Langeland raser: Hvorfor skal Tesfayes afrikanske slægtninge bo her?

Borgere i Udkantsdanmark råber i afmagt på de sociale medier, fordi den socialdemokratiske regering vil åbne et udrejsecenter for kriminelle udlændinge i Holmegaard nær Bagenkop på Sydlangeland.

“Hvorfor skal hans (Mattias Tesfayes, red.) familie herned,” lyder opråbet fra en mand, der bor i Bagenkop.

Den rasende borger hentyder til udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfayes dansk-afrikanske rødder. Der er ikke beviser for, at udlændingeministerens familiemedlemmer skal bo på det ny udrejsecenter for kriminelle migranter.

Men det ligger fast, at en meget berygtet afrikaner kommer til at bo på Udrejsecenter Holmegaard. Det drejer sig om den 39-årige somalier Muhudiin Mohamed Geele, der stammer fra Mogadishu.

I 2010 begik Muhudiin Mohamed Geele et islamisk terrorangreb i Aarhus. Somalieren trængte ind i Muhammedtegneren Kurt Westergaards hjem bevæbnet med en økse og en kniv. Kurt Westergaard og hans lille barnebarn overlevede terrorangrebet på et hængende hår.

Den somaliske terrorist har afsonet sin straf for flere år siden, og han er i dag på fri fod. Fremover skal den muslimske øksemand, Mohamed Geele, kulturberige Langeland og omegn.

Er Langelands borgere omfattet af FN’s konventioner? Eller skal de bare dukke hovedet og acceptere en livsfarlig muslimsk terrorist i lokalområdet?

*

Mere om de andre kriminelle, der skal leve på det ny udrejsecenter i Bagenkop på Langeland, hos Document

Se også Enhedslisten freder partisoldat Casper Kennild efter voldsopfordring: Vi smider ham ikke ud

3 Kommentarer på "Langeland raser: Hvorfor skal Tesfayes afrikanske slægtninge bo her?"

 1. Føler trang til at gentage mig selv: Langelands beboere har fået, hvad de stemte på.. og det samme gælder jo egentlig for resten af landets indbyggere. Og selvom nogle har stemt rigtigt, nemlig på de få partier, der vil standse masseindvandringen og befolkningsudskiftningen, så er de en del af et forsvindende lille mindretal. Det lader til at næsten hele landets befolkning har besluttet sig for et slags kollektivt selvmord, hvor den danske/europæiske kultur erstattes fuldstændigt til fordel for en ny, præget af en blanding venstreekstremisme og fascisme, iblandet en kraftig afrikansk og mellemøstlig indflydelse. Det må jo være det, folk vil have, når de stemmer for det.
  Jeg forstår intet af det, men det er den nye, stærke trend..

  • Hvad den danske befolkning Stemte på: Helt enig.

   Alligevel håber jeg at regeringen lever på lånt tid. Ud af det kommende valg kan vi så se om folk er ved at blive møre.

   • Jeg kom til at lægge mærket til hans “Lyttelapper”, Han har nok fået nogen på ørene. ☻☻

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.