Sveriges statsminister: Afghansk terrorangreb har ikke noget med indvandringen at gøre

Onsdag blev Sverige rystet af et blodigt terrorangreb, hvor en afghaner stak syv tilfældige mennesker med en kniv. Et angreb, der varede i cirka 18 minutter. Dagen efter afviser Sveriges islamofile statsminister, at terrorangrebet kan kobles til den voldsomme masseindvandring fra muslimske lande.

Sverige har de senere år hentet adskillige tusinde muslimske indvandrere alene fra Den Islamiske Republik Afghanistan. Og statsministeren er frontkæmper, når det kommer til befolkningsudskiftningen. Statsminister Stefan Löfven er kendt for at benægte de problemer, som er tydelige for alle.

I 2019 nægter Löfven, at den omfattende kriminalitet fra indvandrerbander, der har ramt Sverige hårdt de senere år, skulle have noget med netop indvandringen at gøre.

I 2019 blev Sverige ramt af over 100 bombeangreb, og flere iagttagere sammenligner landet med en reel krigszone, som man kender det fra Mellemøsten og Afrika.

Svenskerne kan med rette være nervøse for deres virkelighedsfjerne statsleder, der omfavner den muslimske dominanskultur.

*

Mere om terrorangrebet i Vetlanda her

6 Kommentarer på "Sveriges statsminister: Afghansk terrorangreb har ikke noget med indvandringen at gøre"

 1. Stefan “Quisling” Löfven har ikke noget med virkeligheden at gøre. Selv TV Avisens reporter måtte i går konstatere, at den svenske befolkning er splittet, og at mange mener, at dette er resultatet af de hjernedøde politikeres gavebod.

  • Imponerende at det er al den indrømmelse, de kan strække sig til, mens landet falder sammen om ørerne på dem. Gad vide om Löfven og de andre svenske politikere ender med at søge asyl i Danmark eller Norge, når de er blevet fortrængt fra magtens korridorer af den islamiske magtovertagelse?.. skulle ikke undre mig.

   • “on ikke den danske venstrefløj “åbner deres hjerter”, hvis Löfven og resten af slænget søger asyl her?

 2. Jeg forudser massiv udvandring fra Sverige. Først fra de etniske hvide svenskere og derefter fra lige netop dem, der har fordrevet de etniske hvide svenskere, efter at de finder ud af at de nu selv skal få landet til at fungere. Med Sveriges sammenbrud begynder det øvrige Nordens sammenbrud, da hundredetusindevis af indvandrede uintegrerbare muslimer vælter ustoppeligt og ukontrolleret over grænserne til Norge, Danmark og Finland, akkompagneret af uendelige klapsalver fra venstreekstremisterne og deres nordiske kollaboratører. Resultatet: “A river of blood” og hele Nordens omdannelse til islamisk område.
  Puha, håber ikke denne grimme mareridtstanke kommer til realisation. Men hvorfor ikke? Det er jo desværre der, vi i ekspresfart er på vej hen, sålænge mennesker i ansvarlige offentlige stillinger opfører sig som Löfven.. der er et begreb, der hedder “criminal negligence” og det er efter min mening, hvad vi ser fra mennesker som ham.

 3. Utrolig: Så dum burde en Statsminister ikke være.
  ‘åben jeres hjerter’-talen’ = ” Luk jeres hjerne talen”

  • Helt enig. Apropos “Dummere end politiet tillader”, så ser man tilsyneladende allerede nu en Joe Biden i frit mentalt forfald. De virkelige magthavere i USA er hans “handlers”.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.