Sofie Carsten Nielsen: Muslimske terrorfamilier skal til Danmark

Det Radikale Venstre er ved at udvide sit vælgerkorps henover julen. Sammen med islamofile grupperinger som Ekstra Bladet og Red Barnet kæmper De Radikale for at hente børn fra Islamisk Stat-terrorgruppen til Danmark.

Nogle af børnene er teenagere og er vokset op i Islamisk Stat sammen med deres islamistforældre, der har kæmpet for en terrorbevægelse, som har smidt homoseksuelle ud fra højhuse, holdt yazidi-kvinder som sexslaver og udført islamisk terror overalt på kloden.

Der er flere eksempler på, at Islamisk Stat har produceret malebøger og mobil-apps, der er rettet mod helt små børn. Her lærer de muslimske børn at dræbe vantro, der ikke underkaster sig islam. Også shiamuslimer er i mange tilfælde blevet ofre for sunnimuslimerne fra Islamisk Stat.

Nu er terrorlykken vendt, og de muslimske indvandrerfamilier vil hjem til dansk kontanthjælp og børnepenge. De Radikale ønsker at transportere børnene til Danmark. Efterfølgende vil der opstå en situation, hvor børnene, i henhold til FN’s konventioner, kan få fløjet deres terrorfamilier til Danmark.

På den korte bane vil de radikaliserede muslimske familier indgå i Det Radikale Venstres vælgerbase. På længere sigt vil danskernes sikkerhed blive bragt yderligere i fare, når den islamiske terror spreder sig.

Muslimske familier, der har deltaget i terror og drab, skal ikke til Danmark.

***

Billederne er arkivfotos af børn fra Islamisk Stat. Billederne repræsenterer ikke de muslimske børn, som De Radikale vil flyve til Danmark.

3 Kommentarer på "Sofie Carsten Nielsen: Muslimske terrorfamilier skal til Danmark"

  1. Intet nyt fra venstrefronten. Stadig lige så opsatte på at islamisere landet som altid..

  2. syge kælling, plus hun er fucking grim, så hun ligner mange fra hendes vælgerkorps💩

  3. Det var eller nogle nydelige Sharia-Selvmords-bomber der er på billedet.
    For mig må de gerne springe De Radikale røvhuller ad helvede til.
    Sker det er hænger der “kødlaser” indvendig på borgen.
    Og det må vi så leve med.!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.