Asylsvindler og islamist Abdelhamid Hamdi: FN-kvoteflygtning tager på ferie i hjemlandet

En rystende historie om det naive danske asylsystem ser dagens lys.

Islamisten Abdelhamid Hamdi flygter fra Tunesien med sin storfamilie og søger asyl i Danmark. Da muligheden for at vende hjem til Tunesien byder sig, vælger den muslimske mand i stedet at få et dansk pas. Få år senere rejser Abdelhamid Hamdi, hans kone og børn på ferie i hjemlandet Tunesien. Der er tale om grov asylsvindel, hvor FN’s kvoteflygtningesystem er blevet misbrugt til at skaffe islamister og velfærdsmigranter til det danske samfund.

Den 55-årige islamist, Abdelhamid Hamdi, er kommet i offentlighedens søgelys, fordi hans datter, Kodes Hamdi, har offentliggjort en mobilvideo, hvor hun hævder at være udsat racisme. På videoen, der er optaget i Kastrup Havn, opfordrer en dansk mand i 50’erne den tunesiske familie til at rejse hjem.

Den danske mand på mobilvideoen bliver udråbt som racist af blandt andet statsminister Mette Frederiksen og DF’s partistifter Pia Kjærsgaard og hendes partifælle Søren Espersen.

Men historien bag racismeanklagerne viser sig at have et skræmmende perspektiv, som medierne og politikerne fortier. Den danske mand havde ret. Den tunesiske familie er asylsvindlere og hører ikke til i Danmark.

*

I 1999 søger Abdelhamid Hamdi asyl i Danmark via FN’s kvoteflygtningesystem. Han bor i Tunesien og stammer fra byen Maktar, der ligger i den centrale Siliana-provins.

Det tunesiske styre forsøger at etablere en sekulær samfundsorden, hvor der ikke er plads til sharialov og konservativ islamisme. I årene efter 11. september-terrorangrebet er Tunesien en nær allieret med USA og Danmark i kampen mod muslimske terrorister.

Den islamisk uddannede Abdelhamid Hamdi er utilfreds. Han støtter den tunesiske islamistbevægelse Ennahda, der har ideologiske bånd til Det Muslimske Broderskab. Ennahda-bevægelsen har akkurat som Det Muslimske Broderskab virket ved vold og støttet islamisk terror.

I begyndelsen af 1990’erne afslører den tunesiske regering et terrorplot fra den radikaliserede Ennahda-bevægelse, der planlægger at skyde præsidentens fly ned med et højteknologisk Stingermissil. Den tunesiske politiker, Abdelfattah Mourou, indrømmer i 2012 at have haft kendskab til planerne om at skyde præsident Ben Alis fly ned med et missil. Den 72-årige islamist Abdelfattah Mourou skal senere spille en rolle i historien om den tunesiske asylsvindler, Abdelhamid Hamdi.

Abdelhamid Hamdis datter, Somaia Hamdi, forklarer, hvordan den tunesiske familie ikke kan udleve familiens shariadrømme i Tunesien. Hendes mor kan eksempelvis ikke efterleve koranreglerne for kvinders tildækning. Derfor fragter FN’s flygtningesystem den muslimske storfamilie til det kristen-sekulære Danmark.

I Danmark spreder Abdelhamid Hamdi og hans børn islamisme og koranens budskab. En af døtrene arbejder i næsten seks år på en berygtet muslimsk friskole i København.

Abdelhamid Hamdi koncentrerer sig om den fundamentalistiske version af islam, og han bliver ikke integreret. Han lærer for eksempel ikke dansk – selvom han påstår at være veluddannet.

I midten af 2000’erne bryder Muhammedkrisen ud. Mellemøsten står i brand, og danske ambassader brænder, fordi Jyllands-Posten har offentliggjort 12 satiretegninger, der forestiller muslimernes profet Muhammed. Abdelhamid Hamdi bliver arkitekten og bagmanden bag planerne om at bygge en ny stormoské i København med kuppel og minareter.

Da de værste ildebrande og Dannebrogsafbrændinger er stilnet af, rejser kvoteflygtningen Abdelhamid Hamdi til det islamistiske diktatur Qatar for at søge om penge til en københavnsk kæmpemoské. 55-årige Abdelhamid Hamdi er kendt for sit store kontaktnet i Mellemøsten, og han besøger eksempelvis Qatar, Saudi-Arabien og Tyrkiet for at pleje sit islamistnetværk. Qatars daværende emir, Hamad Bin Khalifa Al-Thani, bevilger angiveligt et kæmpe millionbeløb, fordi han under Muhammedkrisen hører, at det ikke er muligt at finde finansiering til en stormoské i Danmark.

