Hadprædikant i Danmark: Muslimer betaler op til 100.000 kroner for shariabrud

Imam Naveed Baig har gennemgået sine shariakontrakter, der ligger til grund for de islamiske ægteskaber, som han står bag i parallelsamfundet.

Hadprædikanten har fundet to eksempler på muslimske kvinder, der er blevet handlet for 100.000 kroner i forbindelse med indgåelsen af et shariaægteskab. Naveed Baig kalder beløbet for en ‘medgift’, men reelt er der tale om en økonomiske transaktion for at blive islamisk viet med en kvinde. Altså moderne kvindehandel.

Den pakistanske imam fortæller, at gennemsnitsprisen for en giftemoden muslimsk kvinde i Danmark ligger på omkring 10.000 kroner.

Naveed Baig er berygtet for at have fremsat dødstrusler fra talerstolen i en københavnsk moské. Her kunne pakistaneren fortælle, at det var forbundet med dødsstraf, hvis man ikke efterlever koranens ord. Det var Danmarks Radios cavlingprisvinder, Puk Damsgaard, der afslørede de grove dødstrusler fra Naveed Baig.

I dag er den pakistanske hadprædikant en eftertragtet imam i blandt andet den danske folkekirke, hvor han ofte gæsteoptræder. Københavns Domkirke, Kristkirken i København og Herning Kirke har eksempelvis lagt kirkerum til Naveed Baig.

Imam Naveed Baig skal ikke opholde sig på dansk jord, hvis han udformer shariakontrakter, hvor prisen på kvinder fastlægges. Den slags hører til i middelalderens mørke.

(Illustration: Muhammed bliver gift med seksårige Aisha)

2 Kommentarer på "Hadprædikant i Danmark: Muslimer betaler op til 100.000 kroner for shariabrud"

  1. Imam Naveed Baig, skal bare fuck af💩

  2. Ja, muslim-piger herhjemme giftes jo bort til højestbydende hjemme i gedeknepperland, på den måde er hun billetten til Danmark, da de jo benytter sig af familiesammenføring…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.