Sammenspiste journalister: TV 2-kollegaer interviewer hinanden

Det er en kendt sag, at journalister arbejder i en lukket verden, hvor penge, bijobs og nepotisme gror som utæmmeligt ukrudt.

I denne uge kunne man opleve endnu et hovedrystende eksempel, da journalistkollegaer fra det statsejede TV 2 interviewede hinanden – vel og mærke i reklamesammenhæng. TV 2-journalisten Ann Lind Andersen, der er redaktør og filmekspert, har skaffet sig et lukrativt bijob for et bogforlag, der er tilknyttet det kulturradikale og venstreorienterede medie, Politiken. Ann Lind Andersen er hyret til at interviewe en række gæster ved bogarrangementet – heriblandt den tyrkiske samfundsdebattør, Özlem Cekic.

En af de andre gæster er Ann Lind Andersens nære kollega, Janni Pedersen, der er mødt op for at reklamere for sin ny bogudgivelse. Både Janni Pedersen og Ann Lind Andersen er tilknyttet tv-selskabet Nordisk Film, der leverer programmerne Go’ morgen Danmark og Go’ aften Live til TV 2’s sendeflade.

Janni Pedersen er vært på Go’ aften Live, og Ann Andersen optræder på skærmen som filmanmelder i Go’ morgen Danmark samt i forbindelse med Oscar-uddelingen. Det er altså to nære kollegaer, der deler redaktion og arbejdsplads, der ender i et fælles interview. Formålet er at få salget af den enes krimibog til at eksplodere – mens den anden tjener ekstra på bijobbet.

Den 52-årige nyhedsvært, Janni Pedersen, har fået følgeskab på scenen af sin 13 år ældre ægtemand, Kim Faber, der er tidligere underviser på Journalisthøjskolen. Kim Faber scorede sin unge elev, Janni Pedersen, da hun gik på journalistuddannelsen i Aarhus. Kim Faber, der arbejdede som undervisningsassistent, har senere indrømmet, at han blev tiltrukket af Janni Pedersens ‘store bryster’.

54-årig Ann Lind Andersen kommer fra Sydkorea, og hun har været ansat på TV 2 og Nordisk Film siden 2004. Hun har været aktiv i Korea Klubben – en interesseorganisation for adopterede fra Sydkorea. Ann Linn Andersen er desuden veninde med den venstreorienterede journalist og aktivist, Natascha Rée Mikkelsen, der står bag en forening, der hjælper Islamisk Stat-terrorister til Danmark.

Et lille indblik i en sammenspist medieelite, hvor man interviewer hinanden og vælter sig i vellønnede bijobs.

Go’ morgen nepotisme!

*

Se også 20-årig iraner krænkede 21 teenagepiger, voldtægt: ‘Jeg vil slå dig ihjel, hvis ikke du har sex med mig’

1 Kommentar på "Sammenspiste journalister: TV 2-kollegaer interviewer hinanden"

  1. Fjolserne på TV aner ikke hvad der foregår. Det sørgelige det er: De er ikke de eneste. !

    Perker Krimminalitet i perioden, 04.03 – 31.05.2021

    Harry Vinter fra Den Danske Forening har lavet en liste over AEH-relaterede episoder i andet kvartal af 2021.

    ” Gad vide hvor mange der er i første kvartal. ?? ”

    Indlæg: 05.31 En 39-årig mand blev i sit hjem i Dalby på Sydsjælland overfaldet af 3 røvere, som beskrives som ‘mørke i huden’. (Ekstra Bladet 31/5)

    05.29 I Vejle blev en 19-årig mand bortført, mishandlet og myrdet med kniv. To mænd af anden etnisk herkomst end dansk er anholdt og sigtet for mishandlingen og drabet. Der er flere medskyldige på fri fod. (Ekstra Bladet 30/5)

    05.28 I Køge blev to 17-årige unge mænd overfaldet med slag og spark af 10-15 unge af anden etnisk herkomst end dansk. Den ene blev frarøvet ur og kasket. (sn.dk 31/5)

    05.27 Anklagemyndigheden har tiltalt to 26-årige mænd fra Københavnsområdet for forsøg på terrorisme. De var i besiddelse af to pistoler, to lyddæmpere, seks magasiner og 750 patroner. (Den korte Avis 28/5)

