Rasmus Paludan afholder demonstration mod regeringens og folketingets grundlovsbrud: Kom glad

Rasmus Paludan skriver på sin Facebookprofil:

“Jeg var DEN FØRSTE i Danmark, der udtalte mig kritisk til regeringens håndtering af Corona og krænkelse af grundloven.

Det gjorde jeg, da jeg som journalist for Frihedens Stemme til pressemødet i Statsministeriet den 17. marts 2020 stillede kritiske spørgsmål til Mette Frederiksen og rigspolitichef Thorkild Fogde om, hvorfor de overtrådte grundlovens § 79 om forsamlingsfrihed. Fogde løj og sagde, at grundloven tillod, at man gjorde undtagelser ved epidemier. Alle troede på ham. Han er en ussel løgner.

Nu, 10 måneder senere, er folkestemningen ved at vende, og jeg mener, hvad jeg hele tiden har ment: grundloven SKAL overholdes.

Alligevel synes de “upolitiske” Men In Black, at jeg IKKE må deltage i deres demonstration i København på lørdag den 6. februar 2021.Jeg demonstrerer på lørdag i København mod regeringens og Folketingets brud på grundloven!

Vores demonstration følger Men in Blacks demonstration hele vejen!

Men modsat Men in Black, så er ALLE velkomne i vores demonstration, hvis man er tilhænger af, at grundloven skal overholdes! Kom glad og få en snak med mig til den eneste ægte tværpolitiske demonstration den dag!

Mit spørgsmål den 17. marts 2020:

https://youtu.be/YT_KefAXn7A?t=3181

Vælgererklæring til Stram Kurs / Hard Line: https://www.hard-line.dk/v/

Støt den frie journalistik hos Frihedens Stemme:

MobilePay: 42043 Bank: 3409-3409746632

Støt Stram Kurs:

MobilePay: 16534 Bank: 9570-12658109 “

*


Mere om Men In Black her

2 Kommentarer på "Rasmus Paludan afholder demonstration mod regeringens og folketingets grundlovsbrud: Kom glad"

  1. Kan snildt forestille mig at de “tolerante” Men In Black personer bliver voldelige. Af samme grund vil der være rigtig mange mennesker, der bliver væk, incl mig selv. Og hvorfor så der? Fordi jeg hader de mennesker- og jeg er ret nem at provokere.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.