Indvandrervagt fra varehuset Harald Nyborg til dansk mand: ‘Jeg slår dig ihjel’

En skræmmende video, der er optaget ved en dansk byggemarkedskæde, viser en uniformeret indvandrer, der truer med at slå en dansk mand ihjel. Den voldsomme situation opstår ved Harald Nyborgs butik, der ligger i Glostrup på den københavnske vestegn.

Klokken er cirka 19.50, da en vagtmand med ikke-vestlig baggrund kommer ud af Harald Nyborg-butikken. Den uniformerede vagt henvender sig til en mand, der sidder i en bil foran indgangspartiet. Situationen eskalerer hurtigt, og den ikke-etnisk danske vagtmand kalder bilisten for både ‘provokerende’ og ‘racist’. Efter et kort øjeblik falder drabstruslen fra den truende indvandrervagt:

“Jeg slår dig ihjel,” lyder det fra Harald Nyborg-vagten.

Derefter kører offeret væk fra butikken i Glostrup. Hele seancen ser ud til at vare under 50 sekunder. Oplysninger fra den korte videosekvens viser, at optagelsen stammer fra 23. marts 2021.

Det er ikke første gang, at en indvandrervagt tiltrækker sig opmærksomhed. Tidligere på året forsvarede en irakisk vagtmand en niqabklædt kvinde i et Føtex-varehus i Ringsted. Den muslimske kvinde brød åbenlyst maskeringsforbuddet i Danmark.

Vagtbranchen er blevet populær i indvandrermiljøet de seneste årtier, hvor især indvandrermænd er trukket i uniformen. De mange migranter bevæbner sig med hovne attituder, håndjern samt tunge stavlygter, der reelt er slagvåben.

“De (indvandrerne, red.) vil have et rent job, som giver dem mulighed for at blive respekteret i det danske samfund,” udtaler Verner Seibæk, der er konsulent hos erhvervsorganisationen HTS-A.

I midten af 2000’erne blev der markedsført kampagner, der skulle rekruttere indvandrere til magtfulde vagtjobs i det danske samfund. Reklamekampagnen blev døbt: ‘Minoriteter på Vagt’. Under den igangværende coronakrise er det blevet udbredt, at butikker og varehuse ansætter vagtfirmaer til at stå for adgangskontrollen. En stor del af disse vagter stammer fra muslimske lande.

Harald Nyborg er en stor detailkæde, hvor fokus er på varer til hus og have. Byggemarkedet har 40 butikker i Danmark og Sverige. Den truende vagtmand fra Harald Nyborg beskrives som ikke-etnisk dansk. Muligvis med pakistansk, tyrkisk eller mellemøstligt udseende. Han har gråt hår, ingen skægvækst og brun hudfarve.

Trusselmageren var iført en blå uniformsjakke med påskriften ‘vagt’.


Se også Sharia i Føtex: Smider dansk kunde ud, der klager over kvinde i niqab

4 Kommentarer på "Indvandrervagt fra varehuset Harald Nyborg til dansk mand: ‘Jeg slår dig ihjel’"

  1. de er så brovtende, de perkervagter, de forstår ikke gentleman princippet.

  2. Harald Nyborg giver vel islamisten en bonus for at true potientielle kunder på livet!
    – Man bliver jo snart nød til at tage forsvarsvåben med, når man skal ud og handle!!!

  3. De ansættes også som billetkontrollører i tog og busser, hvor de render rundt i deres magttrip.
    Til at brække sig over. Men det resulterer bare i én eneste reaktion fra mig: Boykot af den pågældende institution, uanset om jeg må undvære daglige fornødenheder..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.