    05.24 I Kastrup råbte en dansk mand efter en tunesisk fup-flygtningefamilie, at Danmark ikke er deres land, og at de er gæster i Danmark. Moderen i familien hængte derpå manden ud på Facebook med genkendeligt ansigt i strid med Databeskyttelsesloven, og muslimer truede med vold. (Ekstra Bladet 27/5)

    05.17 I Aarhus N skubbede en mand med mellemøstligt udseende helt umotiveret en 46-årig cyklist, så han væltede ind i parkerede biler. Han skubbede derpå til cyklisten og smed hans cykel hen ad vejen. (Døgnrapport. Østjyllands Politi 17/5)

    05.16 I Aarhus Lystbådehavn gik grupper af unge ‘af anden etnisk herkomst’ rundt og løsnede fortøjningerne til havnens både. De unge chikanerer jævnligt lystsejlerne. (minbaad.dk 18/5)

    05.16 I Herning blev to mænd, som gik tur hånd i hånd, overfaldet med spark af 7 personer med afrikansk og mellemøstlig baggrund. (Herning Folkeblad 17/5)

    05.15 I Kolding løb en ung mand rundt og råbte ‘Allah akbar’ mens han fægtede med en kniv. Han blev anholdt af politiet. (presse-fotos.dk 15/5)

    05.15 En 16-årig dreng blev overfaldet af to unge mænd med mellemøstligt udseende, som slog og sparkede ham og stjal hans Airpods. (Lokalavisen 16/5)

    05.14 I Aarhus undlader politiet at gribe ind overfor en ulovlig palæstinensisk demonstration med biler, som overtræder alle færdselsregler. ‘Man skal vælge sine kampe’ oplyste politiet. (lokalavisen 15/5)

    05.14 Københavns Politi rykkede ud til hele tre knivstikkerier – alle begået af grupper af unge mænd. Et gik ud over en 13-årig dreng, som overlevede efter operation. (Ekstra Bladet 15/5)

    05.14 Brandvæsenet rykkede ud til flere brande på Nørrebro. Unge af anden etnisk herkomst overdængede derpå brandmændene med sten. (Berlingske 15/5)

    05.14 En stor gruppe palæstinensere kastede sten og kanonslag mod politiet nær Israels Ambassade i Hellerup (alle medier samme dag)

    05.13 En mand, som luftede sin hund sammen med sin kæreste, blev slået med en flaske og stukket med kniv af to udlændinge knallert, da han påtalte deres hensynsløse knallertkørsel. (Berlingske 13/5)

    05.13 Ved en demonstration i Gellerupparken i Aarhus til støtte for angreb på Israel gik flere deltagere til angreb på tilstedeværende politi. (lokalavisen 13/5)

    05.12 Fem mænd fra Mellemøsten blev ved Retten i Glostrup idømt fængselsstraffe for grov vold mod en mand på Ishøj Strandvej. (24nyt 12/5)

    05.11 Fire mænd og en kvinde blev sigtet for overfald på en 20-årig mand i Horsens. Manden blev gennembanket og smidt op i bagagerummet i en BMW, som kort efter forulykkede. Ofret blev efterfølgende erklæret klinisk død. (Den korte Avis 12/5)

    05.10 I Aarhus blev en ældre dame frarøvet sin taske af en mand med mellemøstligt udseende. (24nyt 13/5)

    05.08 Ved Nørrebro Station i København blev en 34-årig mand umotiveret overfaldet og stukket med knive af 3 mørklødede mænd. (lokalavisen 8/5)

    05.07 En 41-årig somalisk mand blev ved Retten i Sønderborg idømt syv dages fængsel og udvisning med et indrejseforbud i seks år for indsmugling af 9,98 kilo khat. (24nyt 10/5)

    05.07 En 20-årig mand af anden etnisk herkomst sigtet for at stikke ild på en milkshake-butik på Nørrebro i København natten til 27/1. (Ekstra Bladet 8/5)

    05.07 En undersøgelse viser, at 6,5 procent af unge mænd mellem 15-29 år med ikkevestlig baggrund i Helsingør er dømt for straffelovsovertrædelser i perioden 2013-2018. Tallet for jævnaldrende mænd med etnisk dansk baggrund er 1,5 procent. (Helsingør Dagblad 7/5)

    05.07 IS-krigeren Ahmad El-Haj er som den første siden Anden Verdenskrig blevet sigtet for landsforræderi. Anholdt efter at have gået frit omkring i Danmark i 6 år. (BT 7/5)

