Selv i Hjemmeværnet er der fjender, der støtter islams udbredelse

Her er en hadsk besked fra den 72-årige dansk militærmand Ivan Christiansen. Den våbentrænede hjemmeværnsmand hader Stram Kurs, fordi partiet er indvandrerkritisk.

I Frankrig er over 1000 militærfolk gået ind i kampen imod islamiseringen af deres fædreland. I Danmark kæmper en erfaren hjemmeværnsmand på muslimernes side.

Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein brugte en hjemmeværnsriffel, da han skød en dansk mand i forbindelse med et arrangement i Krudttønden. Det er en kendt sag, at kriminelle indvandrerbander ofte har adgang til stjålne våben fra det danske hjemmeværn.

Danskerne kan med rette skæve nervøst til Hjemmeværnet og stille det åbenlyse spørgsmål: Hvilken side er I på?

*

(PS: Jeg har i øvrigt ikke slettet kommentarer fra Ivan Christiansen eller andre. Ivan Christiansens kommentarer kan stadig læses i tråden til opslaget.)


Mere om voldsapologeten Ivan Christiansen, der fryder sig, når danskere bliver slået i ansigtet og sparket, så blodet flyder.

4 Kommentarer på "Selv i Hjemmeværnet er der fjender, der støtter islams udbredelse"

 1. Og hvis et tilstrækkeligt antal andre hjemmeværns- og militærfolk har samme holdning som Christiansen, så er landet åbent og klar til fuldstændig overtagelse. Som jeg vist også tidligere har skrevet på denne side, så vurderer jeg at vi har få år til at vende udviklingen 180 grader, ellers er det slut om højst 10 år.
  Man kan spørge sig selv om man nogensinde før har set noget lignende i verdenshistorien: En gruppe med et bestemt tilhørsforhold og ideologi erklærer krig mod resten af Verden, både ved hjælp af sniger-taktik og direkte kamp. Men resten af Verden nægter at tage imod krigserklæringen og lader sig bare dræbe, voldtage, tvangskonvertere og fordrive, mens de angrebne bliver ved med at holde stædigt fast i at alt er, som det plejer..

  • Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein brugte en hjemmeværnsriffel, da han skød en dansk mand i forbindelse med et arrangement i Krudttønden.

   Riflen har han NOK fået af den hadske 72-årige dansk militærmand Ivan Christiansen.
   “Dermed ikke sagt han har fået” Men det kunne jo tyde på det siden militærmanden Ivan Christiansen er så Hadsk over for os patrioter.

 2. Det er mange år siden jeg har sagt: Hjemmeværnet er infiltreret af Islam
  Det er Politiet og Folketinget også. !! Dommerstanden Måske. ?

  Hvad med Hæren, eller det der er tilbage af den. ????

 3. NEDLÆG HJEMMEVÆRNET

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.