Magtmennesker: Fortalte Jakob Ellemann-Jensen og Mette Frederiksen en coronaløgn?


På årsdagen for coronanedlukningen i marts 2021 lovede statsminister Mette Frederiksen og Jakob Ellemann-Jensen, at Danmark kunne åbne, når alle over 50 år var vaccineret.

Mon ikke de fleste vælgere troede, at det betød et åbent samfund uden coronalove, frihedsindskrænkning og strenge påbud? To måneder senere viste det sig, at de to partiledere havde fortalt danskerne en løgn.

Nu viser det sig, at den hårde mundbindslov først bliver udfaset, når alle over 16 år er vaccineret. Det vil sikkert betyde, at danskerne skal vente til sidst i august, før de kan smide mundbindet. På dette tidspunkt har de 50-årige borgere sandsynligvis været vaccineret i op mod to måneder.

Danskerne skal også vente til august, når det kommer til coronapasset, der lægger restriktioner på befolkningens frihed, der ikke er set siden Anden Verdenskrig.

Hvorfor får Ellemann og Frederiksen lov til at lyve?


Se også Racistisk kritik af ”racistisk” forlystelsespark

Giv Hard Line din vælgererklæring her

2 Kommentarer på "Magtmennesker: Fortalte Jakob Ellemann-Jensen og Mette Frederiksen en coronaløgn?"

 1. Der er INGENSOMHELST plan om at skrotte “coronapasset”. Tværtimod så har det siden 2018 været EUs plan at indføre et sådant, til bedre at kunne begrænse befolkningens frihed.
  Og det vil i fremtiden være sådan at ikke-vaccinerede og anti-vaccine folk vil være udelukket fra det “dejlige” “genåbnings”-apartheid-samfund, der er ved at blive bygget op.
  Jeg håber virkelig, jeg tager fejl. Men baseret på årtiers erfaring med “midlertidige” lovgivninger fra socialistpolitikeres side, så tvivler jeg stærkt på at vi nogensinde igen får et samfund, der kan kaldes forholdsvis frit, selv i forhold til muslimske lande og de stærkt udemokratiske lande i Verden..

  • Ifl TVA.
   Mundbind bliver udfaset når alle over 16 år har modtaget et tilbud om Coronatest.
   Det stod der i Baren under neden.

   dvs. når det sker, er det slut med Fissebind, hou hov “Mundbind”. Dermed er det også slut med Maskering, så skal vi kunne se Monkeys face igen.
   Vi ved alle: De pynter ligefrem ikke i gadebilledet.

   Coronapas. = up the ass.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.