    05.05 Medlemmer af den forbudte bande LTF har etableret sig i Pusher Street i Christiania. (Ekstra Bladet 5/5)

    05.04 Retten i Roskilde idømte Eliaz Jameel Ahmed, Jonas Habeeb, Nasim Nezami og Mat Larsen mellem 14 og 16 års fængsel for drabsforsøg mod en 17-årig mand i Greve. (SN 4/5)

    05.04 Vestre Landsret afgjorde, at en 53-årig libanesisk mand, som har forsøgt at myrde partileder Rasmus Paludan med kniv, ikke skal udvises, idet en udvisning ‘ville stride mod Danmarks internationale forpligtelser’. (Ekstra Bladet 4/5)

    05.04 BT informerer om en stærkt voldelig pigegruppes overfald på ofre i København. Overfaldene blev filmet og lagt på Instagram. (BT 4/5)

    05.04 Da politi nærmede sig en bil med 5 personer ‘af anden etnisk herkomst’ i Viby ved Aarhus, fløj 5 knive ud ad bilens vinduer. Alle blev sigtet for ulovlig våbenbesiddelse. (Den korte Avis 4/5)

    05.03 Da politi nærmede sig en bil med 2 personer ‘af anden etnisk herkomst’ i Viby ved Aarhus, løb de fra stedet. Den ene blev anholdt; den anden slap væk. Den anholdte smed en kødøkse fra sig og blev sigtet for ulovlig våbenbesiddelse. (Den korte Avis 4/5)

    05.03 En 20-årig mand blev frarøvet pung og mobiltelefon af 2 afrikanere. (Den korte Avis 4/5)

    04.29 En 33-årig somalier blev ved retten i Næstved dømt til forvaring efter mange tilfælde af vold og dødstrusler. (sn.dk 29/4)

    04.29 En 39-årig kvinde blev udsat for et voldsomt gaderøveri af 3-4 teenagedrenge med arabisk udseende, da hun kom cyklende i den vestlige del af Aarhus. (lokalavisen 30/4)

    04.29 På en bybus i Aarhus blev en 23-kvinde hånet af 3 unge mørklødede mænd, som bl.a. kommenterede hendes asiatiske udseende. De slog og sparkede hende, før de forlod bussen. (Den korte Avis 29/4)

    04.29 I en bybus i Holbæk blev en 16-årig dreng truet med kniv af en mørklødet mand, som stjal hans taske med indhold. (Den korte Avis 29/4)

    04.29 I Svinninge blev en 12-årig pige forsøgt voldtaget af en 30-40-årig mand med mellemøstligt udseende. Pigen kæmpede sig fri og slap væk. (lokalavisen 29/4)

    04.28 I Værløse ringede en mand med udenlandsk udseende på en dør og sagde, at han skulle se på badeværelset. Den kvindelige beboer lod ham vide, at han aldeles ikke skulle se på hendes badeværelse. Forsøg på tricktyveri? (Den korte Avis 29/4)

    04.27 Politiet anholdt i København og Aarhus i alt 6 mænd i alderen 27-35 år, som mistænkes for at tilslutte sig og finansiere terrororganisationen Islamisk Stat. (Østjyllands Politi, nyhedsliste 27/4)

    04.27 Kurderen Jihad Khalil fra Aleppo i Syrien blev idømt 20 dages betinget fængsel ved Retten i Holstebro for at have delt et filmklip med børneporno på Facebook med børneporno. (Syrienblog 28/4)

    04.25 I Aarhus fik en handicappet kvinde på handicapscooter, som ventede for rødt lys, sin taske stjålet af to mænd. Den ene have afrikansk udseende, den anden mellemøstligt. (Den korte Avis 26/4)

    04.25 Syrisk asylansøger, som anses for rollemodel, tiltales ved retten i Sønderborg for talrige tilfælde af vold og trusler. (BT 25/4)

    04.24 En mand løb fra en parkeringsplads i Viby ved Aarhus, da han så politiet. Da politifolkene kiggede nærmere på området, fandt de 2 stjålne scootere og en el-cykel med lad. På ladet lå en pistol med isat magasin og 3 macheter. (lokalavisen 24/4)

    02.23 Sortklædte personer har i månedsvis kravlet ud og ind gennem et hul i hegnet omkring Udrejsecenter Kærshovedgård ved Bording i Midtjylland. (TV2 25/4)

