Islamisk aktivist går offer-amok

Tilbage i 2013 kunne Dansk Islamisk Råd med diktaturstaten Qatar i ryggen stolt offentliggøre planerne for deres nye stormoské. Abdelhamdi Hamid, formanden for Dansk Islamisk Råd, fik idéen til det nu realiserede projekt under Muhammed-krisen. Hans datter, den da 20-årige lærerstuderende Kodes Hamdi, en ”stærkt troende muslim” og talsperson for projektet, viste pressen rundt på byggepladsen. I en svensk artikel blev der med rette udtrykt undren over, at Kodes Hamdi kan se en moské med separat indgang for kvinder som et positivt bidrag til integrationen…

Senere gjorde den hijabklædte lærer, der også blev talskvinde for Dansk Islamisk Trossamfund (hvor hun bl.a. talte for en dansk imamuddannelse), sig bemærket ved at offentliggøre flere episoder, hvor hun følte sig krænket af danskeres opførsel. Første gang blev hun angiveligt udsat for tilråb, såsom ”Du ved godt, at det er Danmark, vi bor i, ikke?” Ganske rimeligt i betragtning af hendes påklædning, der markerer afstandtagen til dansk kultur. Og i øvrigt åbenbart også en bemærkning, der rammer plet, skal man dømme ud fra hendes åbne Facebook-profil, der kun handler kun om alt, hvad det er galt med Danmark på flygtninge- og indvandrerområdet, og hvor positiv islam er. (Ifølge mainstreammedierne har Hamdi og hendes mand dog “gjort alt for, at Danmark er det, som børnene kalder hjem”!).

Nu har hun så igen i lørdags fremprovokeret en reaktion hos en dansker og lagt en filmoptagelse af mødet på Facebook, som har vakt sympatierklæringer fra ellers indvandringsskeptiske politikere m.fl. Det er et kort videoklip, hvor man ikke ser hele episoden. Man fornemmer, at formålet er at forstærke offerrollen for tilhængerne af den totalitære, intolerante og voldelige middelalderideologi. I stedet for, at moderen hurtigst muligt tager sig af sine børn, bidrager hun tydeligt til, at situationen eskalerer.

Stuntet har haft stor succes blandt det milde og lidt naive danske folk, som selvfølgelig ikke kan lide, at der tales grimt til børnefamilier, men ikke kan indse, at de her med velberåd hu er blevet nyttige idioter i et helt andet spil, som skal få en meget muligt med rette ophidset gammel dansk syndebuk til at overskygge årtiers selvretfærdige hærgen af muslimer i et land, hvis traditioner de tydeligvis ikke respekterer, uanset hvor meget de taler om “integration”.

4 Kommentarer på "Islamisk aktivist går offer-amok"

  1. Det, som danskerne ikke forstår ved “vellykket integration” er at integrationen faktisk er vellykket.
    Det er nemlig danskerne, der skal integreres i det kommende muslimske Danmark. Og det projekt går strygende.

  2. Lad mig få gode gamle Danmark tilbage 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.