Nyt dansk medie: Iraner interviewer pakistaner om islam

Iranske Nima Zamani Aliabadi reklamerer for sin podcast, hvor han i denne uge taler med en pakistansk muslim om islam. Ugens gæst er Kashif Ahmad, der er kandidat hos Det Radikale Venstre.

Nima Zamani er, efter eget udsagn, ‘venstreorienteret’. Så der er kridtet op til heftig politisk debat. Podcasten bliver tilrettelagt af socialrådgiveren Ali Aminali, der ligesom Nima Zamani har sine rødder i Iran. Ali Aminali er født i byen Shirāz, der ligger i det sydvestlige Iran. Den iranske indvandrer er kendt for sin kamp for at hente børn og deres forældre fra Islamisk Stat-terrorgruppen til Danmark.

Muslimske Kashif Ahmad har tidligere været kandidat hos Alternativet, Ny Alliance (stiftet af blandt andet den muslimske politiker Naser Khader, red.), Hvidovrelisten og han grundlagde selv det muslimske parti Nationalpartiet – sammen med sine to brødre.

Kashif Ahmad hopper fra parti til parti, og han vurderer, hvor han kan få mest islam for pengene. Lige nu er det hos Det Radikale Venstre.

Nima Zamanis udsendelse bringes på det nyetablerede netmedie Den Uafhængige. Den iranske jurist har tidligere interviewet tyrkiske Özlem Cekic, det afghanske folketingsmedlem Samira Nawa og den iranske ekstremist Jens Philip Yazdani, der bifalder afbrændinger af politistationer.

Men Nima Zamani er ikke det eneste multikulturelle indslag på netmediet Den Uafhængige. Lytterne kan også opleve den shariaklædte Inaam Nabil, der er palæstinenser og har boet i ghettoen Vollsmose. Inaam Nabil har ytret mishag mod Muhammedtegningerne, og hun ville have et kulturarrangement med digteren Yahya Hassan, der skulle foregå i Vollsmose, aflyst.

Den afghanske journalist, Ehsan Ahmad Faizzad, er også at finde bag mikrofonen hos Den Uafhængige. Ehsan Faizzad er nyuddannet journalist, men har allerede skrevet stolpe op og stolpe ned om racisme og indvandrere hos toneangivende medier.

Ehsan Faizzad har hos Politiken beskrevet knivdrabet på en afghansk landsmand. Et knivoverfald, der angiveligt er begået af en psykisk syg tyrker. Den afghanske journalist har også berettet om racisme i en artikel hos Danmarks Radio.

Hvis man vil have multikultur, så skal man tune ind på Den Uafhængige. Netmediet er grundlagt af den ellers fremragende og kritiske journalist Asger Juhl, der selv har prøvet at blive udskammet under en ansættelse på Danmarks Radio, fordi han ville rapportere om den forfejlede integration.

Den Uafhængige er baseret på frivillig og ulønnet arbejdskraft, og der er tilsyneladende rigeligt med udenlandske hænder, der vil bidrage til Asger Juhls multikulturelle medie.

Asger Juhl er i familie med journalist Jeppe Samuel Cholewa Juhl, der havde en kort karriere som folketingskandidat for Nye Borgerlige.

2 Kommentarer på "Nyt dansk medie: Iraner interviewer pakistaner om islam"

 1. Hvad er de “rigtige hænder” for islam? Det ville da være værd et program i sig selv!

  • Program i sig selv. Ja et stort program i Råddenskab.

   Hej Hans Erling Jensen, Det er nyt at se dig.
   Sidst vi talte sammen i en blog (eticha.dk.), var jeg uforsonlig mod Islam. Allerede den gang vidste jeg at Islam var uforsonlig mod os kristne og anderledes troende.
   Som du ser idag holder det stik.
   Vi jo ikke fjender men bare forskellige. ☺

   Det er så lang tid siden at Mogens Jensen fik “Pæren” Naaa ja Den var gået ud. Mogens Jensen var kulturminister den gang, han var jo igang med Danmark´s afvikling.
   Orlogskaptain Tallenhus var der også. “Draupners Galleri, husker du nok”

   Vi ses nok, om ikke andet så til Grisefest.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.