Kristian Heegaard starter søndagen med en løgn

Kristian Heegaard fra De Radikale starter dagen med en løgn på Twitter.

Beboere på et udrejsecenter sidder ikke indespærret, som Kristian Heegard påstår.


Se også Anklage: To mænd planlagde “… et eller flere terrorangreb et ukendt sted i Danmark eller i udlandet.”

1 Kommentar på "Kristian Heegaard starter søndagen med en løgn"

  1. Heegaard er gift for samfundsdebatten. Og med hans evige fokus på hvor frygtelige danskerne er overfor indvandrerne, så kan man kun gisne om hvad hans ekstreme had til hans etniske landsmænd skyldes. Men ekstremt er det under alle omstændigheder. Jeg ville som politiker aldrig nogensinde indlade mig på en debat med ham. Efter min mening er han en af de absolut mest hadefulde, giftige og ekstremistiske politikere, der findes i Danmark. En garant for mere splittelse og mere forfølgelse af landsmænd. Og med det persongalleri, vi efterhånden har i dansk politik, så siger det sgu ikke så lidt!!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.