Uffe Elbæks spindoktor Mikkel Nørskov Kjær: Vil ikke have opført muslimsk moské nær sin bopæl

Alt, hvad Uffe Elbæk og hans omgangskreds rører ved, har det med at forvandle sig til politisk hykleri.

Uffe Elbæks mangeårige rådgiver, Mikkel Nørskov Kjær, har startet en personlig kamp mod en islamisk moské, der skal opføres nær hans hjem. Islam og multikultur er bedst, når det ikke kommer for tæt på de politisk korrekte frontkæmpere.

Mikkel Nørskov Kjær bliver ansat i Alternativet i 2013, da partiet bliver etableret. Det bliver til en mangeårig kamp for mere islam og et grønnere klima i et nært parløb med partilederen Uffe Elbæk.

Men i 2017 må Mikkel Nørskov Kjær forlade partistifteren Uffe Elbæk på grund af ledelsessvigt og en række sexsager. Uffe Elbæks nærmeste rådgiver har holdt hånden over en af partiets ansatte, der var anklaget for seksuelle overgreb mod et yngre partimedlem. En årelang kamp for multikultur og islam stopper med et politisk brag på Christiansborg.

Få år senere får Uffe Elbæks nærmeste rådgiver et chok, da han opdager, at muslimer vil islamisere hans nabolag. Muslim Cultural Institute vil slå dørene op for en traditionel islamisk moské med kakler og to minareter, der skal ligge tæt på Mikkel Nørskov Kjærs hjem på Vesterbro i København.

Minareterne skal tårne sig op over byggeriet, og det islamiske bedehus skal kunne rumme omtrent 1000 bedende i den nyrenoverede og udvidede moské på Amerikavej på Vesterbro.

Det får Alternativets tidligere spindoktor helt op i det røde felt.

“Nej tak. Jeg vil bare gerne have lov at bo og leve på min vej,” raser Mikkel Nørskov Kjær, der fortsætter:

“Nu skal jeg så konkurrere med 1000 bedende om de få p-pladser.”

Uffe Elbæks mangeårige spindoktor er rasende. Ikke nok med at de mange muslimer skal bede til Allah nær hans hjem og familie. De korantro mænd, der skal til fredagsbøn i moskéen, vil også optage de eftertragtede parkeringspladser, hvor Mikkel Nørskov Kjærs bil skal holde. Alternativet er ikke kendt for at kæmpe for mere biltrafik i storbyen. Men selvom man har en historie som en ledende skikkelse i Alternativet, så er bil og parkeringspladser en vigtig del af hverdagen.

I dag er der kold luft mellem Uffe Elbæk og hans mangeårige rådgiver. Mikkel Nørskov Kjær kæmper imod islam og moskéopførsler – mens Uffe Elbæk kæmper for mere islam hos sit ny parti Frie Grønne.

“Jeg ser intet problem i, at vi har en synlig moské i bybilledet,” lyder det fra Frie Grønnes repræsentant, der omtaler det ny moskébyggeri i København.

Fra foråret 2021 skal Uffe Elbæks mangeårige spindoktor modvilligt vænne sig til multikulturen og islams udbredelse nær sit hjem.

Hykleriet vil ingen ende tage hos den politisk korrekte elite.

3 Kommentarer på "Uffe Elbæks spindoktor Mikkel Nørskov Kjær: Vil ikke have opført muslimsk moské nær sin bopæl"

  1. Mon homoseksuelle Uffe jubler, når Danmark er blevet et kalifat?

  2. Uffe Elbæk gør i hvert fald sit for det.

  3. Uffe elsker en omskåret💩

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.