Abdelhamid Hamdis mission lykkes. I sommeren 2014 åbner ‘Hamad Bin Khalifa Civilisation Center’, som moskékomplekset i København kaldes.

Abdelhamid Hamdi, der også er formand for Dansk Islamisk Råd, indsætter sin datter Kodes Hamdi som talsperson for moskéen.

“Det er en stor dag. I mange år har muslimer haft moskéer i nedslidte baglokaler og usunde kældre med svamp,” siger Kodes Hamdi ved moskéåbningen.

Den dengang 22-årige Kodes Hamdi udstråler stor selvtillid og fungerer som en slags konferencier ved ceremonien.

Forud for moskéåbningen har der været et speget spil, hvor asylsvindlen i Hamdi-klanen udspiller sig. Omkring årsskiftet 2010/2011 opstår en revolution i Tunesien. Landets præsident flygter til Saudi-Arabien, og islamisterne kommer til magten. Det er Ennahda-bevægelsen, som kvoteflygtningen Abdelhamdi Hamdi støtter, der får magten i Tunesien.

Den islamistiske Ennahda-bevægelse prøver senere – under store protester – at knægte ytringsfriheden og basale menneskerettigheder i Tunesien.

Selvom islamismen breder sig i Tunesien, så bosætter den tunesiske statsborger og islamist Abdelhamdi Hamdi, hans kone og hans børn sig IKKE i hjemlandet Tunesien. På dette tidspunkt er det igen 100 procent lovligt at være islamist i Tunesien. Men Abdelhamid Hamdi har i stedet planer om at udbrede islamismen i Danmark via moskébyggeri og Det Islamiske Råd.

Abdelhamid Hamdi taler ikke dansk, og han må bruge tolk, selvom han har opholdt sig i Velfærdsdanmark i over et årti. Abdelhamid Hamdi, der dengang er midt i 40’erne, ansøger om et dansk pas og statsborgerskab. Selvom der er fri passage for islamister til Tunesien. I sommeren 2013 får Abdelhamid Hamdi og 684 andre velfærdsmigranter deres danske pas.

Det er ironisk nok den Palæstina-venlige socialdemokrat, Mogens Lykketoft, der står som afsender af den lov, der sikrer det rødbedefarvede pas til Abdelhamid Hamdi. Netop den palæstinensiske kamp og terrorgruppen Hamas er en hjertesag for Abdelhamid Hamdi og hans storfamilie.

Asylsvindlen er en realitet. Abdelhamid Hamdi, hans tørklædeklædte hustru og den store børneflok kunne være rejst hjem til Tunesien i 2011 – efter den islamiske revolution. I stedet bliver den muslimske familie boende i en vestsjællandsk by. Her begynder Abdelhamid Hamdis datter eksempelvis at bære islamisk tørklæde i en alder af kun 12 år.

Hamdi-klanens medlemmer tager på ferie i hjemlandet Tunesien for at bade og besøge familiemedlemmer, der blev boende i Tunesien Da datteren Kodes Hamdi er først i 20’erne begynder hendes intensive rejseaktivitet til hjemlandet Tunesien.

“Sidder og nyder min frokost ved vandet og under solen,” skriver Kodes Hamdi på Facebook i efteråret 2013 og fortsætter:

“Håber ikke I fryser for meget i Danmark. For vi har kun 30,5 grader her i Tunesien.”

Kodes Hamdis lillesøster Somaia Hamdi holder også ferie i hjemlandet, hvor hun blandt andet besøger en moské i hovedstaden Tunis.

Der er flere tegn, der angiver, at islamisten Abdelhamid Hamdi også rejser til i Tunesien i denne periode. En såkaldt ‘indtjekning’ på Facebook 2. juni 2013 fortæller, at Abdelhamid Hamdi besøger sit hjemland. Dagen efter vedtager folketinget den lov, der giver den tunesiske islamist dansk statsborgerskab.

I efteråret 2019 rejser Abdelhamid Hamdi til Tunesien, hvor der skal vælges en ny præsident. Den midaldrende islamist deltager i festlighederne omkring valgkampen i hovedstaden Tunis. Abdelhamid Hamdi bliver fotograferet, mens han opholder sig på den centrale hovedfærdselsåre, Habib Bourguiba, hvor store menneskemasser er samlet.

Abdelhamid Hamdi møder præsidentkandidaten Abdelfattah Mourou – en af grundlæggerne af den islamistiske Ennahda-bevægelse. Den politiske gruppering, der nogle årtier før har konspireret om at nedskyde den daværende præsidents fly med et missil. En islamisk terroraktion på tunesisk jord.

