Kritik af sjælden succes, langmodighed over for shitholes

Generelt kritiserer medierne ud fra et renfærdigt ideal, når de vil have skovlen under nogen, og finder flittigt undskyldende forklaringer, når de vil rejse sympati. Nu er prioriteringen igen typisk: Efter kritiske artikler om Rwanda i alle mainstreammedierne lancerer Ekstra Bladet nu i de kommende dage en hel artikelserie om landet, der er kommet i søgelyset som muligt opholdssted for asylsøgere til Danmark. I den første artikel berettes fra “Paul Kagames overvågningssamfund” noget så angiveligt chokerende, at en 16-årig dreng blev tvunget til at klæde sig af for politiet.

Det er jo mildt sagt småtterier på et kontinent med børnesoldater, borgerkrige, hungersnød og uendelig elendighed. Et afrikansk land bedømmes nu, som var det skandinavisk, for at sætte en kæp i hjulet for asylplanerne, men det må selvsagt ses i kontekst. Danmark ødsler oceaner af hjælp ud til bundløse huller som Afghanistan og Sudan, og over 100 mio. tildeles årligt Gaza, hvor et flygtningeproblem i generationer er holdt i live med velberåd hu af stenrige arabiske lande, der vil bevare et pressionsmiddel mod Israel.

Grafen for velstandsvæksten i Rwanda gengivet ovenfor er meget sigende for den generelle udvikling i landet, der vel nærmest må kaldes mirakuløs efter det relativt nylige folkemord. Med en årlig vækst på omkring 8 pct. de sidste 20 år er over 1 mio. bragt ud af fattigdom, og der er adgang til 12 års skolegang samt lægehjælp til alle. Hovedstaden Kigali, “Afrikas mest indbydende by”, ligner en vestlig storby.

Præsident Kagame er med rette dødtræt af vestlige kritikere, der ved bedre end rwanderne selv, hvordan landet skal indrettes, og det hyppige fokus på systemets uundgåelige bagsider i stedet for den generelle sensationelle succes. Nu er Rwanda jo også et altovervejende kristent land, med langt færre muslimer end de skandinaviske lande, så Vesten er nok også mindre overbærende over for dét, end man generelt er over for islamdiktaturer.

Vor statsministers Afrika-kundskab har åbenbart her endelig vist sig relevant med fokus på Rwanda som samarbejdspartner, men der bør satses langt mere på venskab med dette land på bekostning af dem, som selv uendelige summer i bedste fald vil være spildt på. Ikke overraskende ser mainstreammedierne omvendt på det og søger nu med lys og lygte efter fejl i Rwanda, mens man som altid er uhyre overbærende over for palæstinensere og alskens andre håbløse bistandsklientfolk, som kun får styrke til at hade os mere, jo mere de får.

3 Kommentarer på "Kritik af sjælden succes, langmodighed over for shitholes"

 1. læs lige dette igennem.
  Sådan gik det Socialdemokraten.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/overfusede-familie-frygter-fyring-og-overfald/8597407
  Fyret fra sit Job, og frygter overfald fra Muslimske grupper.

  • Mandens skæbne viser en hel del om, hvem der styrer Danmark.
   Mand overfuser muslimer på en havn: National fordømmelse, statsministeren kommenterer og fordømmer, manden fyres og en heksejagt på hans identitet indledes med henblik på voldelige tiltag begynder (og slutter aldrig).
   Muslimske indvandrere slår danskere ihjel ved at køre dem ned:
   Retssager med domme, der er så milde at de nærmest er en opfordring til af slå flere ihjel via bildrab. Ingen afstandstagen fra medier. Ingen hænges ud. Ingen kommentar fra statsministeren med personlig fordømmelse af gerningsmandens etnicitet. Og skal vi vædde med at hvis en dansker får nok og påstår at de gør det med vilje og at disse trafikdrab er overlagt hverdagsjihad, så vil vedkommende lide samme skæbne som “Lars”..
   Danmark er allerede nu muslimsk. Dog ikke officielt. Men i det mindste de facto.

 2. Ja, man arbejder ihærdigt fra pressens side på at få et massivt antal islam-krigere og yderligere tusindvis af muslimer til Danmark, så de kan bevise at Danmark da også kan blive en “humanitær stormagt”, ligesom Sverige. What’s not to like?.. 🙄🙄🙄

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.