”Humanismens” forudsigelige ofre

Fotoet viser 13-årige Leonie (sammen med sin jævnaldrende kat). Hun blev i sidste måned bedøvet, voldtaget og dræbt af fire afghanere i Wien, flere af dem kendte kriminelle.

Det er jo, hvad der sker. Faktisk med matematisk sikkerhed, når man tager store mængder unge muslimske mænd ind i landet. Langt de fleste er ikke mordere, lyder indvendingen, men nogle er altså, og det er den omkostning, man er parat til at tåle, når man vil ”redde” alverden.

Kansler Kurz har efter mordet igen talt i hårde toner om nødvendigheden af udvisninger af kriminelle, men som repræsentanter fra det Østrigske Frihedsparti har påpeget, var Kurz netop integrationsminister, da de aktuelle afghanere kom ind i landet. Endnu sidste år er der under Kurz kommet 15.000 asylsøgere til Østrig.

Kurz er så også kendt for at stille skrappe ”krav” om tyskundervisning m.v. til fremmede i landet, men det hjælper jo ikke dem, der alligevel bliver myrdet af nu dygtigere fremmede fjender. Og ja, europæere myrder også hinanden, men den store mængde ofre, der havde levet videre uden asylindvandringen, er (noget af) ”humanitetens” indiskutable pris.

Så europæere må jo bare beslutte, om de helst vil give asyl til 15.000, der er ”uskyldige” bortset fra nogle få mordere, eller lade dem alle blive i hjemlandet for at lade en Leonie leve. Der er ingen vej ud af dilemmaet, som dog burde være nemt for de fleste. De, der er ansvarlige for det modsatte valg, har landsmænds blod på deres hænder, det er uomtvisteligt. Men de, der ikke vil redde alverden, har aldrig haft ansvaret for, hvordan man behandler hinanden i Langtbortistan.

Desværre er det jo sådan, at ofre for asylsystemets ”svigt” er lette at illustrere og også flittigt bliver det af medierne. Europæere bliver først myrdet, når forbryderne har givet sig til kende i flokken af modtagne ”stakler”, og så er ulykken ligesom sket, og man hænger endda på gerningsmændene, i hvert fald indtil straffen er sonet, ofte permanent. Og når nationalsindede kommer med en principiel protest angående den uundgåelige kriminalitet ved indvandringen, som nærværende indlæg, er det ”politisk misbrug” af ofret (mens modparten selvfølgelig godt må bruge druknede etc. asylsøgere som argument). Så flere og flere europæere slagtes på den globale humanitets alter, og man må kun trække på skuldrene, hvilket reelt også er det, der igen og igen gøres i stedet for rettidig omhu.

5 Kommentarer på "”Humanismens” forudsigelige ofre"

 1. Humanisme er en totalt udvandet ‘meta-pseudo-isme’. Det er rungende hult når det bliver brugt i et internationalt storpolitisk korrektheds manisk skuespil om at ville please sine nærmeste allierede, som man er i ‘klub’ sammen med. F.eks EU. Heri er det på forhånd fastlagt at hele verden, og alverden, skal reddes udfra ‘humanitært’ migrationspolitisk, overnationalt og grænseoverskridene vedtagne love. Det er jo som forstås ved hele ‘korrektheds’ mantraet.
  Når det så på tragisk vis ender i helt umenskelige og inhumane forbrydelser overfor de indfødte befolkninger, så er det man med rette kan stille sig det helt eksistentialistiske spørgsmål om hva’ der er mest ‘humant’ ?
  – Hvad er så farligst for os europæere ?
  1.) At de indfødte ender som martrede ofre, nogle endda med dødelig udgang, for de fremmedes bestialske, og oftest yderligtgående religiøse forbundene handlinger ?
  eller
  2.) At de fremmede ugerningsmænd, de skal straksudvises, remigreres, uanset hvor ‘farligt’ tilstandene er i det land de er flygtet/migreret fra ?
  Hvis man som europæisk borger kærer, og holder af sin etniske æt, må det mest humane jo være det som er mest farligt dvs. nr. 2 – ovenstående.
  Det mest inhumane må jo være os som æt der ender med at blive slagtet på offerets-og-humanitets alter…

