Facebook deaktiverer Christian Marcussen

Christian Marcussen er blevet smidt af Facebook. Det beklager jeg, da jeg mener, at der skal være mindre censur på Facebook – ikke mere. Men Christian Marcussen forsvarede ikke ytringsfriheden på Facebook, da Uwe Max Jensen, Kim Møller fra Uriasposten og den svenske gadekunstner Dan Park fik deres konti permanent deaktiveret. Så min beklagelse er selvsagt til at overse.

Jeg kan i øvrigt ikke engang linke til min blog Ballet Magnifique på Facebook, da Facebook har blokeret bloggen. Men du følge linket her.

Se også Afsløring af Facebookcensur: Venstrefløjen anmelder i flok

1 Kommentar på "Facebook deaktiverer Christian Marcussen"

  1. De er rigtig glade for censur på venstrefløjen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.