Pia Kjærsgaard: Det er racisme at bede muslimske asylsvindlere om at rejse hjem

Dansk Folkepartis stifter, Pia Kjærsgaard, kommer med en overraskende udmelding i racismedebatten. Pia Kjærsgaard slår fast, at danskerne er racister, hvis de beder muslimske asylsvindlere og fupmigranter om at returnere til deres hjemlande, når der er fred og ingen fare i hjemlandene.

Dansk Folkepartis kendte partiansigt tager udgangspunkt i en onlinevideo, der er lagt op af den tunesiske kvoteflygtning og islamist Kodes Hamdi. Kodes Hamdi er tidligere talsperson for en rabiat moské i København, der er finansieret af slavestaten Qatar og som har forbindelser til islamistbevægelsen Det Muslimske Broderskab. Kodes Hamdi er også en ivrig støtte af islamistdiktatoren Erdogan.

29-årige Kodes Hamdi hævder, at det var racisme, da en dansk mand i 50’erne under et ophedet skænderi på Kastrup Havn kundgjorde, at den muslimske kvinde burde returnere til sit hjemland Tunesien.

Det er Pia Kjærsgaard enig i:

“Ja, manden opførte sig racistisk…fordi han befalede dem at rejse hjem,” udtaler Pia Kjærsgaard i Berlingske.

Kodes Hamdi flygtede via FN’s asylsystem til Danmark i 1999. Her hævdede hendes familie, at familien var forfulgt, fordi den udøvede en særlig konservativ form for islam, som ikke var velkommen i Tunesien. I 2013, da Kodes Hamdi er i begyndelsen af 20’erne, rejser den muslimske kvinde på ferie i hjemlandet Tunesien. I mange danskeres øjne er der tale om asylsvindel, når flygtninge kan tage på ferie i hjemlandet. Kodes Hamdi rejser oven i købet regelmæssigt til Tunesien i de følgende år.

Mens den shariaklædte kvinde sidder ved swimmingpoolen, udstiller hun det svage danske asylsystem, der forvandler muslimske flygtninge til evighedsindvandrere. Tunesien har i årtier været en populær feriedestination, hvor danskere og europæere har nydt de hvide sandstrande, luksushotellerne og Middelhavets blå bølger.

Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard slår fast, at der er tale om racisme, hvis man beder asylsvindleren Kodes Hamdi om at returnere til hendes solbeskinnede hjemland, som hun regelmæssigt besøger.

Pia Kjærsgaard er ganske enkelt blevet politisk blind og tonedøv efter mange år i magtens centrum.

Man er på ingen måde flygtning og forfulgt, hvis man holder ferie i hjemlandet.

Ligesom den skingre venstrefløj udskammer Pia Kjærsgaard nu store dele af den danske befolkning, der IKKE bakker op om den skandaløse asylsvindel.

Det er IKKE racisme at bede velfærdsmigranter om at rejse hjem, når der er sikkerhed og fred i deres hjemlande.


Se også Søren Espersens læringskurve

10 Kommentarer på "Pia Kjærsgaard: Det er racisme at bede muslimske asylsvindlere om at rejse hjem"

 1. DF er blevet en flok landsforræder

 2. Jammen så er det store spørgsmål, hvor blev Dansk Folkepartis’s politik af..?
  Hvordan kan det være at EU hælder skod til vesten, når nu man ved at islamister bare ikke KAN leve i et europæisk land..

 3. Har aldrig kunnet fordrage dig, Pia. Du ødelagde Fremskridtspartiet med din socialistiske politik. Det her bekræfter bare at du og dit parti er færdige. Det samme gælder Messerschmidt, der er lige så socialistisk og tro mod regeringens vanvittige coronarestriktions-fascisme. Som jeg ser det, kan skuden ikke rettes op.
  Til gengæld eksisterer Fremskridtspartiet rent faktisk stadig. Og de har stadig deres libertarianske frihedsorienterede program intakt. Måske skulle Rasmus, Uwe og Peter tale med dem om et samarbejde.. hvad siger I?

