Uwe Max Jensens svar til Jan E. Jørgensen fra Venstre

Jan E. Jørgensen fra Venstre fremturer på min Facebookprofil i et forsøg på at forsvare Jino Doabi fra Det Radikale Venstre (er Jan E. Jørgensen mon på vej over i Det Radikale Venstre?). Jan E. Jørgensen skriver:

“Jeg har skrevet, at du er fuld af løgn, og du har – meget rimeligt – bedt mig konkretisere, hvor du lyver. Det gør jeg gerne.

Løgn nr. 1. Hun er ikke iransk statsborger, men statsløs kurder fra Iran.

Løgn nr. 2. Du viser et foto af hende med tørklæde, men hun er ikke muslim. Hun er døbt – og kristen. Fotoet er en del af en fotocollage, hvor hun står med to forskellige slags tørklæder samt løsthængende hår som en kommentar til det iranske præstestyres tørklædetvang for at vise, at man selv må bestemme, om man vil have tørklæde på eller ej.

Løgn nr. 3. Hun tager ikke på ferie i Iran. Hun har ikke været der siden 1998, hvor hun var en lille pige, der flygtede ud af landet sammen med sine forældre.

Løgn nr. 4. Hun er ikke velfærdsmigrant, men kvoteflygtning. Hendes familie blev inviteret til Danmark i 2002 fra en flygtningelejr i Tyrkiet.

Løgn nr. 5. Det er måske snarere en manipulation. Ret skal være ret. Selvom indvandrerne fra de muslimske lande kun har midlertidig opholdstilladelse, kan de sagtens indgå på de radikale stemmesedler, skriver du. Alle udlændinge kan efter 3 års lovligt ophold i Danmark stille op til kommunalvalg i alle partier. Der er mere lempelige krav for så vidt angår borgere fra Norden og EU.

Løgn nr. 6. Du skriver, at Sofie Carsten Nielsen har udnyttet hende i forbindelse med valgkampen. Det du kalder udnyttelse er en helt sædvanlig dansk, demokratisk tradition for at stille sig til rådighed som frivillig arbejdskraft for de politiske partier.

Løgn nr. 7. Du skriver, at hun ønsker at lave Danmark om til Iran. Tværtimod. Hendes forældre kæmpede aktivt mod det iranske præstestyre og blev tortureret.”

*

Uwe Max Jensens svar til Jan E. Jørgensen:

Dit had til dine politiske modstandere får dit ordforråd til løbe af med dig. Præcis som din muslimske allierede, Naser Khader, der også lader temperamentet eksplodere i sit sprogbrug, når han møder politisk modstand. Det samme gælder dig, Jan E. Jørgensen. Men du burde som advokat og folkevalgt vide bedre. Men det er befriende, at vælgerhavet kan se dit sande jeg udfolde sig her på min Facebookprofil. Du bruger ordet løgn til at beskrive en politisk uenighed med undertegnede. Og bevæger dig dermed faretruende tæt på injurielovgivningens bestemmelser.

1. Selvfølgelig er Jino Doabi iransk statsborger. At hendes hjemland har gjort hende statsløs på grund af islamiske kontroverser er ikke og skal ikke være danskernes problem. Jino Victoria Doabi må henvende sig til den iranske ambassade og få sit pas igen og anskueliggøre, at hun kommer fra Iran. Det er udelukkende hendes og ikke de danske skatteborgeres problem. Spørgsmålet er, hvorfor du pludselig frasiger dig princippet fra FN’s statsløsekonvention og nægter, at Jino Doabis oprindelsesland har et ansvar for hende? Mener du, at det er danskernes pligt at forsørge og tildele statsborgerskaber til alle migranter, der er kommet på kant med deres hjemlande?

Det lyder som en uoverstigelig byrde, du og Venstre vil pålægge danskerne. Det må være dejligt at bo i liebhaverkommunen Frederiksberg – sammen med Pelle Dragsted – mens alle ghettoproblemerne raser i nabokommunen.

2. Undertegnede har ikke skrevet, at din iranske veninde er muslim. Men ja, hun poserer ved flere lejligheder i et shariatørklæde. Det får du så til at være en protest mod det iranske præstestyre, der fængsler kvinder, hvis de ikke ifører sig selvsamme tørklæde. Kan du høre, hvor dum du lyder? Du kunne ud fra samme logik hævde, at en mand i fuld SS-uniform er en kritiker af nazismen.

3. Jeg skriver ikke i mit opslag, at Jino Doabi tager på ferie i sit iranske hjemland. Du beskylder mig for at lyve uden grund. Jeg konstaterer i tråden til min postering, at flygtninge som gruppe ofte tager på sommerferie i det hjemland, de påstår, at de er flygtet fra.

