Københavnere trodser coronanedlukning

Det er vigtigt, at små detailbutikker holder lukket for at sikre imod smitte.

(Via Saszeline Dreyer) (Foto af Søerne i København taget søndag 14. februar 2021)


Se også Rasmus Paludan afholder demonstration mod regeringens og folketingets grundlovsbrud: Kom glad

4 Kommentarer på "Københavnere trodser coronanedlukning"

 1. På tide at københavnerne gør oprør. Og hvis så bare 10% af dem gad at skrive under på Borgerforslag.dk på underskriftsindsamlingen til fordel for et forbud mod den planlagte vaccinepas-lov, så kunne det være at vi kunne rykke det sidste stykke til de 50.000 påkrævede underskrifter… 🙄🙄🙄Det kan kun gå for langsomt! Den lov skal stoppes!

   • Fordrukken Taber | 15. februar 2021 ved 13:19 |

    Har læse den. Men først og fremmest så skulle jeg mene at disse vanvidslove, både Epidemiloven og den nu planlagte vaccinepas-lov, umuligt kan forenes med Grundloven. Jeg kan ikke se NOGENSOMHELST hjemmel i Grundloven til så vanvittige indgreb inden personlige frihed og integritet. Med andre er disse to love også grundlovsbrydende, ligesom da statsministeren brød Grundloven i forbindelse med minkmassakren, udover at hun også løj for både Folketing og befolkning, da hun lukkede landet ned..

   • akuma o korosu te | 15. februar 2021 ved 13:59 |

    det er også noget svineri med tvang vedrørende covid-19 test, hvordan fanden kan de tillade sig det, fx at arbejdsgiverne kan kræve af deres medarbejdere.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.