Dansk terroroffer overvejer brud med Nye Borgerlige

Mange Facebookbrugere har nedgjort Lars Hedegaard de seneste dage, fordi han overvejer et brud med Pernille Vermund og Nye Borgerlige. Lars Hedegaards erklærede mål er at forbyde islamiske moskéer på dansk jord, fordi de i flere tilfælde har virket som inspiration for og rekruttering for terrorister.

Og Lars Hedegaard ved, hvad han taler om. Den tidligere chefredaktør fra Information var millimeter fra at blive dræbt af Islamisk Stat-terroristen Basil Hassan i sit eget hjem.

Nu er det gået op for Lars Hedegaard, at hans partiformand, Pernille Vermund, i sommeren 2016 opfordrede sine støtter til at forsvinde fra Nye Borgerlige og søge mod andre partier, hvis de ville have islam og moskéer væk fra Danmark.

Lars Hedegaard har fået voldsom kritik fra Nye Borgerlige-støtter, og han har senere slettet sit Facebookopslag.

Men den islamkritiske forfatter står ikke alene. En stor undersøgelse fra mediet Mandag Morgen afslørede i efteråret 2019, at hver fjerde dansker ønsker, at muslimer skal sendes ud af Danmark.

Lars Hedegaard afviser, at han er på vej til at melde sig ind i Stram Kurs, der ellers har en erklæret politik, der indebærer remigration af muslimer, der understøtter islamisk kultur i Danmark.

“Jeg overvejer ikke at skifte til Stram Kurs, hvis strategi jeg ikke bifalder,” lyder den politisk korrekte besked fra Lars Hedegaard. Den udmelding får en blandet modtagelse fra ledelsen hos Stram Kurs.

“Det er jeg ked af at høre, men også delvist glad. For det må jo betyde, at du er enig i Stram Kurs’ politik,” udtaler Rasmus Paludan i et svar til Lars Hedegaard.

Spørgsmålet er om, de langstrakte politiske hvedebrødsdage mellem Pernille Vermund og Lars Hedegaard er forbi.

*

Giv Hard Line en vælgererklæring her

5 Kommentarer på "Dansk terroroffer overvejer brud med Nye Borgerlige"

 1. Lars Hedegaard har fuldstændig ret i sine antagelser om de islamiske moskeer.. måske har mange glemt hvad der skete i 2015 i kølvandet på de muslimske angreb på Paris; Bataclan og Stade de France. Følgende er et citat fra en BT-artikel om razziaerne i moskéer i Frankrig, der fulgte efter Bataclan og Stade de France-angrebene i 2015:
  “Siden undtagelsestilstanden på tre måneder blev indført i Paris, har der været 2235 ransagninger, hvilket har ført til 263 anholdelser”.
  Daværende franske indenrigsminister Bernard Cazeneuve udtalte kort efter angrebene at der alene i 2015 havde været planer om og myndighederne forhindret ELLEVE lignende angreb i Frankrig!
  Han kom også med følgende udtalelse om de 15 dage, der fulgte efter de muslimske angreb på Paris i november 2015:
  “I de 15 dage har vi beslaglagt en tredjedel af de krigsvåben, vi normalt ville beslaglægge på et år”…
  Hvad mon resultatet ville blive hvis man foretog en række razziaer mod moskéer i Europa, med det formål at lede efter våben?..

  Jeg har svært ved at forstå Hedegaards holdning til Stram Kurs. Men det er samme kritik, der går igen andetsteds fra: “Retorikken er forkert”. Hedegaard kritiserer så “strategien”. Måske alle disse mennesker ikke forstår hvor kritisk situationen efterhånden er?.. og hvilke metoder, der derfor er brug for. Hedegaard, om nogen, burde kunne se det.

  • Skal lige tilføje at selvfølgelig ikke alle de nævnte razziaer i 2015 var mod moskéer, det er ikke nævnt specifikt i artiklen. Man må formode at antallet af razziaer mod moskéer i dette tidsrum har været proportionalt med det nødvendige antal indgreb.