    04.22 I toget mellem Holbæk og Roskilde truede 3 mænd med mellemøstligt udseende en 46-årig kvinde til at aflevere sin taske, som bl.a. indeholdt 2200 kr. (SN 23/4)

    04.21 Retten på Frederiksberg idømte en 23-årig mand tre års ubetinget fængsel for at have franarret ældre borgere i alt 2,5 mio. kr. Han flygtede derpå til Tyrkiet, men vendte tilbage, hvorefter han blev anholdt. (lokalavisen 21/4)

    04.20 En mand med mellemøstligt udseende i en sort Chrysler 300C truede nogle drenge ved Frederiksværk Skole med at ville smadre dem, hvis han så dem igen. (Lokalavisen 21/4)

    04.20 Ved Birkerød Svømmehal blev en dansk dreng chikaneret af to unge afrikanere, som ville have hans cykel, og gav ham ’10 sekunder til at smutte fra stedet. (SN.dk 21/4)

    04.20 Efter flere skyderier og knivstikkerier indføres der visitationszone i Vollsmose ved Odense. (24nyt 21/4)

    04.20 To marokkanere blev ved Københavns idømt fængselsstraffe for i alt 794 kriminelle forhold, bl.a. gaderøverier, misbrug af andres dankort, biltyverier, vold, som blev optaget og lagt på internettet, og voldtægt af en mindreårig pige. Anklageren ønskede dem udvist. Dommeren nøjedes med betinget udvisning. (Berlingske 20/4)

    04.18 Politiet har fundet 209,4 kg. sprængstof i et skur på amager. To mænd er anholdt. (Berlingske 19/4)

    04.16 Tre personer blev ved retten i Sønderborg dømt for grov vold mod politiet. Den ene blev idømt 3 års fængsel og udvisning til Bosnien. (24nyt 17/4)

    04.15 Der blev affyret skud i Vollsmose ved Odense, og politiet fandt patronhylstre under patruljering i bydelen. (24nyt 15/4)

    04.14 To mørkklædte mænd på scooter affyrede skud hen over veje i det vestlige Aarhus. En tilfældig bil blev ramt uden at skade føreren. (24nyt 15/4)

    04.12 I Odense blev tre personer truet med knive af 5-7 unge med mellemøstligt og afrikansk udseende. (Fyns Politi døgnrapport 13/4)

    04.11 En opgørelse fra Justitsministeriet viser, at antallet voldtægtssigtelser er steget fra 417 i 2012 til 987 i 2020. Hver fjerde gerningsmand er udlænding. Syrere begår flest voldtægter, dernæst følger tyrkere og statsløse. (BT 11/4)

    04.07 En 33-årig pakistansk mand blev ved Retten i Sønderborg blevet idømt 30 dages fængsel og udvisning med et indrejseforbud i fire år for menneskesmugling – ved at have bistået en person med ulovlig indrejse i Danmark. (Den korte Avis 7/4)

    04.07 Politiet efterlyser 25-årige Ibrahim Omar og 25-årige Abdallah Ahmad Taha for deltagelse i mord, vold og trusler i bandemiljøet. (Den Korte Avis 7/4)

    04.04 Efter at have sagt ‘Jeg vil kneppe din ludermor’ stak en 16-årig dreng en 17-årig dreng med flere knivstik. Ofret blev kørt på hospitalet, men var ikke livsfarligt såret. (Fyens.dk 6/4)

    04.02 En mand, som blev genkendt som den 27-årige Cenk Firat Kirat påkørte en betjent ved en færdselskontrol i Aalborg og stak af. Betjenten slap med overfladiske skrammer. Gerningsmanden er udvist fra Danmark pga. bandekriminalitet, og opholder sig altså ulovligt i Danmark. (Ekstra Bladet 3/4)

    04.02 94 pct. af de dømte for grov kriminalitet har indvandrerbaggrund. Rigspolitiet konstaterer på deres hjemmeside, at der er en ‘fremherskende voldsparathed i miljøet, der er en væsentlig trussel mod samfundets orden og borgernes tryghed og sikkerhed’, og en ny undersøgelse fra Det Kriminalpræventive Nævn konkluderer, at folk i udsatte boligområder med bandeaktivitet føler en markant utryghed i hverdagen. (Ekstra Bladet 2/4)

    04.02 En analyse af den såkaldte bandekonflikt 2018-2020 viser, at af 48 dømte var kun 3 etniske danskere. (Ekstra Bladet 2/4)

