Det ny Radikale? Her er Lars Løkke Rasmussens multikulturelle parti.

Onsdag aften var der onlinemøde i Lars Løkke Rasmussens ny parti – som den tidligere statsminister omtaler som et ‘netværk’. Det var især indvandrere fra muslimske lande, der dominerede gæstelisten hos Lars Løkke Rasmussen.

Den trinde politiker har fortalt åbent, at hans ny parti kommer til at være nært beslægtet med det islamglade parti, Det Radikale Venstre. Derfor er det ikke overraskende, at specielt indvandrere fra islamiske diktaturer har en fremtrædende plads i det kommende midterparti.

Lars Løkke Rasmussen havde inviteret den tidligere radiovært Rushy Rashid, der er født i byen Sialkot, der ligger i det nordøstlige Pakistan. Hun er berygtet for at have tvangskonverteret sin danske mand Jens Højbjerg til islam. Den nypakistanske ægtemand er tidligere børne-tv-vært på Danmarks Radio.

Det tidligere SF-folketingsmedlem, Özlem Cekic, deltog også i onlinemødet. Den muslimske kvinde er født i Tyrkiets hovedstad Ankara. Som ung kvinde drømte Özlem Cekic om at lide martyrdøden for Allah på slagmarken i Afghanistan.

Også den mellemøstlige indvandrer, Nader Ashkani, havde tændt mikrofon og webcam. Han er født i Den Islamiske Republik Iran. Ashkani rejste til det danske velfærdssamfund i 1990’erne.

Det mellemøstlige sammenrend blev toppet med indvandreren Mohammad Rona. Han deler fornavn med den omstridte profet, der lagde navn til Muhammedkrisen i midten af 2000’erne. Her nedbrændte hadske muslimer danske ambassader i Mellemøsten og truede med koranen i hånden. Mohammad Rona kommer fra Afghanistan, og han er en af Lars Løkke Rasmussens varmeste støtter.

Udover Lars Løkke Rasmussen selv – samt hans danske ordstyrer journalist Jeppe Søe – var der afsat en enkelt plads til en europæisk borger. Det drejede sig om tyskeren Moritz Schramm, der er barnebarn af den kendte topnazist Albert Speer, der var en af Adolf Hitlers nærmeste samarbejdspartnere under de omfattende krigshandlinger og jødeudryddelser. Albert Speer var desuden det tætteste Adolf Hitler kom på en egentlig ven.

Der var altså både plads til historiske nazitråde og rigeligt med migranter fra islamiske lande, da Lars Løkke Rasmussen bød til onlinemøde.

Det virker til, at danskerne har fået en fuldfed afløser for den radikale sexkrænker, Morten Østergaard. Alt peger på, at Lars Løkke Rasmussen pønser på at støvsuge vælgerhavet for muslimske vælgere.

Allah er stor i partiet Lars Løkke Rasmussen.

1 Kommentar på "Det ny Radikale? Her er Lars Løkke Rasmussens multikulturelle parti."

  1. Hold kæft for en samling på den kolage. Tre landsskadelige individder og fire styk af den indvasive art.

    Håber ikke Det Nye Radikale parti får fodfæste

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.