Sharialov i Norge: Muslimer stener norsk mand

Beboerne i den norske by Bergen vil sent glemme den augustdag i 2020, da en stor gruppe muslimer kaster med sten mod deres vantro fjender. Midt på byens torv samler adskillige mørklødede mænd sten op fra jorden og kaster dem i flæng. Der er tale om reel stening, som den er beskrevet i den forkætrede sharialov. Målet er blandt andet den 55-årige Lars Thorsen, der ifølge den muslimske pøbel har krænket Muhammed.

De islamiske shariasten hagler ned over festpladsen i Bergen, hvor det norske folk normalt fejrer sin nationaldag 17. maj. Muslimerne stormer pladsen for at slå og sparke Lars Thorsen, der er kendt som en ivrig islamkritiker. De radikaliserede islamister bliver bakket op af socialister fra den yderste venstrefløj.

Det er ikke gratis at kritisere lovreligionen islam i Skandinavien. Det har mange islamkritikere måttet sande. I Danmark har eksempelvis partilederen Rasmus Paludan fra Stram Kurs oplevet et knivattentat, hvor to palæstinensiske muslimer var indblandet.

Kort tid efter steningsangrebet og volden i Bergen ses den hårdt sårede Lars Thorsen med blodet løbende ned over ansigtet. Han må tage flugten fra de voldelige islamister.

Den norske justitsminister udtrykker efterfølgende forståelse for, at muslimer bliver vrede, når deres religion krænkes. Islams næve har talt igen.

Det koster blod og vold, hvis man ikke underkaster sig koranen og Allah.

5 Kommentarer på "Sharialov i Norge: Muslimer stener norsk mand"

 1. Sharia er efterhånden mere eller mindre loven i Vesten. Ingen gør noget for at forsvare de jødisk/kristne værdier og Folkekirken har væsentlig mindre fremmøde end moskéerne. Islam er allerede nu den dominerende religion i Europa fordi dens tilhængere er overordentlig meget mere dedikerede end andre religioners. Og da islam er en lovreligion så påvirker det hele samfundet og ikke kun det religiøse liv.
  Vi har kun få år til at vende udviklingen, ellers er det for sent. De næste 5 år bliver afgørende, det er for sent om 10 år, som jeg ser det.

 2. Mærkelig, Det har vi ikke hørt noget om i TV.

  Ironi.

  • Hold nu kæft med at bruge det udtryk: “De radikaliserede islamister”

   DET ER MUSLIMER KORT OG GODT.!

  • Jeg anede intet om den sag, før jeg læste den her på Frihedens Stemme. Viser en hel del om den stiltiende “radiotavshed”s-aftale, nordiske medier har med hinanden, når det gælder vold mod den originale nordiske befolkning.
   Imens render befolkningen stadig rundt inde i magthavernes våde “multikultur”-drømme og tror at hvis bare de “hadefulde, uvidende og racistiske” mennesker bare ville holde op med at sige slemme ting om islam, så vil muslimerne helt sikkert stoppe med volden.. det er en imponerende konkurrence, hvor det åbenbart gælder om at være så sød og naiv som muligt…

 3. Folketinget er optaget af demontering, undergravning og korruption af Danmark, som vores nation og sætter vores børn til en forfærdelig, dyster fremtid i udsigt.

  Det Danske folk er indstillet på at blive et mindretal i deres eget land og vil ende som foragtede, marginaliserede og udstødte.

  Spørgsmålet er, hvad vil du gøre med den frygtelige fremtid, der venter din familie?

  Desværre, medmindre du slutter dig til Stram Kurs og hjælper os med at tage vores land tilbage, har du intet at se frem til, undtagen en hurtigt faldende nation, hvor det Danske folk vil være andenklasses borgere. (Dhimmier)

  Jo længere du lader stå til, jo sværere bliver det at vende situationen.

  Sæt dig ikke længere på sidelinjen, det er en tid til tapperhed, ikke at sidde henfalden i Sofaen.

  Stram Kurs er et godt og sandfærdig parti, og vi vil have dig til at blive en del af OS.

  Venlig hilsen
  CN

  PS: Start med vælgererklæringerne og Afgiv en stemme med ansvar og der hvor den hører hjemme.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.