Ung dansk mand fra Horsens: Rasmus Paludan skulle være knivdræbt

Det venstreorienterede hylekor af meningsdannere og politikere jamrer i takt, når en journalist fra Ekstra Bladet kalder Helle Thorning-Schmidt et lidet flatterende øgenavn. Men når partilederen Rasmus Paludan fra Stram Kurs ønskes død i flæng af afstumpede muslimer og danske medløbere, så breder stilheden sig.

Her er det Anton Klitsgaard – en ung mand fra Horsens, der er midt i 20erne – der ærgrer sig over, at libanesiske Noureddine Aziz ikke fik held til at knivdræbe Rasmus Paludan.

På grundlovsdag i 2020 konspirerer to muslimer om at angribe og dræbe Stram Kurs-lederen. Politiets pistoler stopper den muslimske knivmand i sidste øjeblik. Efterfølgende spirer det usigelige had, hvor muslimer og venligboere i flæng ønsker, at Rasmus Paludan skulle være flænset af den muslimske gerningsmand.

Der er ingen politikere, der tager afstand fra den retoriske chikane eller det livstruende attentat på en politiker.

Den, der tier, samtykker. Hadet til Paludan er så stort, at den brede accept af mordtrusler har slået rod. Samtidig eroderes samfundskontrakten om, at ingen skal risikere sit liv for politiske holdninger.

Den nedrige Anton Klitsgaard er billedet på den dunkle sump af had, der breder sig i befolkningen i takt med, at sammenhængskraften og det tillidsbaserede samfund bliver ofret på globaliseringens alter.

Politikerne kigger væk. De meler kun deres egen kage.


Se også Hvad er forskellen på Kurt Westergaard og Rasmus Paludan?

6 Kommentarer på "Ung dansk mand fra Horsens: Rasmus Paludan skulle være knivdræbt"

 1. Håber Anton Klitsgaard, Horsens bliver kulturberiget.

  • Helt enig. Det kunne være fint. Mon spørgsmålet er om han, selv i en sådan situation, vil fatte hvad der sker i landet. Mit generelle indtryk af ungdommen idag er simpelthen at de er ekstremt selvoptagede og ufatteligt egocentrerede. De er generelt set ikke i stand til kritisk tankegang og er fuldstændig hjernevaskede af deres lærere i folkeskolen og uddannelsesinstitutioner.
   Sikke en generalisering, kan man så sige. Tjah- men det er altså mit helt klare indtryk. Selvfølgelig er der undtagelser. Bare ikke så mange.

   • Charles | 8. maj 2021 ved 15:11 |

    ekstremt selvoptagede og ufatteligt egocentrerede.
    Det bliver børnene, når de er blevet pædagogisk opdraget. for her bliver børn opdraget ens, tros børns forskelligheder.

    Nogle børn har en hjerne og har lært at bruge den, og det er her undtagelsen ligger.

    Sådan een som Anton Klitgaard ender som Hashser og Pumpedyr. En stor taber.
    Hashser = Joint-oser og Pumpedyr = Nåle-vrag.

 2. Endnu et ungt menneske, der ikke har fattet nogetsomhelst og bare følger den hjernevaskede strøm.. det er jo så populært at svine Rasmus Paludan til, så han deltager bare i koret og håber at score points på det hos vennerne..

  • Børn afspejler de voksne.
   Det er de voksne der bære dette ansvar, fordi de taler og opfører sig grimt, for børnenes åsyn.
   Nogle børn fatter det som Rasmus siger, men selv om de fatter det er børn svage over for voksne og lader sig påvirke i negativ retning.

   • Fordrukken Taber | 8. maj 2021 ved 19:11 |

    Helt enig. Og her spiller lærerne på forskellige uddannelsesinstitutioner en stor rolle i indoktrineringen, eller, som jeg kalder den nu, hjernevasken af ungdommen. Det er ekstremt hvad der foregår i øjeblikket- og særdeles farligt for fremtiden. Selv mennesker, der er kendte for at være særdeles venstreekstremistiske, er ude og advare mod den nuværende udvikling. Og SÅ ved man at den er helt gal..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.