I Sverige udstiller man de personer, der beskytter afrikanske voldtægtsmænd

Der blæser nye vinde i Sverige. Her viser man de dommere, der hjælper fremmede sexforbrydere til at blive i landet. I foråret 2019 beslutter højesteret at droppe udvisningen af den somaliske voldtægtsmand Hanad Mohammed.

Den 33-årige somalier havde flere domme for narkokriminalitet, vold og vanvidskørsel, inden han voldtog en blond 23-årig svensk kvinde i sommeren 2018.

Både den svenske byret og landsret mente, at Hanad Mohammed skulle hjem til Somalia. Men tre højesteretsdommere bestemte, at den afrikanske voldtægtsmand skulle blive i Sverige. I den svenske avis Expressen kan læserne se billeder af de tre højesteretsdommere.

Det var den 60-årige Svante O. Johansson, 66-årige Sten Andersson samt 66-årige Ann-Christine Lindeblad fra den svenske højesteret, der holdt hånden over voldtægtssomalieren.

Man ville aldrig opleve noget lignende i de multikulturelle danske medier. Her er danske dommere fredet og nærmest anonyme, mens de afsiger den ene islamvenlige dom efter den anden, der ofte muliggør ny kriminalitet rettet mod danskerne.

Danskerne fortjener at kende sandheden om, hvem, der ødelægger Danmark. Lad os gøre som svenskerne.

5 Kommentarer på "I Sverige udstiller man de personer, der beskytter afrikanske voldtægtsmænd"

 1. Sandt som det er sagt:
  Den danske dommerstand arbejder generelt annonym.
  Når de er så Islamleflende som de er, er fordi de gerne vil beholde deres arbejde.
  For de ved godt: Muslimerne skal nok forsyne dommerstanden her hjemme med fast arbejde.

  De bliver fede og federe og mere glatnakket.

 2. Først tænkte jeg: Måske er der alligevel håb for Sverige?..
  Så vågnede jeg op igen..

 3. Landsforvis dommere som ikke udviser kriminelle islamister og andre laverestående udlændinge til deres hjem-lortelande!

 4. https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12902670/en-kaempe-rapport-vaekker-bekymring-hos-minister-det-vidner-om-en-kultur-der-er-med-til-at-fastholde-kvinder-ved-koedgryderne/
  17.04.2021 KL. 20:45
  En kæmpe rapport vækker bekymring hos minister: Det vidner om en kultur, der er med til at »fastholde kvinder ved kødgryderne«
  En stor rapport giver et unikt indblik i en tendens, der vækker bekymring hos både eksperter og integrationsminister Mattias Tesfaye. Mens indvandrerkvinder tordner frem på studierne, drosler de i markant grad ned på job og uddannelse, når de er blevet gift. Det dokumenterer Rockwool Fonden, der i dag offentliggør ny forskning om 25 års integrationsindsats i Danmark.

  Hold da kæft hvor en spade.!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.