggressive indvandrer sit kvindelige offer på halsen. Den 29-årige kvinde kæmper imod og prøver at skubbe voldsmanden væk fra sig.

Pludselig bliver kvinden, ifølge vidner, kastet ud på skinnerne. Et vidne på togstationen forklarer, at det så ud som om, at kvinden fløj vandret ud på skinnerne og ramte med hovedet først.

Det næste, den 29-årige kvinder ser, er et tog, der heldigvis har lavet en nødstandsning. Situationen er tæt at udvikle sig til drab på det, der ligner et tilfældigt offer.

Den arabiske gerningsmand kommer fra det muslimske land, Jordan, hvor der ikke er krigshandlinger eller sultkatastrofer.

Den arabiske voldsmand er angiveligt kommet til Danmark fra Jordan i 2020 med henblik på familiesammenføring. På nærmest ironisk vis har den danske stat netop tabt en retssag ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol i Strasbourg, hvor det blev slået fast, at muslimske migranter fra Stormellemøsten og Afrika har udvidede rettigheder i forhold til familiesammenføringer.

Den arabiske indvandrer er arbejdsløs, han har ingen indkomst, og han har ingen fast adresse i Danmark, hvor han alligevel kan opholde sig uden problemer. Gerningsmanden har i den seneste periode sovet hos venner og bekendte.

Da den 34-årige araber bliver fremstillet i grundlovsforhør, må de danske skatteydere betale en tolk.

Herefter beskylder den mellemøstlige gerningsmand sit kvindelige offer for at være den aggressive part i voldsomhederne på togstationen. Araberen nægter at have slået kvinden, og han fortæller, at han skubbede den 29-årige i en slags nødværge for at holde hende væk.

Den 34-årige araber afviser at have skubbet kvinden ud foran toget. Indvandreren opholdt sig, ifølge sin forklaring, på togstationen for at ‘shoppe’.

Det kommer yderligere frem i retten, at den kriminelle indvandrer har to sigtelser for vold og forsøg på vold, der skulle være begået 7. og 11. juli 2021.

Den 34-årige sigtede araber bliver varetægtsfængslet i tre uger. Dommeren mener, at der er særlig bestyrket mistanke mod velfærdsmigranten.

Den kriminelle indvandrer prøver nu at få omstødt afgørelsen, så han kan slippe for at komme bag tremmer.

Ingen selvgode politikere har taget afstand fra den ufattelige kvindevold, hadforbrydelse og drabsforsøg, der ramte som et lyn mandag aften. Den ære tilkommer kun ofre med mørke hudfarver.

Hvilken kriminel araber skal lykkes med en familiesammenføring næste gang?

Mere hos Ekstra Bladet. Læs journalist Laura Bonvang ‘s artikel her.

*

Læs om flere eksempler, hvor indvandrere skubber danskere ud foran toget

Se også Faaborg: Udlænding voldtog 14-årig dansk pige, “… var på det nærmeste slave for den 21-årige”

7 Kommentarer på "Drabsforsøg: Arabisk indvandrer skubber kvinde ud foran tog"

 1. det bliver værre endnu, med alle de brune💩 mennesker

 2. Kvinderne erobrer med barnevogne, mændene med alt, hvad der kan bruges.

 3. Hvad er svinets adresse i Danmark??

 4. Jordan burde være et af de meste moderate islamiske lande, endda med et anstændigt forhold til Israel, bla. pga deres kongefamilie. Men det siger jo bare om hvor alt for let det er at omgås det hele og gøre ophold i Danmark. Selvf. hos venner eller bekendte, så kan denne velfærdsmigrant/gerningsmand jo også leve i skjul.
  PS: Hvor mange af hans ‘slags’ lever så egentlig under jorden i Danmark i skjul for myndighederne ?
  Bunden er nået !

 5. Det store spørgsmål nu må vel være om de angrebne kvinder har lært noget af denne “berigelse”.. og tager den rette konsekvens, nemlig at stemme på Stram Kurs ved næste valg.
  Personligt tvivler jeg. Og på den måde har disse kvinder selv blåstemplet det næste angreb på dem selv eller andre. Og alligevel begriber de med garanti stadigvæk ikke at angrebene og chikanen bliver ved.
  Det må også efterhånden være et spørgsmål om tid før der bliver tale om flere mord. Vi har været så ufatteligt heldige de senere år med at undgå dræbte, fordi vi er blevet advaret mod terrorangreb af Mossad, CIA, den svenske efterretningstjeneste og andre. Og ved Krudttønden/Synagoge-angrebet i 2015 var det svenske betjente, der besvarede ilden ved Krudttønden, mens de danske betjente ved Synagogen ikke kunne findes af at affyre deres våben. Først dagen efter, efter en nat i terroristens greb, kunne København ånde lettet op, da han blev skudt ned som en gal hund ude på Frederikssundsvej, i det muslimsk dominerede nabolag.
  Næste gang kan det let gå meget, meget værre.

 6. Det har jeg sandelig ikke hørt noget om i DR og TV2

 7. Hvis man tror bunden er nået her, så er jeg bange for at min påstand nok vil være at vi stadig er langt fra svenske tilstande, men at der arbejdes ihærdigt på at vi når dertil. Se blandt andet Den Korte Avis idag med overskriften: “Barbariet breder sig i dagens Danmark: 14-årig pige bortført og gruppevoldtaget – en arabisk mand er anholdt”.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.