 4. Jeg ved ikke, hvor meget fremdrift et samarbejde med Fremskridtspartiet ville give… SK er den ældre Glistrups sande arvtagere. Ifølge Z’s hjemmeside, hvis seneste indlæg er fra 2016, ser de sig som så identiske med Nye Borgerlige, at de ikke ser grund til at konkurrere med dem… Fremskridtspartiet er vist desværre ligesom andre med en stor fortid og gode ideer, såsom Retsforbundet og Dansk Samling, mere endt som kuratorer for denne store fortid i stedet for at være offensive i nutiden (som partier – enkelte medlemmer agerer udmærket som selvstændige debattører).

  • Ja, det er forøvrigt rigtigt. Og det undrer mig en del, det lyder som om Fremskridtspartiet bare prøver at komme med en undskyldning for ikke selv at være aktive. For det libertarianske program i Z har jeg svært ved at få til at harmonere med Nye Borgerliges påståede samme. Jeg synes mere at NB virker som en slags moderne røverbaronskapitalist/globalisme-tilhængere, med en påstået og i virkeligheden ikke-eksisterende sympati for den lille mand på gulvet og for befolkningens og patrioters kamp for at få deres land og frihedsrettigheder tilbage. De to ledende og særdeles pæne (og det er positivt ment) Espergærde Gymnasium-piger Vermund og Thiesen virker begge på mig som den velkendte unge fremgangsrige og karriere/yuppie-agtige pige/kvindetype, der ikke vil risikere sin eller andres fremgang med upopulære meninger, men hellere søge ind mod mainstream. (Og det er knap så positivt ment). Det er der, stemmerne og indflydelsen ligger. Jeg vil tro at både Vermund og Thiesen ville protestere mod denne udlægning, men jeg ser dem stadig gå i den retning uanset hvad de selv påstår, fordi det virker mest sandsynligt.
   Jeg har svært ved at se det ende anderledes end at NB kommer til at søge endnu længere ind mod midten i deres higen efter bred accept og mod netop de partier, der har spillet fallit i så mange årtier efterhånden. Og så bliver de også irrelevante. Egentlig synes jeg allerede, de er det nu. Det samme tror jeg, andre øvede iagttagere af dansk politik mener. Derfor undrer det mig voldsomt at Fremskridtspartiet synes at de kan sove i timen og undværes nu, fordi NB er kommet ind. Det er faktisk lige netop nu, de ikke kan undværes. Der er et langt større potentiale for et stærkt højreorienteret parti- og et højreorienteret comeback- i Danmark end folk tror. I 1973 stemte næsten 30% på Fremskridtspartiet. Jeg kan ikke se nogen grund til at man ikke skulle kunne nå mindst et sådant tal for den yderste højrefløj igen indenfor få år. Okay, venstrefascisternes skræmmekampagne mod højrefløjen, og deres socialistiske hjernevask af ungdommen har været voldsom og effektiv igennem 50 år nu. Det sætter sig selvfølgelig spor i samfundet- og i valgboksen. Især den nuværende generation af unge er skræmmende at høre på, man skulle tro, de havde været på propaganda-partiskole i stedet for i uddannelsesskole. Så hjernevaskede er de, efter min mening. Men vi skylder landet at tro på at det kan vendes om og at ungdommen igen kan blive præget af tro på fremtiden og især en fremtid i frihed.
   Et andet spørgsmål er om ikke Z´s ledelse, som du også antyder, Buhl, lever i fortiden og i realiteten ikke eksisterer reelt som andet end kustoder på Z-museet. For det behøver de ikke at være. De må vel også have kunnet se at “slapperfløjen” i partiet, den, som brød ud og dannede Dansk Folkeparti, har spillet komplet og aldeles, fuldstændig og totalt fallit. Og at det originale Fremskridtspartiet, i Glistrups ånd, nu igen står tilbage som den reelle indehaver af det rigtige frihedsorienterede partiprogram. Et program, som Dansk Folkeparti aldrig har haft noget til fælles med- men som Stram Kurs til gengæld har. Det er det, der egentlig er min bevæggrund for at tænke at de to partier kunne få noget ud af et samarbejde. Men dine argumenter for Fremskridtspartiet som en museumsgenstand uden reelt tilbageværende indhold og med en uforklarlig støtteerklæring til NB kan jeg godt se er ret hårdtslående i forbindelse med en eventuel tilnærmelse.. ville bare nævne ideen alligevel, da der et eller andet sted må være et kæmpemæssigt potentiale for den reelle patriotiske højrefløj i Danmark, som jeg stadig ser Fremskridtspartiet tilhøre.

