Herrefolket raser: Hvorfor må vi ikke kaste med sten og eksplosiver mod jøderne?

I Facebookgruppen ‘Muslimer til stemmeboksene’ spekulerer de utilpassede indvandrere i, hvorvidt Danmark er et diktatur.

“Er vi begyndt at have Kina-tilstand her, hvor Danmark er blevet en politistat,” spørger den libanesiske muslim, Wissam Maarouf.

Fredag samledes 4000 aggressive muslimer ved Israels ambassade i Københavnsområdet og råbte ‘Allah er stor’ på arabisk. Derefter begyndte de muslimske bosættere at bryde politiets barrikader og angribe de israelske ambassadeansatte med sten og medbragte kanonslag. Flere muslimer hoppede over hegnet til S-togsbanen, hvor skinnerne er omgivet af bunker af sten – perfekt kasteskyts.

Politiet slog den muslimske opstand ned med stave og tåregas. Det fik den pakistanske politiker Kashif Ahmad fra Det Radikale Venstre til at sende anklager mod politiet.

Mange muslimer er vant til dialogkaffe og sociale ydelser i Danmark, når de bryder med fællesskabets normer. Det har venstreorienterede socialrådgivere og naive praktiserende læger understøttet i årevis.

De Radikales Kashif Ahmad er kendt for at søge hen til de politiske partier, hvor han får mest islam for pengene. Han har stillet op for Alternativet, Ny Alliance, Hvidovrelisten og Nationalpartiet – men Kashif Ahmad har nu fundet indflydelse i indvandrerpartiet Det Radikale Venstre. Her arbejder et afghansk folketingsmedlem på at få indført højttaler-bønnekald fra muslimske moskéer.

Muslimerne er rundt på gulvet, fordi de er vant til optøjer og stenkast fra deres hjemlande. Migranterne mener, at det danske velfærdssamfund, der bugner af børnepenge, SU og førtidspension, er blevet et diktatur, fordi de fremmede fjender ikke må stene deres jødiske modstandere i Danmark.

Den klanmentalitet, hvor der er tilsat rigelige mængder aggressiv dominansadfærd, vil danskerne se meget mere af de kommende år. Takket være Christiansborgs politikere.

Venligboerne tror, at de har fået indvandrere fra forskellige lande og kulturer til Danmark. Sandheden er, at tusindvis af migranter er forbundet af islam og et fælles had til de vantro.

Hvorfor tror nyadelen, at de kan omdanne Danmark til et voldsmekka med Vestbredden som forbillede?

4 Kommentarer på "Herrefolket raser: Hvorfor må vi ikke kaste med sten og eksplosiver mod jøderne?"

  1. REMIGRATION af m’erne er eneste løsning, er islam frit Danmark og Europa, ville fjerne mange problemer.

  2. Tja, partiet kunne vel bare stille op til næste valg med et lovforslag om at indføre stening mv. i Danmark.
    Sharialov får jo alligevel lov til at udfolde sig i alt sin pragt, medns danskerne kun må se passivt til, andet er jo forbudt (haram)..
    – Men vi er altså nogle i Danmark som som er imod at sælge vores sjæl til islamismen, så stem på Stram Kurs!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.