Men In Black: Rasmus Paludan og hans støtter er ikke velkomne til vores demonstrationer

Men In Black har gjort en dyd ud af at påstå, at organisationen er upolitisk, og at alle, der er skeptiske overfor regeringens coronarestriktioner, er velkomne til Men In Black’s demoer. Men det viser sig nu at være løgn. Men In Black ønsker ikke, at Rasmus Paludan fra Stram Kurs deltager i organisationens demoer. Til trods for at Rasmus Paludan faktisk var den første politiker, der kritiserede regeringens coronarestriktioner helt tilbage i marts eller april 2020.

Men In Black, Denmarks løgnagtige karakteristik på Facebook.

En af Men In Black’s støtter Ali CK Falastin – I love Muhammad.

Den islamofile iranske rapper Ali Sufi er en af Men In Black’s talspersoner. Mere om Ali Sufi, der også hader Nye Borgerlige, på Document.

Hårdtpumpede Morten Jakobsen (til højre) med det islamiske skæg er stifter af Men In Black.

“Vi mener, at der er plads til alle (til Men In Black’s demoer, red.),” sagde Morten Jakobsen til Danmarks Radio så sent som 26. januar 2021. I dag har piben fået en anden lyd, og Men In Black har tydeligvis ikke plads til mennesker, der er kritiske overfor islam.Giv Hard Line en vælgererklæring her.

4 Kommentarer på "Men In Black: Rasmus Paludan og hans støtter er ikke velkomne til vores demonstrationer"

 1. ja, islamister er velkommen i “men in black”
  ok, igen en flok hyklere, troede de kæmpede en god sag, men er altså en flok fucking intolerante røvhuller.

 2. Tænkte nok at de i virkeligheden var frihedshadere, der bare var ude for at gå amok. Hvilket regeringen og deres frihedshadende venner i kultur- og erhvervskredse så kan benytte til at slå endnu hårdere ned på dem, der reelt kæmper for mere frihed.
  Jeg vil også tage et væddemål på- eller okay, det behøves vist ikke- at Men In Black er stræk modstander af “zionisterne”, som det hedder i jødehadersprog.. det samme er desværre tilfældet med JFK21. SÅ i virkeligheden er der INGEN venner af friheden i Danmark udover Stram Kurs, Fremskridtspartiet og nogle få andre på højrefløjen. Alle andre partier går ind for det fascistiske system, vi har nu.

 3. Men In Black
  Gud fader bevares, sikken en gang bræk.

  • Jeg ser der en kulørte betræk, så jeg tænker mig at de tager hjem når vi kommer til fadet, og Muhammedanerne skynder sig hjem og knepper geden under Daddelpalmerne.
   Lyder der ikke romantisk.?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.