Ekstra Bladet og Enhedslisten i uskøn forening

Enhedslisten har slået et foto af en dobbeltside i Ekstra Bladet op på partiets Facebookside. Fotoet er ledsaget af følgende tekst:

“Mens vi andre gør klar til at holde jul, nægter regeringen stadig at hente de 25 danske børn hjem fra fangelejrene i Syrien.Det handler om børn helt ned til ét år, som bor i lejre, hvor hverdagen er fyldt med mord, seksuelle overgreb, underernæring og radikalisering. Internationale NGO’er betegner lejrene som ”helvede på jord”, og Europas Guantanamo.De børn må og skal hjem, og det kan kun gå for langsomt!Billedet er af den vigtige artikel om netop de danske børn i Syrien i Ekstra Bladet i dag (for tre dage siden, red.)”

*

Min kommentar:

Sandsynligheden for at de pågældende børn fejrer jul er lig nul. Man fejrer ikke jul i en lejr for Islamisk Stat-terrorister. Så meget har Ekstra Bladets journalister end ikke forstået vedrørende islam. Muslimer fejrer eid og ramadan – ikke jul og påske (kristne højtider, der knytter sig specifikt til Jesus), men det er åbenbart ikke sivet ind på redaktionen på Rådhuspladsen.

Der tales hos Enhedslisten om “25 danske børn”. Men læser man Ekstra Bladets artikler om sagen, fremgår det, at de fleste af de 25 børn er danske statsborgere.

Ekstra Bladet har imidlertid ikke ønsket at oplyse læserne om, hvor mange det konkret drejer sig om. Ekstra Bladet skriver heller intet om, hvor mange af de påståede danske statsborgere, der eventuelt har dobbelt statsborgerskab.

Har børnene dobbelt statsborgerskab, kan forældrene og børnenes tillagte danske statsborgerskab ophæves ved dom (det har man tidligere gjort i forbindelse med en udvisning af en “dansk” syrienjihadist). Benytter man samme praksis i denne sag, behøver hverken børn eller forældre at komme til Danmark. De vil derimod kunne rejse til deres hjemland, når deres ophold i lejren er slut.

Danskerne føres bevidst bag lyset af både Ekstra Bladet og Enhedslisten (og Enhedslistens satellit Red Barnet). Det er en skændsel.

2 Kommentarer på "Ekstra Bladet og Enhedslisten i uskøn forening"

  1. dumheden længe leve, de børn skal ikke her op, deres forældre må ansvar for deres yngle, det skal Danmark ikke

  2. Gode nyheder efterlyses .. 🥴🤛

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.