 2. En slags massepsykose er opstået, ifølge hvilken vi europæere åbenbart har besluttet os til at nedlægge os selv og overlade kontinentet til muslimerne og så åbenbart bare prøve at se, hvad der sker..
  At prøve at forklare den voldsomme selvdestruktive holdning, der præger så godt som alle kontinentets hvide mennesker, er for massiv en opgave for nuværende. Men en del af forklaringen ligger i den ekstremt koncentrerede ensretning og hjernevask, kontinentets uddannelsesinstitutioner har bedrevet igennem de seneste mange årtier. Her er kontinentets unge blevet lært at hade sig selv, deres hvide hudfarve, deres forældre, deres religion, politiske system, historie og kultur og deres fortid. Intet er blevet ladt tilbage. Selvhadet er totalt.
  Jeg har svært ved at se Europa overleve i den form, vi kendte, og som virkede. For af en eller anden grund synes samtlige europæiske borgere også at være enige om at det nye system, vi skal prøve, skal være baseret på totalitær ideologi og ufrihed, ellers ville det sidste års “corona”-restriktioner ikke have kunnet lade sig gøre.
  Jeg syntes på et tidspunkt at EF var en god ting; en god idé, fordi vi i Danmark var meget socialistisk indstillede og at EF kunne hjælpe/påvirke os til større personlig frihed.
  Men EF, nu EU, udviklede sig nærmest lige nøjagtig omvendt. Fra en frihandelsorgansiation til en bureaukratisk union, der mest af alt knægter friheden og nu skaber ufred og- i værste fald- kaos og krig på kontinentet. Igen. Som vi har været vant til gennem århundreder, men som vi troede vi var kommet ud over fordi der var fred mellem europæerne. Og det var der måske også. Men der var ikke fred mellem europæerne og muslimerne/araberne. Og da det hovedsageligt er den gruppe af mennesker, man har valgt at masseimportere til Europa, så er det måske temmelig logisk at konkludere at det projekt ville køre fuldstændig af sporet. Men sådan var tankegangen åbenbart ikke i Bruxelles…

 3. Hele EU projektet er kørt fuldstændig af sporet under Covid-19 epidemien. Nærmest som et kæmpe godstog, der er på vej ud over afgrunden: Ikke engang at få fordelt vacciner til medlemslandene magtede det at stille noget konsekvent-og-målrettet op med. En farce udviklede det sig til.
  Det vælter ud over Middelhavet, lige netop i disse uger med tusindevis og atter tusindevis af afrikanske velfærdsmigranter. Man kan slet ikke følge med i de sydlige europæiske lande med at få styr på denne voldsomme indtrængen på kontinentet.
  Dette bliver nok, slet ikke, taget op og gjort noget ved i det store bureaukratiske magtapparat. End ikke kommer det ud i MSN-mediernes sendeflader.
  Her er det helt aktuelt og tydeligt fra et populært feriedestinationsmål på en sydeuropæisk strand hvordan sådan en migrant-invasion foregår i praksis.
  Se her: https://twitter.com/Dykaren21/status/1412415001839742980

  • “Alvoren” i Covid-19 pandemien sås jo også gennem de strikse, ja ligefrem undertrykkende og destruktive, nedlukningsregler i Europa. Disse gjaldt dog naturligvis ikke for de indvandrende masser fra Afrika og Mellemøsten, der kunne færdes fuldstændigt frit mellem landene, mens de indfødte europæere sad fængslet indendøre med mundble på og ikke måtte gå udenfor. Og som nordiclux skriver her, så er indvandringen og befolkningsudskiftningen nu igen oppe i fuld fart- med turbo på.
   En profeti: Om 5 år er store dele af Vesteuropa ubeboeligt for de indfødte etniske europæere- og jeg forudser at mindst ét eller flere vesteuropæiske EU-lande vil have konverteret til islam som statsreligion.
   Og de ansvarlige for denne forbrydelse kan ikke straffes, for de har haft bred folkelig støtte til deres befolkningsudskiftningsprojekt, som godt nok er kørt forudsigeligt galt og endt i den ventede demografiske, sociale og kulturelle katastrofe, men både eliten og den brede befolkning lader til at være mere og mere voldsomt ivrige end nogensinde før efter at opnå endnu både mere islamisering og kaos, samtidig med at samme befolkning efterspørger mere politistat.. eller som det berømte ordsprog siger i sådanne situationer, som er forudsigeligt forudsagt til at køre helt af sporet, mens ingen vil indrømme det- what could possibly go wrong?..

 4. Det har altid været mit argument, når folk belærer mig, om de evige nuancer blandt de invaderende. Mit modsvar er og har altid været: De, der begår overfald, mord, tyveri, social bedrageri osv osv osv – forsvinder ikke, fordi du kender en flink grønthandler. De følger med over grænsen. Siger du ja til de “flinke” har du derfor også sagt “ja” til de problemskabende, som følger med i stort tal. Hvad enten du vil erkende det ansvar eller ej, indeholder det faktum ingen nuancer.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.