   • Margrethe | 31. maj 2021 ved 10:42 |

    Citat: “Jeg synes mere at NB virker som en slags moderne røverbaronskapitalist/globalisme-tilhængere, med en påstået og i virkeligheden ikke-eksisterende sympati for den lille mand på gulvet”

    Nu var SK mit foretrukne parti, men kan det ikke blive anderledes må jeg stemme NB. Hvad ellers? For ved du hvad. Jeg foretrækker den form for ærlighed fra den herskende klasse. Der ér klasse og kulturskel, hvor meget de store bedragerpartier end forsøger at sælge en løgn om andet. Jeg får grøn udslæt af pseudoproletariske partier som Socialdemokratiet, hvor samme fascistiske leder, sælger sig selv som den store makreleæder og vinduespudser. Hold nu op! Giv arbejdet med vinduespudsning til de danskere, der for alvor bliver tabere i konkurrencen om de få, tilbageværende manuelle jobs, når robotiseringen for alvor slår igennem. Jeg har ikke engang tid til at pudse vores vinduer, hvordan har du så, hvis du skal forestille at være en lederfigur?(-Hvad hun aldrig har været i mine øjne, men lad så den ligge)

    Nej lad os være ærlige. De forskellige samfundsklasser har forskellige interesser og trækker af samme grund i hver sin retning. Eliten hungrer efter globalisering – det tjener deres interesser – vi andre på gulvet skál trække den anden vej, hvis vi vil overleve. Jeg mener en stor del af problemet er disse kollektive løgne om at “sidde i samme båd”. Gu´ gør vi ej. Sådan er det bare. Alle må kæmpe for egen interesser. Men samtidig erkende at socialismegriller ikke er løsningen. Det skal regne på præsterne, hvis der skal falde dråber ned til vi andre degne.

 5. Pia Kjærsgård siger. Manden opførte sig racistisk.
  Hvis nu fruen havde lidt mellem ørene, skulle hun have sagt i samme forbindelse; Hvorfor Manden opførte sig racistisk.
  Årsagen til mandens udfald står nu hen i det uvisse.

  Jeg selv tror at manden var frustreret over den ansvarsløse indvandring, som er sket.

  Asylsvindlere Hverken kan eller skal have asyl, for får de det, svarer det til: Hvis jeg stjæler naboens cykel og siger: “Det er min cykel” og derefter får lov at beholde den.
  Det er efter hånden langt ude DF befinder sig.

 6. Margrethe | 31. maj 2021 ved 10:42
  Helt enig i det du skriver, samt Citatet.!

  Dog lægger jeg mærket til det som står i “”
  “Alle må kæmpe for egen interesser.”
  Alle stemmer jo efter egen interesse og det er derfor det går som det går.
  Folk stemmer netop efter eget ego og deres tegnebog, og folk vil have mere og mere.
  Derfor har jeg en pointe til det her: Jeg stemmer efter den politik der passer mig bedst, Samt (pointen, Hvad han jeg gøre for Danmark, i steder for som egoisterne, Hvad kan Danmark gøre for mig)
  Når jeg stemmer, tænker jeg (gøre for Danmark) og her falder valget på SK under alle omstændigheder, det næstbedste er selvfølgelig NB, tros NB´s forregninger i befolkningstilvækst. For det er så sandelig ikke nok med at Islammerne skal arbejde, og ud af Danmark efter første dom. For de bliver flere og flere, og når de gør det gør Demokratiet til grunde i Sharia. Det er netop her Pernille Vermund ikke bruger sim hjerne.

