Den formodede massemorder i Boulder er troende muslim

Først blev den mistænkte massemorder i Boulder i USA beskrevet som en hvid mand. Men den mulige gerningsmand viste sig at være muslimske Ahmad al-Issa, der på sine sociale medier tordnede imod Trump, USA’s flygtningepolitik og islamofobi. Det skriver mediet Jihad Watch.


Se også Nima Zamani fra Den Uafhængige lyver på Twitter

MIB-aktivist Nanna Skov Høpfner fik samme straf som gambianske Daba Kora, der hjalp IS-jihadier med ‘fremme af terror’

1 Kommentar på "Den formodede massemorder i Boulder er troende muslim"

  1. Løgnepressen må nu til at sortlægge denne begivenhed- eller alternativt glemme gerningsmandens religion/ideologi og bare påstå at det hele skyldes amerikanernes “systemiske racisme” og at årsagen er at amerikanerne ejer våben. Og det skal sgu nok lykkes for dem. Al alternativ mediedækning er jo efterhånden censureret væk..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.