4. Jino Doabi er i den grad en velfærdsmigrant. At man har misbrugt FN’s asylsystem udelukker ikke udlændinge fra at få dette prædikat. Når Jino Doabi bruger asylsystemet til at påberåbe sig at være politisk forfulgt, hvorefter hun fokuserer på at få et dansk statsborgerskab, så er hun gået fra at være politisk flygtning – til en person, der søger permanent ophold og statsborgerskab i Danmark. Hun har altså skiftet fokus fra sine vilkår i hjemlandet Iran til at ville skifte medborgerskab. Det gør hende til velfærdsmigrant, fordi hun nu har øjnene stift rettet mod velfærdydelser og ikke sin sikkerhedssituation i hjemlandet.

5. Du ændrer nu retorik fra løgn til manipulation. Jeg hævder ikke, at Jino Doabi ikke har ret til at stille op til kommunalvalget. Det har hun ifølge dansk lovgivning. Undertegnede fortæller om virkeligheden. En iransk statsborger stiller op til den danske kommunalvalgkamp. Det kommer bag på mange – selv muslimske indvandrere i den Facebookgruppe, hvor Jino Doabi opildner til masseanmeldelser og censur mod sine modstandere. Hun efterlyser også advokatbistand, selvom intet ulovligt er sket.

Du liker, som folketingsmedlem fra Venstre, endda Jino Doabis censuropfordringer til de tusindvis af muslimske indvandrere – som du også bakker op om. Hvad får dig til at bakke op om censur og masseanmeldelser på sociale medier mod dine politiske modstandere? Er det, hvad du som Venstremand forstår ved demokrati? Censur er i strid med den danske grundlov. Alligevel trykker du straks på like-knappen. Du er et eksempel på alt det, der får politikerleden til at blomstre over hele landet.

6. Selvfølgelig udnytter Sofie Carsten Nielsen den udenlandske arbejdskraft. Særligt De Radikale og deres sindelagsfæller hos de socialistiske partier udnytter de muslimske vælgere og frivillige på det groveste. Kort tid efter seneste folketingsvalg hjalp en kæmpe gruppe pakistanere med at nedtage Zenia Stampes valgplakater. Sexkrænkeren Morten Østergaard og partifællen Rasmus Helveg Petersen førte direkte valgkamp i muslimske parallelsamfund. Flere radikale politikere deltog i valgmøder arrangeret af muslimer, hvor der ikke var politiske modstandere til stede. Man ville ikke have debat, men kun tiljubling fra det muslimske vælgerhav. Er det det, som du kalder en ‘sædvanlig dansk tradition’? Din multikulturelle besættelse gør dig tydeligvis blind og døv.

7. Selvfølgelig vil Jino Doabi understøtte de samme islamiske grundprincipper, som florerer i de mellemøstlige diktaturer. Den iranske kvinde har snoet dig om sin lillefinger. Jino Doabi optræder i shariatørklæder ved flere lejligheder. Hun markerer regelmæssigt helligdage, der hylder koranens budskab. Hun støtter op om den radikale palette af initiativer, der reelt understøtter islams udbredelse i Danmark. Også selvom hun prøver at sukre ordlyden, så budskabet nemmere glider ned.

Eksempelvis er Jino Doabi med i Sofie Carsten Nielsens feministiske tænketank, mens hun promoverer det islamiske tørklæde ved flere lejligheder. Det er åbenlyst hyklerisk. Og det flugter måske også med, at omtalte tænketank er lagt på is i offentligheden efter hyklerianklagerne regnede ned over Sofie Carsten Nielsens opførsel i De Radikales partiledelse, der tæller flere sexkrænkere. Ydmygelser som Sofie Carsten Nielsen har været bevidst om.

I øvrigt er det sjovt, at du umyndiggør en 28-årig kvinde og konstaterer, at Jino Doabi ikke kan understøtte dele af sit hjemlands ideologier, fordi hendes forældre er blevet tortureret. Har man ikke en fri vilje til at skabe sin egen fremtid som iransk kvinde – i dine islamofile øjne?

Du afslører, at du besidder et pinagtigt livssyn, hvad angår udenlandske kvinder.

Læs også De Radikales iranske kandidat Jino Victoria Doabi: ‘Jeg elskede Danmark – det er ændret nu’

1 Kommentar på "Uwe Max Jensens svar til Jan E. Jørgensen fra Venstre"

  1. Et glimrende svar. Det er i det hele taget besynderligt, så mange fremmedetniske, der vælger at støtte De Radikale og omegn. Angiveligt det stik modsatte af det, de er flygtet fra, men jo reelt de mest effektive nyttige idioter til udbredelsen af det.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.