Iranske Jino Doabi vil ikke kaldes iraner: Prøver at starte en retssagDen iranske velfærdsmigrant Jino Doabi, har de seneste døgn prøvet at få undertegnede sagsøgt for injurier. Iranske Jino Victoria Doabi vil have en dansk dommer til at straffe en dansk statsborger, der har kaldt hende ‘iransk statsborger’ og ‘velfærdsmigrant’.

Dette fænomen hedder ‘lawfare’ og er et angrebsmiddel mod politiske modstandere, der i stigende grad er blevet populært i parallelsamfundene. Her truer man danskere med advokater og domstole i tide og utide. Det er grotesk, at en iransk indvandrer – der kun har en midlertidig opholdstilladelse i Danmark, der skal fornyes hvert andet år – ønsker at sagsøge politiske modstandere for at sige sandheden.

Jino Doabi er født i Iran, hvor hun har boet i seks år. Efterfølgende har hun boet fem år i Tyrkiet. I dag er Jino Doabi politiker og kandidat til kommunalvalget for Det Radikale Venstre. Her ønsker man nu at bekæmpe højrefløjen i retssalen, fordi argumenterne er sluppet op. Den iranske kvinde hævder, at hun er ‘statsløs kurder’, hvilket i denne sammenhæng er det rene nonsens. Det svarer til, at en dansk statsborger, der er født i Aarhus, rejser til Iran og hævder, at vedkommende er ‘statsløs østjyde’ – og herefter forlanger et iransk pas.

Danskerne kan forvente mange flere juridiske angreb fra de tilvandrede bosættere, der stammer fra muslimske lande. Folketingspolitikeren Sikandar Siddique har tidligere villet fængsle Rasmus Paludan, fordi han krænker den pakistanske partileders islamiske dogmer.

De Radikale og velfærdsmigranten Jino Doabi melder sig i køen af antidemokrater, der kaster om sig med juridiske trusler. Menneskerettighedsjuristen Rasmus Malver har slået fast, at det IKKE er ulovligt at kalde iranske Jino Doabi for hverken ‘velfærdsmigrant’ eller ‘iransk statsborger’.

Hvem skal slæbes i retten af en migrant næste gang?

*

Mere om den iranske velfærdsmigrant Jino Doabi hos Document

3 Kommentarer på "Iranske Jino Doabi vil ikke kaldes iraner: Prøver at starte en retssag"

  1. Jino Doabi er skidt ud i Iran, hvor hun har boet i seks år. Efterfølgende har hun boet fem år i Tyrkiet, statsløs kurder. Jammen for fanden da, havde hun været Kurder, var hin allerede blevet bedækket eller dræbt i dette Shit Hole som Tyrkiet er.

    Det undre mig: Vil hun da hellere kaldes en Dansk Feltmadras. ?
    Et ret harmløs spørgsmål.!☺

  2. Det vækker stærkt undren hvordan man som invandrer, via en midlertidig opholdstilladelse som skal fornyes hvert andet år, samtidig kan lade sig opstille for et dansk politisk parti (Radikale Venstre) til et forestående kommunalvalg i DK senere i år. Dette er i sig selv mere end skræmmende og dybt foragteligt. Det underminerer fuldstændigt vores hævdvundne demokratiske rettigheder…hvor er vi efterhånden henne ad ?

  3. Jeg ville blive mere fornærmet over at være blevet kaldt medlem af de Radikale.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.