Nima Zamani fra Den Uafhængige lyver på Twitter

Nima Zamani skriver på Twitter:

“Tak Nørrebro I snart 2 timer har Paludan (Rasmus Paludan, red.) stået ved Jagtvej 69. Et par stykker står og betragter ham for nysgerrighedens skyld. Ellers er folk ret ligeglade. Dét får ham til at fremstå som intet andet end en psykotisk mand, der vifter med koranen. Bliv ved med dét”

Det er ikke korrekt, hvad Nima Zamani påstår på Twitter. Da Rasmus Paludan demonstrerede ved Nørrebros Runddel, var han meget af tiden i dialog med mennesker. Faktisk blev han nødt til at blive længere på stedet, end han havde planlagt, fordi der var mange, der ønskede dialog. Det er dokumenteret med Stram Kurs’ live stream. Live stream kan ses her.Demonstrationen på Nørrebro var en reaktion på, at et medlem af Stram Kurs Lolland kort forinden var blevet slået i ansigtet og sparket, da han deltog i en demonstration på Nørrebrogade. En detalje som Nima Zamani ikke forholder sig til.

Frihedens Stemme har stillet Asger Juhl, der er stifter af mediet Den Uafhængige, hvor Nima Zamani er tilknyttet som vært, fire spørgsmål. Den Uafhængige er ifølge Asger Juhl leveringsdygtig i “kritisk og nysgerrig journalistik, der er fri af statsstøtte“.

De fire spørgsmål, Frihedens Stemme gerne vil have svar på, er følgende:

1) Hvorfor har Den Uafhængige en ikke-journalist, som Nima Zamani ansat?

2) Hvad siger det om Den Uafhængiges troværdighed, at Nima Zamani lyver på Twitter? 

3) Er det korrekt, at Nima Zamani har meget dårlige karakterer fra jurastudiet, og at det er derfor, at han ikke kan få job som jurist?

4) Er det korrekt, at Nima Zamani har en meget lav IQ? 

Asger Juhl er blevet forelagt spørgsmålene. Men har ikke svaret.

*

Den Uafhængige er i øjeblikket baseret på frivillig og ulønnet arbejdskraft. En stor del af de tilknyttede har udenlandsk – læs muslimsk – baggrund.

Asger Juhl er i familie med journalist Jeppe Samuel Cholewa Juhl, der havde en kort karriere som folketingskandidat for Nye Borgerlige.Mere om Den Uafhængige på Document

3 Kommentarer på "Nima Zamani fra Den Uafhængige lyver på Twitter"

  1. muslimer må jo godt lyve overfor de vantro

    • Lige netop. Og alligevel går danskerne rundt og tror på at muslimerne skam har samme holdning til ærlighed som vi. Selv efter alle disse år fatter de det ikke og de VIL ikke fatte det. Hvis man prøver at besvære sig for at fortælle folk sandheden om taqqiya, så er man “skinger” og “racistisk”. En lose-lose situation. Jeg har opgivet at fortælle folk nogetsomhelst. De vil ikke vide noget og insisterer på ikke at vide noget. Man bliver afbrudt før man overhovedet siger noget, for folk vil slet ikke have at man er tilstede mere. Hverken i nærheden af dem eller i samfundet. Og nu kommer de love, der vil muliggøre denne totale samfundsudelukkelse af modstanderne af islams overtagelse af Europa. Alle vil blive overraskede, når de ser hvad epidemilov og “coronapas” kan misbruges til af myndighederne i de kommende måneder.. vi vil alle blive tvunget ind under det medicinalfascistiske diktatur, som er forgængeren for det personificerede elektroniske socialkreditpoints-kort i fremtiden (som er den måde, hvorpå regeringen kan få tvunget den fascistiske EU- og globalistpolitik ned over borgerne på).

  2. Ja. Det er en del af strategien.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.