Her ses Abdelhamid Hamdi og hadprædikanten Abdelfattah Mourou ved et møde i Qatar.
Abdelfattah Mourou er en af lederne i en tunesisk islamistbevægelse, der blandt andet planlagde at skyde et passagerfly ned i begyndelsen af 1990’erne. Det indrømmede Abdelfattah Mourou i 2012.
I dag kan de to islamister varme sig ved deres venskab, mens Abdelhamid Hamdi driver en stormoské i København.

Abdelhamid Hamdi og Abdelfattah Mourou er igennem årene blevet fotograferet sammen ved flere lejligheder. Islamistlederen Abdelfattah Mourou har været leder af Jamâa Al-Islamiya, der er en fraktion af Ennahda-bevægelsen. Der udvikles nære bånd til voldsislamisterne i Det Muslimske Broderskab, der har kæmpet for at udbrede islamisk terror samt sharialov i Egypten.

På samme vis har stormoskéen i København, som Abdelhamid Hamdi er formand for, tråde til Det Muslimske Broderskab. I 2020 – kort før coronakrisen bryder ud – kommer det frem, at flere islamister med forbindelse til Det Muslimske Broderskab har spillet en afgørende rolle i den københavnske stormoské. En af hovedpersonerne er tidligere blevet efterforsket for islamisk ekstremisme af den franske efterretningstjeneste.

Det er denne moské, ‘Hamad Bin Khalifa Civilisation Center’ / Københavns Stormoske, som Abdelhamid Hamdi har fået opført og fået finansieret med mindst 227 millioner kroner fra slavestaten Qatar. To af Abdelhamid Hamdis døtre får overdraget rollen som talsperson for stormoskéen.

I foråret 2021 kan datteren Kodes Hamdi mærke opbakningen fra danske journalister, statsministeren og ikke mindst DF’s Pia Kjærsgaard og Søren Espersen, da racismeanklagerne og den omstridte mobilvideo fra Kastrup Havn rammer overskrifterne.

Her deler islamisten Abdelhamid Hamdi et arabisk Facebookopslag, der fortæller om hans datter, Kodes Hamdi, og hendes racismeanklager og mobilvideo.
Den indflydelsesrige Abdelhamid Hamdi er angiveligt i gang med at opildne Mellemøstens muslimer til en ny ‘Muhammedkrise’, der skal lægge Danmark for had.
Den arabiske Facebookside har navnet ‘Egypterne kommer’.

Abdelhamid Hamdi deler et propagandistisk Facebookopslag på arabisk, hvor den såkaldte ‘racismesag’ udbredes. Det handler tilsyneladende om at starte en mellemøstlig opstand, der vækker minder om Muhammedkrisen. Den arabiske Facebookpropaganda tager sit udspring i Egypten, hvor Det Muslimske Broderskab har prøvet at indføre islamisk enevælde og sharialov.

I sidste ende har danske folketingsmedlemmer, ministre, meningsdannere og journalister bakket op om landsforræderisk propaganda, hvis formål er at skabe et religiøst had mod Danmark og danskerne.

Her ses Abdelhamid Hamdi og hans shariaklædte kone under en ferietur i Tunesien.
Som det ses på deres fingre, der er fyldt med blæk, har de stemt til det tunesiske præsidentvalg. (Blækket skal sørge for, at vælgerne ikke stemmer to gange)
På den måde kan de to muslimer stemme ved valg i både Danmark og Tunesien.
De peger mod himlen med den såkaldte ‘jihadfinger’. Et islamisk håndtegn, som eksempelvis terroristerne i Islamisk Stat også har taget til sig.

Hverken Abdelhamid Hamdi, hans racismeanklagende datter Kodes Hamdi eller resten af klanen har tænkt sig at returnere til Tunesien:

“Det her er mit land,” råber tunesiske Kodes Hamdi på mobilvideoen, der rammer de landsdækkende medier.

Den tørklædeklædte kvinde refererer til Danmark. Hamdi-klanen kom til landet som FN-kvoteflygtninge, men rejste ikke hjem, da der blev fred i Tunesien. Abdelhamid Hamdi og hans familie er asylsvindlere, der holder ferie i hjemlandet.

Faktum er, at FN’s flygtningesystem bragte islamister til Danmark, og disse påståede flygtninge blev efter lidt over et årti i Danmark forvandlet til evighedsindvandrere.

Kodes Hamdi anvender ofte sine børn, når hun propaganderer for islam.

*

Læs mere om Abdelhamid Hamdis datter, der anklager danskere for racisme og samtidig bedriver asylsvindel

Se også Pia Kjærsgaard: Det er racisme at bede muslimske asylsvindlere om at rejse hjem

2 Kommentarer på "Asylsvindler og islamist Abdelhamid Hamdi: FN-kvoteflygtning tager på ferie i hjemlandet"

  1. UD MED DEM, plus resten af m’erne

  2. Ret afslørende læsning, må man sige! Tak til Uwe for denne fremragende research.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.