 2. Måske ville dine kommentarer veje tyngre, hvis du valgte et andet navn a skrive under. Hvem gider høre på en fordrukken taber? Og hvem gider tage en fordrukken taber alvorligt?

  Je har skrevet mod systemet, mod islam, mod kommunisme og totalitært socialisme siden 2001. Alti under mit eget navn – så længe jeg ikke har været tvunget til at ændre det på for eksempel Fisbook og andre steder, hvor der ikke hersker ytringsfrihed – men det gør der jo her din “fordrukne taber” .-)

  • Forstår godt din holdning, Hans Erling. Dit indlæg fik mig til at tænke lidt over, hvorfor jeg egentlig valgte det brugernavn; og her fandt jeg at der er to grunde:

   1. Den åbenlyse grund: Jeg ønsker ikke at min identitet skal kendes.
   Jeg tror at det er bedst at forholde sig anonym- især i disse tider og især dem, der kommer, hvis cancel-kulturrevolutionen fra USA rammer landet her i år..

   2. Mit useriøse brugernavn skal afspejle min status i samfundet og andre menneskers opfattelse af mig som en uvidende, reaktionær, fordomsfuld, hadefuld og fordrukken type, som ingen bør tage seriøst. Et gennemført dårligt menneske, som har hang til alkohol og alt mulig andet, som er haram og dermed ikke en del af fremtidens herlige inkluderende og multikulturelle samfund. (Sarkasme kan i ret store mængder være involveret her)..
   Det er også et forsøg på lidt humor- som du også har fanget i dit indlæg. Håber at du vil se mine indlæg i det lys. Jeg har stor respekt for at du skriver med eget navn og identitet- det er modigt og især nu, hvor vi for alvor nærmer os de samme tilstande, som hersker i USA med direkte politiske forfølgelser af dem, der ikke støtter den herskende klasses politik. Vi har allerede set en del eksempler på dette herhjemme og jeg tror det bliver langt, langt værre fremover. Muligvis meget værre end nogen kan forestille sig. Jeg håber ikke at jeg får ret i denne forudsigelse men jeg har ikke en god fornemmelse for hvad fremtiden bringer, som tingene er nu.

 3. Til Lars Hedegård.
  Stram Kurs er det eneste parti der vil noget i den henseende, alt andet bras og leflepartier du’r ikke.
  så endnu engang en opfordring:
  Velkommen Lars Hedegaard. Velkommen i Stram Kurs.
  Vi er nemlig de eneste der vil af med Islam og alt dets væsen. Vi vil have frihed.!

  Nb´S Politik er nemlig: Muslimer er velkomne i Danmark, når de gider at arbejde.
  Hvad fører denne politik så med sig: JO.
  Fint Muslimerne passer deres arbejde, og får mange flere børn end Danskerne. Dette vil medføre. at Danskerne bliver i undertal. Der er så Demokrati her endnu medens dette står på. og i er Demokrati har flertallet altid ret.
  Dvs at Muslimerne bliver en majoritet, og Danskerne bliver en minoritet i deres eget Land Danmark.
  Efter de Demokratiske regler har muslimerne dermed ret. og vi får dermed Sharia.

  Vi husker alle Propagandaministeren under WW2 Dr Joseph Göbbels. Som sagde:
  Demokratiet. Ha
  Det vil vel altid være en af de bedste vittigheder i Demokratiet:
  At det selv gav sine dødsfjender de midler, der fik det til at gå
  til grunde.
  ——————————————————————————-
  Til Hans Erling Jensen .
  Nu er det jo bare således: Enhver har ret til at bruge sit navn som man vil. Om så man vil tage andre seriøse er en anden sag.
  Man læser hvad der står, og skønner om det er fornuftig eller ej.
  velkommen i kluppen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.