    03.30 Ved retten i Odense indrømmer to arabere, at de 14/11 affyrede skud mod en gruppe somaliere, som bragte en 13-årig piges liv i fare. Afhøringerne afslører, at der foregår en brutal kamp mellem arabere og somaliere i Vollsmose. (fyens.dk 30/3)

    03.29 Halsnæs Kommune er nu den hårdest corona-ramte kommune efter Ishøj, Brøndby Taastrup og Gladsaxe. 60 pct. af de smittede er ikke-danske. (SN 29/4)

    03.28 I Middelfart undgik en 15-årig pige muligvis at blive voldtaget af en ikke-dansk mand, der tog fat i hente og trak hende ind i et grønt område mod hendes vilje. Han opgav og forsvandt, da der kom nogen forbi. (TV2Fyn 29/4)

    03.25 I Aarhus blev der affyret skud ind ad vinduet til en mand, som ikke blev ramt. Et vidne så to udenlandsk udseende mænd, der løb hen til en sort BMW med tildækkede nummerplader og kørte derfra. (Østjyllands Politi 25/4)

    03.25 Slagteren i Hinnerup Brugsforening opdagede, at en ‘kunde’ var på vej ud af butikken med store indkøbskurve uden at betale. Slagteren stoppede ‘kunden’, som da kaldte hende racistisk og stak af fra stedet. Hinnerup Brugsforening har store tab pga. tyvagtige ‘kunder’, som kommer kort før lukketid, når det meste af personalet er gået hjem. (TV2 Østjylland 28/3)

    03.24 Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel kritiserede på Facebook under indtryk af den alvorlige corona-situation, at der havde fundet fester sted i Vollsmose med 50-70 deltagere. (facebook 24/3)

    03.22 En 20-årige mand, som var på vej ind at handle i Netto i Blistrup, blev pludselig omringet af tre biler. Seks til otte personer sprang ud af og tævede manden med køller og smadrede hans bil. Manden blev kørt til Hillerød Hospital. (Netavisen Gribskov 23/3)

    03.21 I Aalborg forsøgte en gruppe på 8-10 personer at lokke to 22-årige i en fælde med henblik på drab. Den ene blev skudt i hoften, mens den anden slap væk. 1. juni anholdt politiet to af gerningsmændene. (lokalavisen 1/6)

    03.20 En 17-årig dreng blev overfaldet af en gruppe ‘unge’ på Helsinge Station. Fem personer blev efterfølgende anholdt, mens politiet leder efter flere gerningsmænd. (SN 24/3)

    03.17 Retten i Viborg idømte 3 udenlandske statsborgere 2 år og 3 måneders fængsel for en lang række indbrud. De blev samtidig udvist for bestandig. (24nyt 17/3)

    03.16 I København bliver Wolt-bude, som kører mad ud, ofte overfaldet af personer i flok, som har bestilt mad til levering. De bliver derpå frarøvet deres scootere. (Fagbladet3F 16/3)

    03.13 En 29-årig kvinde blev i Risskov væltet af sit løbehjul af 6 unge med mellemøstligt udseende, som stjal løbehjulet og kvindens taske. (24nyt 15/3)

    03.13 Medarbejdere i Styrelsen for Patientsikkerhed, som opfordrer folk til at blive corona-testet, indstillede arbejdet efter chikane i Vollsmose og Kokkedal. (Information 13/3)

    03.12 Hotel-indkvarterede indvandrere i Odense ser stort på isolationsreglerne – ‘De ser det som gratis ferie’. ‘Selv om man har fået besked på at holde sig for sig selv, så kommer der venner eller familie på besøg. Nogle gange er det måske nogle stykker, andre gange en større flok. Og vi oplever også, at de isolerede i nogle tilfælde selv forlader deres isolationslejlighed og går ud i byen.’ (Uriasposten 12/3)

    03.04 Tre tyrkere blev ved retten i Esbjerg idømt henholdsvis 6, 8 og 11 måneders fængsel for voldeligt overfald på en 32-årig mand, som kom kørende på løbehjul. En af de dømte var netop blevet løsladt fra fængsel og fik for tredje gang en advarsel om udvisning. (Jydske Vestkysten 5/3)

    Men bare rolig.

    Det er jo KUN enkeltstående tilfælde , og der er jo ikke nogen rød tråd, der går igen, vel …
    ————————————————————–
    Enhver som ikke er Socialdemokrat kan se tråden. !

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.