Lederen af Finn Nørgaard Foreningen festligholder de muslimske højtider

Terrorofferet Finn Nørgaard blev dræbt af en muslimsk terrorist ved Krudttønden. Filminstruktøren var før sin tragiske død optaget af den problematiske indvandring fra muslimske lande. Finn Nørgaard tog afstand fra den berøringsangste politiske elite, der ønsker denne indvandring.

I dag varetages Finn Nørgaards eftermæle af den kulturradikale Pia Toftdal Rasmussen, der omfavner islam i fællesskab med sine muslimske venner. Pia Toftdal har tidligere arbejdet for Uffe Elbæk og Det Radikale Venstre.

Hvilken hån mod et dansk terroroffer.

*

Mere om Finn Nørgaard Foreningen på Frihedens Stemme

1 Kommentar på "Lederen af Finn Nørgaard Foreningen festligholder de muslimske højtider"

  1. Med andre ord så er formålet med Finn Nørgaard Foreningen nu at fremme islam i Danmark..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.