Se beviset: Her dolker Marcus Knuth islamkritikeren Inger Støjberg i ryggen

Det sender chokbølger gennem vælgerhavet, da den konservative Marcus Knuth går imod sin nære allierede, Inger Støjberg.

Klokken 16.27 – 2. februar 2021 – trykker Marcus Knuth på den grønne afstemningsknap, der sender Inger Støjberg direkte i Rigsretten.

Inger Støjbergs eneste forseelse er, at hun som integrationsminister ville adskille samtlige barnebrude på asylcentrene fra deres ældre muslimske ægtemænd.

En af de barnebrude, som Støjberg adskiller fra sin ældre mand, er en iransk pige, der som 13-årig bliver gift med sin 27-årige fætter. Inden det islamiske bryllup udsættes barnebruden for en gynækologisk undersøgelse, der skal fastslå om, pigebarnet er klar til samleje med fætteren.

Året efter drager det iranske fætter/kusine-par til Danmark, hvor de indkvarteres på et asylcenter og nyder godt af danskernes skattepenge.

Den iranske barnebrud var med stor sikkerhed IKKE blevet adskilt fra sin ældre fætter, hvis ikke daværende integrationsminister Inger Støjberg havde grebet ind.

Marcus Knuth har været en af Inger Støjbergs mest faste støtter i barnebrudssagen. Men da ord skal omsættes til handling, så svigter den konservative folketingspolitiker.

“Inger (Støjberg, red.) har min 100 procent opbakning i sagen. Det gælder desværre ikke de røde partier, som åbenbart ikke er imod barnebrude – og som nu kører hetz mod Inger for at bryde loven,” skrev Marcus Knuth i 2017.

Inger Støjberg kunne også regne med Marcus Knuth i et folketingssamråd.

“Det her er bare en jagt på noget, som ikke eksisterer…I stedet for jager man en historie, som er skabt ud af den blå luft fra Dagbladet Politiken,” sagde Marcus Knuth.

Så sent som i maj 2020 betegner Marcus Knuth ‘Barnebrudskommissionen’ som et uretfærdigt angreb på Inger Støjberg.

Desværre svinder den store opbakning ind til et stort rundt nul, da Marcus Knuth viser sit sande jeg. Da afstemningsdagen oprinder, og politikerne skal stemme om Rigsretten, smutter Marcus Knuth hurtigt ind ad en af folketingssalens fløjdøre og stemmer. Knuth har så travlt med at afgive sin stemme, så tv-kameraerne ikke opdager ham, at han ikke engang sætter sig ned.

Et hurtigt tryk på ‘ja’-knappen, og Marcus Knuth forsvinder ud ad døren igen. Han vil ikke fanges af pressens kameraer. Missionen lykkes. De store landsdækkende nyhedsstationer sender ikke tv-billeder af øjeblikket, da Marcus Knuth forråder Inger Støjberg. Ingen aviser bringer fotos af den tænderskærende situation. Marcus Knuth er ikke blevet konfronteret af medierne.

Så sent som dagen før Rigsretsafstemningen medvirker Marcus Knuth i en debatudsendelse i Danmarks Radio. Den kvindelige studievært lader Knuth slippe for kritiske spørgsmål, selvom en af de andre gæster i radioudsendelsen gør opmærksom på politikerens hykleri i Støjberg-sagen.

Marcus Knuth er af adelig slægt, og han bærer den fornemme titel greve. Den politiske adelsmand er søn af grundlæggeren af den landskendte safaripark Knuthenborg, der ligger på Lolland. Marcus Knuths farfar er berygtet for at have været et ledende medlem af nazistpartiet i Danmark samt for at gøre sin datter gravid.

Da ordensmagten opdager, at Marcus Knuths farfar har haft samleje med sin datter, flygter han til Berlin i Nazityskland. Her melder han sig under hagekorsets fane i Adolf Hitlers hær, der slagter millioner af jøder.

Marcus Knuths farfar, lensgreve Frederik Marcus Knuth, gik under kælenavnet ‘den danske Joseph Goebbels’ – opkaldt efter nazistpartiets propagandachef.

I dag viderefører den adelige Marcus Knuth det stolte familienavn og grevskab i folketinget. Inger Støjberg kender nu til Knuth-slægtens forræderi helt tæt på. Da hun skulle have støtte og hjælp, så svigtede Marcus Knuth.

Grev Marcus Knuth har forholdt sig tavs om sit politiske forræderi.

Her ses Marcus Knuths farfar, der både var en fremtrædende nazist og gjorde sin datter gravid – inden han flygtede til Nazi-Tyskland.

*

Journalister eller skuffede vælgere kan kontakte De Konservatives Marcus Knuth her: Telefon: 3337 5500 (spørg efter folketingsmedlem Marcus Knuth)

Email: marcus.knuth@ft.dk

Se også Se billederne: Her sender Naser Khader islamkritikeren Inger Støjberg for rigsretten

3 Kommentarer på "Se beviset: Her dolker Marcus Knuth islamkritikeren Inger Støjberg i ryggen"

  1. håber kraftedeme, at alle der i Folketinget støtter rigsretssag mod Inger Støjberg, straffes hårdt ved næste valg.

  2. En ret klam familiehistorie, må man sige.. ham kan Inger Støjberg vist også godt undvære..

  3. Sådan en lille taber.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.