Afsløring: Dansk hjemmeværnsmand ydmyger offer for indvandrervold

Skal repræsentanter fra det danske forsvar fryde sig, når befolkningen udsættes for grov vold fra indvandreres side?

Her ses militærmanden Ivan Christiansen. Han har tilbragt 45 år i Hjemmeværnet, der er en del af det danske forsvar. 72-årige Ivan Christiansen er også politisk aktiv på de sociale medier, hvor han ydmyger og nedgør sine politiske modstandere på groveste vis.

“En god blodig næse 🤪,” skriver Ivan Christiansen på Facebook. Beskeden ledsages af en såkaldt ‘grine-smiley’.

Lige inden har Ivan Christiansen delt et link, der viser et blodigt overfald på en ung mand. Offeret angribes af en flok ikke-vestlige migranter i bydelen Nørrebro, der ligger i København.

Ivan Christiansen udtrykker en uklædelig skadefryd, da han ser blodet flyde. Det mandlige offer deltager lørdag 27. februar 2021 i en lovlig anmeldt demonstration for Stram Kurs. Pludselig dukker tre truende indvandrere op. En gerningsmand med mellemøstligt udseende slår offeret hårdt i ansigtet og sparker ham umiddelbart efter. De tre migranter flygter ind på den nærliggende Assistens Kirkegaard.

Bagefter ses det danske voldsoffer med blod i ansigtet – ved munden og omkring næsen. Det er her hjemmeværnsmanden Ivan Christiansen finder det store smil frem og ydmyger offeret – sin politiske modstander. Voldsofferet bliver senere behandlet på skadestuen for sine skader.

På fotos fra de sociale medier ses den aldrende militærveteran med en række medaljer og udmærkelser fra det danske forsvar. Den 72-årige Ivan Christiansen har gjort tjeneste siden sidst i 1960’erne ved det danske forsvars installationer langs kyststrækningen. Senere bliver militærmanden aktiv i det danske hjemmeværn. Hjemmeværnets medlemmer er uddannet til krigsførelse og andre opgaver i Danmark – heriblandt afspærrings- og trafikreguleringsopgaver. En del af medlemmerne har lov til at opbevare militærvåben og ammunition på deres bopæl.

Til daglig bor it-konsulenten Ivan Christiansen i landsbyen Englerup, der ligger i Kirke Såby på Vestsjælland. Her er der langt til kriminelle ghettoområder, der er fyldt med indvandrere og efterkommere fra muslimske lande. De såkaldte ‘venligboere’, der omfavner masseindvandringen og ser sig selv som verdensborgere, bor ofte i fredelige omgivelser.

De fleste danskere tror givetvis, at Hjemmeværnet er sat i verden til at forsvare og støtte befolkningen i krisetid. Men hvis du tilhører den indvandrerskeptiske del af befolkningen, så er der angiveligt ikke megen hjælp at hente.

Ivan Christiansen er en skamplet på det danske forsvar, og han skal fratages alle militære udmærkelser.

*

Kritiske journalister kan kontakte Hjemmeværnet her:

Telefon: 2484 2504

Email: hjk@hjv.dk

1 Kommentar på "Afsløring: Dansk hjemmeværnsmand ydmyger offer for indvandrervold"

  1. Endnu en person, der slet ikke forstår, hvad det er for et misfoster, han selv er med til at skabe..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.