Würzburg: Den somaliske knivmand gik specifikt efter kvinder

Somalieren Abdirahman J. gik specifikt efter at slå kvinder ihjel i forbindelse med sit knivangreb i Würzburg. De tre døde kvinder var henholdsvis 24, 49 og 82 år. To sårede ved angrebet svæver stadig i livsfare.

Mere om sagen på Document

1 Kommentar på "Würzburg: Den somaliske knivmand gik specifikt efter kvinder"

  1. Mange af dem, der har stemt for denne masseimport af muslimer, er kvinder. Jeg har faktisk indtryk af at det især er kvinderne, der har muliggjort denne masseindvandring. Og Merkel var/er jo meget begejstret over indvandringen. Så for at sige det på dansk: What could possibly go wrong?? Nå ja, 3 døde og 5 sårede i Würzburg, men disse kvinder er jo “bare hvide” og nogle, man er klar til at ofre på “multi”-kulturalismens alter.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.