DR-chefen Michael Bojesen scorede 17-årig korpige: Nu vakler tronen under operachefen i Sverige

Danmarks Radios mangeårige chef, Michael Bojesen, er ramt af sexanklager i forbindelse med sin ledelse af DR Pigekoret. Nu stiger presset også i de svenske medier, fordi Michael Bojesen i dag er øverste chef for Malmø Opera, der drives for statsmidler af Region Skåne og Malmø Kommune. I mediet Sydsvenskan stiller man det retoriske spørgsmål, hvorvidt Michael Bojesen kan blive siddende i chefstillingen efter de mange sexanklager, der stammer fra Bojesens tid i Danmarks Radio.

Flere tidligere korpiger har fortalt om, hvordan de har set seksuelle sms’er fra den tidligere DR-chef til en kun 15-16 årig pige, der var medlem af DR Pigekoret. Michael Bojesen benægter de frække sms’er til teenagepigen. Men Bojesen indrømmer, at han og DR-kollegaen Gordon Alsing har truet en korpige til at trække beskyldningerne tilbage.

“Set i bakspejlet var reaktionen over for hende (korpigen, red.) måske for hård,” fortæller Michael Bojesen i dag.

Gordon Alsing er tidligere kollega med Michael Bojesen fra musikskolen Sankt Annæ Gymnasium, hvor de begge underviste purunge korpiger.

Michael Bojesen forlod DR i 2010, men fik titlen ‘æresdirigent’ med i bagagen. Gordon Alsing er stadig ansat i Danmarks Radio. Gordon Alsing, som nu har en stilling som producent i DR Symfoniorkestret, vil ikke kommentere episoden med sex-sms’erne.

Michael Bojesen kommer fra et kulturradikalt miljø, hvor man omfavner masseindvandring og den muslimske kultur. Her bakker man op om racismeanklager mod danskerne, og man støtter afviste migranter, der ikke vil rejse hjem, selvom der er fred i deres hjemlande.

Derfor er det ironisk, at det er en irakisk indvandrer, der har taget pressefotoet til artiklen i Sydsvenskan, der lægger et hårdt pres på Michael Bojesens karriere. Pressefotografen Hussein el-Alawi er født i den irakiske hovedstad Bagdad i 1973. Han kommer til Sverige som 18-årig, og han får hurtigt et job på den sydsvenske avis.

Den mellemøstlige revolution i Skandinavien ender med at æde sine egne grundstøtter og heppekor. Det må den kulturelitære Michael Bojesen nu sande.

60-årige Michael Bojesen lever i dag sammen med en 23 år yngre kvinde, som Bojesen forførte og senere gjorde gravid, da han var chef for DR Pigekoret.

Den unge korpige var på daværende tidspunkt 17 år.

*

(Foto af Operahuset i Malmø: Pressefoto)

Mere om Michael Bojesen på Document

2 Kommentarer på "DR-chefen Michael Bojesen scorede 17-årig korpige: Nu vakler tronen under operachefen i Sverige"

  1. Altid sjovt når woke-revolutionen æder sine egne børn. Og det kommer vi til at se meeeget mere til.

  2. Tja, den var da gået med 9-årige piger i de islamistiske sharia-miljøer..
    Men barnebrude mv. i islam, nævner medierne jo ALDRIG noget om, da det jo nødigt skulle opildne til en muhammed-krise…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.