Frihedsmarch: Men In Black er en islamofil organisation, der under dække af coronamodstand kæmper for endnu mere islam og dermed ufrihed i Danmark

Men In Black / MIB har hidtil foregøglet at være en upolitisk organisation. Nu tager Men In Black så stilling til fordel for palæstinenserne imod Israel. Så meget for det upolitiske. Men In Black er en islamofil organisation, der under dække af coronamodstand kæmper for endnu mere islam og dermed ufrihed i Danmark.

Se også Herrefolket raser: Hvorfor må vi ikke kaste med sten og eksplosiver mod jøderne?

3 Kommentarer på "Frihedsmarch: Men In Black er en islamofil organisation, der under dække af coronamodstand kæmper for endnu mere islam og dermed ufrihed i Danmark"

 1. Helt enig mod overskriften. Og det har vel egentlig også stået klart for mennesker som os i månedsvis; alene det at Stram Kurs-folk ikke var velsete til demonstrationerne (som eksemplificeret da Paludan tilbød at gå med i en MIB demo og blev kraftigt afvist), var temmelig afslørende. Allerede der var jeg stået af. Med hensyn til JFK21s demonstrationer, så virkede det på mig som om deres samarbejde med Per Brændgaard var så tæt at de sikkert også var på linie med ham i Israel-spørgsmålet. Og dér er han en fanatisk Israel-modstander.

  • Per Brændgaard er en mærkværdig figur. Han skælder og smælder på det store flertal af coronahjernevaskede danskere, der går i “flok som får”, uden én eneste selvstændig kritisk tanke. Det kan jeg da være enig i. Men når det så kommer til emner som islam, muslimer, EL og de Radikale, ja så optræder han selv fuldstændig lige så blind, døv og dum, som han anklager alle andre for. I et indslag på DKdox.tv vrisser han for eksempel af NB, som et parti, man absolut ikke kan stemme på, sandsynligvis på grund af deres kritik af muslimer.

   Andre Eksempler:
   – Han kan ikke forstå, hvorfor det var nødvendigt med en vagt ved Synagogen i København. Hvad er de bange for? Her har han vist nok en teori om nogle “Falske jøder”, eller hvad det er for noget tankespind, han har gang i. Men det var, ifølge Per Brændgaard, vist nok også disse Falske jøder, eller nogle andre, i hvert fald alle andre end muslimer, der stod bag 11 september… Godt. Så siger vi det. Men hvad så med alle de andre tusinder af terrorangreb fra muslimers side, med sammenlagt millioner af menneskeliv som pris. Hvem har ansvaret for det? “Faske jøder”?

   Nej, Per Brændgaard, kan have nogle pointer, men hans kasten med sten i sit drivhus, gør at han – vist jeg skal udtrykke det diplomatisk – fremstår utroværdig.

   • Fordrukken Taber | 16. maj 2021 ved 14:54 |

    Fuldstændig enig og godt fundet. Tak til Margrethe for denne research, som jeg også selv har foretaget og undret mig lige så meget over- for det hænger simpelthen ikke sammen for Brændgaard. Lidt læsning på hans hjemmeside, som ellers er udmærket, afslører disse ret underlige afvigelser, hvor man ikke just kan beskylde Brændgaard for at bruge hjernen overdrevet meget. Men jeg synes i det hele taget efterhånden også at det er meget symptomatisk for “friheds-” og “sandheds”-bevægelser i Danmark at de næsten alle som én har en særdeles hadsk holdning (for nu altså at sige det mildt!) til Israel; det forekommer mig nærmest at når man går dem lidt på klingen, så er det faktisk dét, det handler om for dem. Det hidser sådanne mennesker ufatteligt meget op, hvis man forsvarer Israel eller ligefrem støtter landet. Også meget mere end selve det emne eller den årsag, deres pågældende forening eller bevægelse er stiftet for.
    Tag f.eks. 9/11 truth-bevægelsen i Danmark med deres leder Josef Hanji og kredsen omkring ham i denne bevægelse. De mennesker er så gennemsyrede af at det handler om at fremstille Israel som den virkelige gerningsmand bag 11.september angrebene at det er blevet vigtigere for dem end at finde frem til sandheden bag hvorfor tårnene- og bygning 7- styrtede sammen. Som jo var det oprindelige formål med bevægelsen.. jeg har kommunikeret en del med de mennesker- og søgningen efter sandhed i denne sag er trængt fuldstændig i baggrunden, til fordel for kampen for at fremstille Israel som landet, der stod bag.
    Og nu er Folkepartiet JFK21 så opstået. Jeg har været til nogle af deres demonstrationer, fordi jeg er enig med dem et langt stykke af vejen i deres partiprogram. Og Palsvigs glimrende pointe om at det ikke er Grundloven, den er gal med, men politikernes fortolkning og undergravelse af den, er ret vigtig i den sammenhæng. Men partiets samarbejde med Brændgaard (han har holdt foredrag sammen med Mads Palsvig to gange) og deres holdning om at “vi” skal betale erstatning til muslimske lande fordi “vi” har bombet dem, fik mig til at løbe langt væk.. det korte af det lange er at jeg har indtryk af at også de har en fjendtlig holdning til vores eneste allierede i Mellemøsten. Som forøvrigt godt kunne bruge mere opbakning fra Vesteuropa. I stedet har vi travlt med at fordømme Israel og sende flere penge til Hamas-terroristerne. Efter min mening er den danske regering, sammen med de øvrige vesteuropæiske regeringer, direkte medskyldig i drabene på civile israelere og for at holde Israel-konflikten kørende.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.