Udlænding kørte over for rødt og dræbte 21-årige Ida: Én måneds fængsel

BT – ved journalist Sebastian Bjerring Jensen – skriver om sagen om 21-årige Ida Philbert Vangsø Ottzen, der blev dræbt af en udenlandsk vanvidsbilist:

“Det kom desuden frem i retten, at tiltalte tidligere var dømt for at køre for stærkt, overhale forbudt og køre i sin bil, selv om han havde fået frakendt kørekortet.

Men der var ét problem. Den tiltalte – og et vidne – mente nemlig, at Ida havde cyklet over fodgængerfeltet, mens et andet vidne mente – og bilinspektørens beregninger konkluderede – at den unge kvinde havde trukket sin cykel på gåben.

(…)

Den 20. februar 2019 nåede dommeren og de to lægdommere i Retten i Aarhus nemlig frem til, at den 32-årige mand skulle kendes skyldig i uagtsomt manddrab.

Dommen? Én måneds ubetinget fængsel og frakendelse af kørekortet i ét år.

(…)

‘Jamen, det er jo helt sindssygt, og jeg har det forfærdeligt. Han dræbte min datter og fik én måneds fængsel. Det var ikke engang en skærpende omstændighed, at han tidligere var dømt for sin kørsel? Han havde mistet kørekortet flere gange,’ siger en tydeligt rystet Charlotte og fortsætter:

‘Han kørte jo bevidst over for rødt… Hvordan de kan komme frem til én måneds fængsel, forstår man ikke. Det fjerner ens retsfølelse. Det var virkelig et chok.’”

(Collage: Uriasposten)

Giv Hard Line en vælgererklæring her

6 Kommentarer på "Udlænding kørte over for rødt og dræbte 21-årige Ida: Én måneds fængsel"

 1. Og så siger man, vi har et fungerende justitssystem i Danmark.. hver gang, jeg hører en eller anden medborger med lige dele overbevisning og arrogance i stemmen udtale at vi da har et fremragende og velfungerende retssystem her i landet, så stiger irritationen over mine uvidende og hjernevaskede medborgere, som intet gør for at holde sig selv orienteret..

 2. Dansk justits ifølge Den Store Luderbog…

 3. han skulle ha været smidt ned i et betonhul med låg, lås og slå, og så smid nøglen væk, svinet griner jo ad den latterlige straf han fået.

 4. Det er jo totalt uacceptabelt.
  der må være tale om minimum uagtsomt mand drab ..
  Hvad sker der lige .. er dommeren af anden etnisk oprindelse ???
  1 måneds fængsel og 1 år uden køre kort. For en “Mand” der var meget kendt af potiet iforvejen ..
  Kunne komme til at tænke på terror når man ser at etniske dansker åbenbart er lovlige at køre over.
  Og forbryderen få en minimal straf.
  Jeg er sikker på at hvis jeg kom til at køre en over i så meget sort tøj at man ikke kunne se hende, at rådhus pladsen vil blive overfyldt at mange mennesker der vil skrige racistiske slag ord og kræve døds straf..
  Og når man så får en lang fængselsstraf, vil man blive mødt af en masse mørke, da der efter signe skulle være rigtig mange af der inde.
  Som ville gøre alt for at blive “helte” ..
  Danmark Vågnop

 5. Frihedens stemme hænger i bremsen:
  NYT
  Ja fakenews fokuserer Kun på uvæsentlige ting. Valgsvindel er blevet begået, og Biden´s slæng skal ud af røret.
  det er også galt i Tyskland.
  se denne video inden den bliver tage ned af tuben.

  https://youtu.be/oLxVMSsDAf4 Hentet
  Задержание Livestream von Ursprunc – Dr. Andreas Noack,(21.11.2020)

  Donna Singer
  i 1 gang siden
  Det er den tyske virkelighed. Denne harmløse mand blev angrebet og mishandlet af det tyske politi i hans lejlighed. Den ansvarlige anklager har nu indrømmet det. Det var en ulykke – siger de (haha). I Tyskland kan du nu gøre alt det – siger anklagemyndigheden. Og det gør politiet. Gud hjælper os alle. Vi er tilbage, hvor vi var i 1933! Merkels regime gør det muligt.

 6. Der er noget galt i Danmark.. Regeringen og retssystemet trænger til at blive skiftet ud!
  – Man kan starte med at fjerne sig fra nogle latterlige traktater og så starte den HELT store hjemsendelse!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.