Racismeanklager fra islamist Kodes Hamdi: Journalisterne glemte at spørge til pengesvindel i stormoskeen

De seneste dage har den tunesiske velfærdsmigrant Kodes Hamdi fået lov at spille offer for racisme i omtrent alle danske medier. Selv statsminister Mette Frederiksen har støttet den 29-årige islamist, der er FN-kvoteflygtning fra feriedestinationen Tunesien. Her har mange danskere været på solskins- og badeferie de seneste årtier.

Men de venstreorienterede studieværter og journalister glemte at spørge ind til anklagerne om pengesvindel i den rabiate moské, hvor Kodes Hamdi har været frontfigur. Flere medlemmer af ledelsen i moskéen Hamad Bin Khalifa Civilisation Center – også kendt som Københavns Stormoske – har beskyldt Kodes Hamdis far, Abdelhamid Hamdi, for at have stjålet 1,3 millioner kroner fra den religiøse pengekasse. En del af svindelpengene er, ifølge anklagerne, overført til Kodes Hamdi eller hendes søsters bankkonto.

I dag er det Kodes Hamdis lillesøster – Somaia Hamdi – der har jobbet som talsperson for den radikaliserede moské i København. Kodes Hamdis far, der er formand for moskéen, har angiveligt brugt pengene på tøj, guld, en mobiltelefon og en barnevogn.

Hvorfor må danskerne ikke høre om de anklager om pengemisbrug, som Kodes Hamdi, hendes moské og nærmeste familie er hvirvlet ind i?

Hvad siger statsminister Mette Frederiksen?


Se også Lars (Kastrup Havn): Manden svinede mig til, konen blev ‘ved med at råbe’ efter, jeg havde sat mig ned

1 Kommentar på "Racismeanklager fra islamist Kodes Hamdi: Journalisterne glemte at spørge til pengesvindel i stormoskeen"

  1. Uha uha.. så går statsministeren nok ud med en undskyldning til “Lars fra havnen” og belærer familien Hamdi om at man da vist ikke skal råbe højt om “racisme”, når man selv udøver svindel mod det danske samfund og de grisefarvede hvide racistmennesker, som man ser ud til at hade så dybt og inderligt at man er parat til at svindle dem for millioner..
    Hvad siger statsministeren? Nå, ikke?..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.