Mulig giftpakke til Paludan…

Ikke alle er værdige eller vigtige nok til at blive genstand for fjendskab på liv og død. Læg mærke til, at det er ikke statsministeren, oppositionslederen, de store nationale partiers ledere eller mainstreams meningsdannere og øvrige magthavere, som beæres med et sådant fjendskab.

Uanset den aktuelle sags udfald er det klart, at Rasmus Paludan om nogen er blevet hadeobjekt. Statsmediernes omtale af ham har et stort medansvar for den behandling, han i øvrigt bliver genstand for. Men også de røde journalisters negative omtale er en slags udmærkelse, hvilket bekræftes både af Churchill-citatet gengivet her, samt hvad angår Stram Kurs-lederen særlig rammende af citatet af forfatteren Victor Hugo nedenfor:

“You have enemies? Why, it is the story of every man who has done a great deed or created a new idea. It is the cloud which thunders around everything that shines. Fame must have enemies, as light must have gnats. Do not bother yourself about it; disdain. Keep your mind serene as you keep your life clear.”

6 Kommentarer på "Mulig giftpakke til Paludan…"

 1. Pressen har helt klart haft et medansvar. Mage til hadekampagne skal man tilbage til Glistrup-tiden for at se. Og den var slem nok. Folkeskoleelever lærte at hade Glistrup. Alle skulle vendes imod ham. Han var statsfjenden, nøjagtig som man gør Rasmus til nu. Det er svinsk og utilgiveligt. Og vi husker..

  • 68ér generationens pædagoger, hippier er dem der styrer Danmark lige lugt i helvede. De har hjælp af deres Naive vælgerskare, såvel de indfødte og de importerede.
   Statsborgerskaberne er Kastet i grams sammen med Grundloven.
   Politi og anden myndighed er Bund rådne, for Grundloven er de ligeglad med. Så siger jeg bare, så kan vi Danskere også være det. og derfor kunne handle derefter.

   • Fordrukken Taber | 2. februar 2021 ved 08:08 |

    Lige netop, Charles. Ja, der er åbenbart én lov for de socialist/fascistiske magthavere samt dem med de “rigtige” meninger- ingen begrænsninger og intet ansvar overfor loven. Og så én for alle andre, hvor loven over- eller fejlfortolkes efter forgodtbefindende- til systemets fordel. Med andre ord er det, vi har nu, noget, der i dén grad minder om en blanding af anarki og korporatistisk fascisme, iblandet mere end ét stænk socialistisk diktatur.. men sådan har det vel egentlig været i en del årtier. Tænk bare på Glistrup og hvordan de fik ryddet ham af vejen plus alle de “små” danskere, der blev fejet af banen i urimelige skattesager igennem årtier. Læg dertil oveni befolkningsudskiftningen og den gradvise erosion af borger- og frihedsrettigheder her i landet og så er vi, hvor vi er nu.. et ufatteligt svig og et ufatteligt svineri.
    Hvis der ikke kommer et retsopgør, når dette er overstået, så er jeg meget nervøs for at selvjustits blandt borgerne, rettet imod den tidligere herskende klasse, vil komme på tale.. hvis jeg er i live til den tid til at bevidne det, så vil der da i det mindste være den glæde at se frem til..

 2. fjern al mediestøtte

 3. Det er ikke, fordi endnu en potentiel skandalesag var lige det politichefen ved politiet i Rochester i staten New York, USA, stod og sukkede efter.
  Ikke desto mindre er det præcis det, betjente præsterede fredag i sidste uge.

  På et videoklip, som politiet i Rochester selv har offentliggjort på Youtube, kan man via et af betjentenes kropskameraer se, hvordan de behandler en ni-årig pige ganske hårdhændet.

  Mere på linket:
  https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE12730180/inde-paa-patruljevognens-bagsaede-gav-betjente-hende-et-skud-peberspray/
  01.02.2021 KL. 21:10
  Inde på patruljevognens bagsæde gav betjente hende et skud peberspray
  En gruppe på i alt syv betjente kunne ikke få en niårig pige til at gøre, som de sagde, og så ingen anden udvej end at sprøjte hende i synet med peberspray. Det er ikke første gang, at politiafdelingen vækker opsigt.
  ————————————————————–
  Det politi fortjener en RIGTIG omgang bøllebank og deres egne knipler mast op i røven.
  Man bliver eddermageme SUR, når det går ud over mindreårige, om så der udlandet eller heri Danmark.

 4. Den er på tuben, og skulle den blive fjernet, er den på Rumble.
  https://youtu.be/ku41-899CHo
  RPD BWC CR2021-00017779 (2 of 2)

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.