  Konklusion:
  Fordelene er Muslimer i arbejde.!
  Bagdelene er Muslimer bliver flere og flere. !

  Der er KUN Én løsning på Islamproblemet, Vælgerærklæringerne og Stemmerne.

 7. Er overvejende enig med Margrethes kommentar.
  Synes også at vi ikke kan svigte kapitalismen. Men vi skal have den bragt tilbage til en tilstand, hvor den ikke som nu, undergraver befolkningernes rettigheder og frihed- tænk bare på bankers negative renter samt Libor/Cibor-svindelen og de skatteyderbetalte redninger af store firmaer under 2008-09-krakket og nu igen med coronasituationen. For slet ikke at tale om de direkte politistatsfirmaer med overvågningsindustri og ekstremistfirmaer som Netcompany og Trifork (“coronapas”-producenterne) og de klamme amerikanske “profit prison contractors”, dvs firmaer, der driver fængsler og hvor en del af forretningen dybest set at få så mange i fængsel som muligt. For slet ikke at tale om den generelle masseimport af billig arbejdskraft fra Mellemøsten og Afrika, som firmaerne har nogle fine aftaler med myndighederne om.. noget er helt galt og vi skal tilbage til en situation, hvor firmaerne støtter befolkningens velstandssituation og rettigheder i stedet for at undertrykke og udsuge den. Det seneste anslag i den retning er firmaernes støtte til de venstreekstremistiske kræfter og de vanvittige klimapanik-udplyndringsskatter, der planlægges fra politisk hold, med begejstret deltagelse fra et strækmarcherende erhvervsliv.. sagen er den at erhvervslivet har svigtet den vestlige verdens principper om arbejdstagerrettigheder- og den vestlige verdens liberaldemokratiske værdier i det hele taget- og er gået tilbage til ønsket om at have lydige hovbønder; slaver, som man ejer og som bare adlyder og som aldrig brokker sig samt går rundt til en småpenge-løn. Alt dette støttes af den lige så undertrykkende stat, der forhindrer individuelle borgere i at kunne leve ordentligt af deres egne små firmaer, med alle mulige håbløse skatte- og bureaukratiregler.
  I lyset af alle disse anslag mod de vestlige demokratiers principper, så kan jeg godt forstå at der er en hel del vrede mod erhvervslivet. For de har afsløret sig selv som ekstremt grådige, med en total mangel på moral og etik, samt som forrædere mod de vestlige idealer. Når et firma outsourcer en produktion til f.eks. Kina eller Dubai, så svigter de vestlige idealer og støtter direkte diktatoriske regimer og den ideologi, der ligger bag dem.
  Efter min mening skal det ikke være muligt at udsuge befolkningen økonomisk på den måde som det sker fra både myndigheders og erhvervslivets side i øjeblikket. Det er grundlaget for et velfungerende samfund at borgerne er frie. Og det synes jeg helt ærligt er vigtigere end at store firmaer slår nye rekorder i indtægter og vækst. Globalismen er undertrykkende og dødsensfarlig for alles frihed.
  Nye Borgerlige er ikke værd at stemme på. Ikke engang hvis Stram Kurs ikke kan stille op til næste valg, for mit vedkommende. Måske kan Fremskridtspartiet tage sig sammen? Jeg synes, de burde gøre op med sig selv om det er en særlig god ide at stoppe med underskriftsindsamling bare fordi Nye Borgerlige eksisterer. Der er helt sikkert plads til et mere frihedsorienteret parti på højrefløjen, for det er Nye Borgerlige ikke. Det er de riges parti. Jeg synes, der er en forskel. En stor forskel.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.