Frontfigur i københavnsk stormoské: Somaia Hamdi synes godt om Islamisk Stat-terrorist

Stormoskéen i København er kommet i søgelyset, fordi en muslimsk kvinde – med stærke bånd til moskéen – har offentliggjort en meget omtalt video. Den tunesiske indvandrer, Kodes Hamdi, mener, at det er racisme, når en dansk mand beder hendes familie om at rejse hjem.

Nu begynder den opsigtsvækkende sag at trække tråde til en Islamisk Stat-terrorist. 29-årige Kodes Hamdi er tidligere talsmand for stormoskéen, der også går under navnet ‘Hamad Bin Khalifa Civiliasation Center’ / Københavns Stormoske. Kodes Hamdi er datter af stormoskéens formand, den 55-årige islamist Abdelhamid Hamdi.

Den nuværende talsmand for stormoskéen hedder Somaia Hamdi. Hun er lillesøster til Kodes Hamdi.

Hamza Samsam poserer med et våben under sit ophold i Islamisk Stats kalifat. (Foto: Syrienblog)

En gennemgang af Somaia Hamdis Facebookprofil afslører, at den muslimske indvandrer ‘synes godt om’ den berygtede Islamisk Stat-terrorist Hamza Samsam.

I 2012 rejste Hamza Samsam til Islamisk Stats hovedstad Raqqa for at tilslutte sig terrorbevægelsen. Den syriske indvandrer tilslutter sig Islamisk Stat sammen med sin storebror, Ahmed Samsam, der er medlem af indvandrerbanden Black Army. Ahmed Samsam er dømt for røveri, narkokriminalitet og vold.

Hamza Samsam poserer adskillige gange med terrorvåben og Islamisk Stat-flaget. IS-terroristen Hamza Samsam vender hjem til Danmark, og i foråret 2015 bliver den syriske migrant knivdræbt i et bandeopgør på Nørrebro i København.

Hamza Samsam (tv.) med sin bror Ahmed Samsam. (Foto: Syrienblog)

Der bliver straks oprettet mindesider for den muslimske terrorist, Hamza Samsam, på Facebook. En af mindesiderne er ‘Hvil i fred Hamza Suri’ (et alias for Hamza Samsam, red.). Det er denne Facebookside, som Somaia Hamdi giver sin opbakning. Somaia Hamdi trykker på ‘synes godt om’-knappen og mindes den livsfarlige Islamisk Stat-terrorist Hamza Samsam, der mister livet, da han er 19 år.

Storebror Ahmed Samsam poserer med pistol og Islamisk Stat-flag. (Foto: Syrienblog) Brødrene Ahmed Samsam og Hamza Samsams far – Jihad Samsam – var tilknyttet Det Muslimske Broderskab i Syrien, inden han kom til Danmark i 1980’erne. ‘Hamad Bin Khalifa Civiliasation Center’ / Københavns Stormoske, hvor familien Hamid fra Tunesien sidder på posterne som formand og talsperson, har tråde til netop Det Muslimske Broderskab.

Somaia Hamid har en række danske indvandrerpolitikere på favoritlisten. Det er eksempelvis De Radikales Zenia Stampe og Kristian Hegaard. Men også den pakistanske partileder Sikandar Siddique er i kridthuset hos stormoskéens talsperson.

Islamisk Stat-terrorgruppen blev dannet af flere sunnimuslimske oprørsgrupper. Somaia Hamdi er selv sunnimuslim.

Somaia Hamdi er født i Tunesien, men hun kommer til Danmark i 1999 sammen med sin fundamentalistiske familie. Faren støtter en tunesisk islamistbevægelse, der i 1990’erne planlagde at nedskyde et passagerfly med et missil. Hamdi-klanen får status som FN-kvoteflygtninge, og familien opnår politisk asyl i Danmark. Her udbreder familien den konservative islamisme i en muslimsk forening og i den rabiate stormoské i København, der er finansieret af slavestaten Qatar.

Somaia Hamdi overtager posten som talsperson for stormoskéen fra storesøsteren, Kodes Hamdi. Det er Somaia Hamdi, der er frontfigur og forsvarer sin far, Abdelhamid Hamdi, når pressen stiller spørgsmål til de kritisable forhold i Qatar-moskéen.

55-årige Abdelhamid Hamdi taler ikke dansk og bruger tolk, selvom han har været i Danmark siden 1999 og fik dansk statsborgerskab i 2013.

Selvom Somaia Hamdi er kommet til Danmark som kvoteflygtning, og i dag uden problemer kan bo i sit hjemland Tunesien, så har hun valgt at blive i Velfærdsdanmark. Somaia Hamdi holder ferie i hjemlandet Tunesien. I 2018 ses Somaia Hamdi i en moské i hovedstaden Tunis.

Det er dybt foruroligende, at en talsperson for den største moské i Danmark bakker op om en Islamisk Stat-terrorist på de sociale medier. Dette vidner om stærkt radikaliserede forhold i stormoskéen ‘Hamad Bin Khalifa Civiliasation Center’, hvor Somaia Hamdi er kransekagefiguren.

Hvor længe vil de danske politikere se igennem fingre med ekstremisme i moskéerne?

(Foto af Hamza Samsam: Syrienblog)

Mere om Hamza Samsam på Syrienblog

*

Læs mere om Somaia Hamdis racismeanklagende storesøster, Kodes Hamdi, der støtter den islamistiske diktator Erdogan

Se også Selvtilliden stiger hos de fremmede fjender i disse år

2 Kommentarer på "Frontfigur i københavnsk stormoské: Somaia Hamdi synes godt om Islamisk Stat-terrorist"

  1. Særdeles interessant. Jeg tror godt, vi kommentatorer her på Frihedens Stemme kan konkludere at vi har at gøre med en familie, der generelt set er temmelig fjendtlig stemt overfor den danske befolkning. Men det er statsministeren og den statskontrollerede danske presse jo nok ligeglad med, de har forlængst valgt side og taget stilling..

  2. Selvfølgelig hyldes islamisters syge ugerninger i Allah’s navn, i disse moskeer/indoktrineringscentre mindst lige så meget nu, som da før TV2 afslørede de forstyrede tåbers salafistiske ideologier…
    Ville man tro det stoppede efter afsløringen, så ville man da godt nok være naiv.
    – Nej, det fortsætter stadig i stor stil, mens politikerne vender den anden kind til og bruger deres tid og danskernes penge på, at finde en måde at forhøje overførselsindkomsterne til vores uønskede fjender.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.