Dansk Multikulti Grand Prix: Afrikanere, homoseksuel muslim og mand i kjole

I går løb Danmarks Radios Melodi Grand Prix over skærmen, og det blev en aften i mangfoldighedens og multikulturens tegn – både på scenen og blandt heppekoret.

Seerne kunne nyde den afrikanske sanger Thomas Buttenschøn, der er født i Zambia. Den 35-årige sanger, der lever med en hiv-diagnose, deler hjemland med raceaktivisten Bwalya Sørensen, der deler folk op i hudfarver og anklager den danske befolkning for racisme.

Senere tonede den muslimske tv-vært Abdel Aziz Mahmoud op på skærmen. Den homoseksuelle minoritetsaktivist er født i De Arabiske Emirater og er islamisk gift med en dansk mand. Det var en kontroversiel imam, der fortæller som stening og piskning, der stod for Abdel Aziz Mahmouds shariabryllup i Sverige.

Derefter trådte endnu en homoseksuel indvandrer op på scenen. 33-årige Jean Michel Bay Helgason er født i Haiti, men har afrikansk etnicitet. En stor del af befolkningen på den caribiske ø er af afrikansk oprindelse. Jean Michel Bay Helgason blev kendt, da han deltog i X Factor sammen med en ikke-etnisk dansk teenagepige, der senere fik en lang fængselsdom for narkokriminalitet. Den narkokriminelle sangerinde er på fri fod igen.

Det blev også til et gensyn med sangerinden Ida Corr, der har rødder i Gambia. Den afrikanske sangfugl er ambassadør i den venstreorienterede forening “Børn uden grænser”. Her er der fokus på at hjælpe børn i byen Brikama i det vestlige Gambia.

Som prikken over i’et havde Danmarks Radio sørget for et publikum, der talte en transvestit i en glinsende pailletkjole og en smilende afrikansk kvinde, der viftede med et dansk flag.

Danskerne fik fuld multikultur for licensen.

Se også Uffe Elbæks spindoktor Mikkel Nørskov Kjær: Vil ikke have opført muslimsk moské nær sin bopæl

Giv Hard Line en vælgererklæring her

2 Kommentarer på "Dansk Multikulti Grand Prix: Afrikanere, homoseksuel muslim og mand i kjole"

  1. Jeg så det ikke fordi jeg vidste Prutte Abdel. De der så det har jo hang til den slags. De elsker “Fis”

  2. det er jo det rene hykleri

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.