Se den etnisk danske Islamisk Stat-terrorist: Han er gift med muslimsk barnebrud – som han gjorde gravid

For første gang kan befolkningen se den etnisk danske mand, der forlod sit hjemland for at tilslutte sig terrororganisationen Islamisk Stat. De danske medier har indtil nu anonymiseret alle fotos af IS-terroristen og udstyret ham med falske dæknavne som ‘Peter’, ‘Kristian’ og ‘Morten’.

Der er tale om den 30-årige Abu Osama, der stammer fra Aarhus, hvor han voksede op i en ateistisk arbejderfamilie med mor, far og en storebror. I 2012 forlader konvertitten Abu Osama sit lærlingejob som murer, lejlighed og familie. Han er blevet radikaliseret i den aarhusianske Grimhøjmoskeen, der har fostret mindst 22 Islamisk Stat-terrorister.

Abu Osama ender i Islamisk Stats hovedstad Raqqa. Her får han en purung barnebrud, som han gør gravid. Det er denne syriske barnebrud, parrets knap tre år gamle søn samt terroristen Abu Osama, som folketingspartierne Enhedslisten, SF og Det Radikale Venstre vil have til Danmark. Der er bare den hage ved arrangementet, at Abu Osama slet ikke betragter sig selv som en dansker – med danske værdier:

“Ligestilling, som danskerne var så højkæftede om … at de var så ligestillede og alt det vrøvl, det passer ikke. Som kristen eller jøde kan du sige, hvad du vil. Som muslim bliver du trampet på,” siger Abu Osama.

Islamisk Stat-terroristen peger fingre ad sine forhenværende landsmænd, og han mere end antyder, at danskerne er racister. En velkendt anklage, der også bruges af utallige tilvandrede muslimer.

“Hvis jeg er muslim. Så er jeg en forræder. Jeg behøver ikke engang at tage til Syrien,” griner Abu Osama.

Terroristen Abu Osama har ikke altid haft et muslimsk navn. Han forkastede sit danske navn, da han konverterede. I ungdomsårene i Aarhus har Abu Osama mange muslimske venner. Han begynder at komme i det radikaliserede miljø omkring Grimhøjmoskeen. Her er der salafistiske paroler som ‘fuck amerikanerne’ og jøderne skal ‘ned med nakken’.

Abu Osama begynder at gå i muslimsk kjortel, og han forsøger at få sine danske håndværkerkollegaer til at konvertere til Islam. Den radikaliserede murerlærling er så dedikeret til Allah, at han holder op med at onanere. Abu Osamas danske familie – og specielt hans far – er meget kritisk over for sønnens dedikation til islam.

I Aarhus har Abu Osama det svært med de danske piger, som ikke vil have noget med den unge mand at gøre. En håndværkerkollega fortæller, at situationen ændrer sig, da Abu Osama konverterer til islam. Som muslim kunne han få pigerne på et sølvfad, fortæller den tidligere kollega Ronny Thomsen.

“Det er rigtig nok, det med piger,” bekræfter Abu Osama.

Den unge danske mand drømmer om et liv i kalifatet med terrorisme og lettilgængelige piger. I september 2012 rejser Abu Osama til Tyrkiet i al hemmelighed og lader sig smugle over grænsen til Syrien. Hos Islamisk Stat får den danske murerlærling tilnavnet Abu Majeed al-Danimarkia, men han kalder sig også Abu Ahmed og Abu Said.

“Du lever med din religion i fred. Der er ikke alkohol og disko og sådan noget. De ting, som går imod min religion, de er der ikke. Så det var fint for mig,” siger Abu Osama.

I Mellemøsten prøver Abu Osama straks at få en kone. En af Abu Osamas muslimske brødre kender en mand, der har en ung teenagepige. Valget falder på en purung barnebrud, der er er syrisk statsborger. Hun er kun 15 år. Pigen er så ung, at aftalen om giftemålet bliver indgået med barnebrudens far.

“I islam snakker man ikke med kvinden. Man går til faren eller en mand i familien. Hendes far kunne godt lide mig. Jeg kunne godt lide ham. Så han sagde, at hvis jeg godt ville giftes med hans datter, så var han villig til at give hende væk,” fortæller Abu Osama.

Shariabrylluppet mellem den unge pige og den meget ældre mand er en realitet. I foråret 2018 får parret sønnen Osama, der deler fornavn med topterroristen Osama Bin Laden, der stod bag 11. september-angrebet i New York.

I Islamisk Stat er den danske statsborger Abu Osama kendt som en farlig person, der stikker sine medmuslimer, så de havner i de berygtede torturfængsler, der bliver drevet af terroristerne.

Ahmad Salem El-Haj skyder til måls. Mere om Ahmad El-Haj på Syrienblog.

Abu Osama er forbundet til den palæstinensiske terrorist Ahmad Salem El-Haj, som han kalder sin ‘bror’. De to muslimer har begge boet i Aarhusområdet. Ahmad Salem El-Haj er kendt som den sortskæggede islamist, der sammen med andre muslimer skød til måls efter PET-agenten Morten Storm, Muhammedtegneren Kurt Westergaard, den muslimske politiker Naser Khader samt den tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen.

Abu Osama fortæller om sin tid i Islamisk Stat, at han ernærer sig som grønthandler og – efter eget udsagn – lever et ‘meget hyggeligt liv’ i terrorkalifatet, hvor man brændte sine fjender levende og henrettede eksempelvis homoseksuelle på byernes pladser.

“Jeg har set et lig. Masser af lig. På gaden. I husene. I rundkørsler. I sidste ende blev det bare normalt,” siger Abu Osama.

Den danske mand lærer også at tale flydende arabisk, mens han opholder sig hos Islamisk Stat. I begyndelsen af 2019 er det ved at være slut med Islamisk Stats kalifat i Syrien, der oprindeligt blev udråbt i sommeren 2014. Abu Osama, hans syriske kone og deres knap et år gamle søn flygter fra by til by i takt med, at terroristerne presses af kurderne og de vestlige styrker, som Danmark er en del af.

Til sidst ender den muslimske familie i kalifatets sidste tilholdssted Baghouz, der ligger tæt på den irakiske grænse. Den danske IS-terrorist ser skriften på væggen, og han overgiver sig sammen med konen og barnet. Abu Osama håber på en fremtid på jorden sammen med familien, og han fravælger martyrdøden, der ellers giver adgang til Allahs paradis.

Abu Osama bliver hurtigt tilbageholdt og adskilt fra konen og sønnen. Han er i dag fængslet i et syrisk fængsel, der er forbeholdt de mest dedikerede IS-terrorister.

“Hvis ham her kommer ud, vil han gå direkte hen til den første terrororganisation,” fortæller en fængselsvagt.

Nu fortryder IS-terroristen Abu Osama, at han ikke gav sit liv til Allah, da han kæmpede i Islamisk Stat.

“Som situationen er nu, ville det være bedre, hvis jeg var blevet dræbt,” siger Abu Osama.

Hvis det står til Enhedslisten, SF og Det Radikale Venstre er Abu Osama, hans syriske barnebrud og hans søn snart i Danmark.

2 Kommentarer på "Se den etnisk danske Islamisk Stat-terrorist: Han er gift med muslimsk barnebrud – som han gjorde gravid"

  1. Grimhøjmoskeen: ?
    Består den endnu, jeg har ellers hørt at lortet var brændt af. ?

  2. Tak for denne afslørende opdatering. Sætter endnu mere holdningen hos venstrefløjens og deres nye venner i Konservative og Venstre i relief.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.