Lektor Sofie Danneskiold-Samsøe truet efter halshugning i Paris: Slet billederne – for din egen skyld

Lektor Sofie Danneskiold-Samsøe melder ud, at hun efter halshugningen af en fransk skolelærer vil anvende Muhammedtegningerne i sin undervisning. Det bryder herboende muslimer sig ikke om, og hun har nu fjernet sit opslag på baggrund af de trusler, hun har modtaget. Det er i det lys, muslimsk vold og trusler skal ses. Som formand Mao og Baader-Meinhof-gruppen sagde: “Straf én og opdrag hundrede.”

Khaled Dabbo tager ejerskab til truslerne på min Facebookprofil.

Journalist Bo Norström Weile fra BT har skrevet en længere artikel om truslerne mod Sofie Danneskiold-Samsøe.

Charlie Hebdo har i årenes løb lavet en række tegninger, der forholder sig kritisk og satirisk til islam og muslimernes profet Muhammed.

Mere om terrordrabet i Paris hos Snaphanen.

Se også posteringen hos Uriasposten.

Læs også Fransk skolelærer halshugget efter at have vist Muhammedtegninger i undervisningen

3 Kommentarer på "Lektor Sofie Danneskiold-Samsøe truet efter halshugning i Paris: Slet billederne – for din egen skyld"

 1. Naturligvis skal disse og mange andre karikaturtegninger af pædofeten vises i ALLE offentlige institutioner! Det skal salafisterne ikke på nogen måde bestemme.. – Men mon ikke at mange politikere lader denne slags skadedyr bestemme, fordi de er bange for at terroristerne skulle finde på at kalde dem for racister?!!

 2. Halve sandheder på Pispotten.
  https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE12494355/far-til-skolepige-og-islamist-udstedte-fatwa-mod-fransk-laerer/
  Der skriven: Folk havde kommet fra nær og fjern for at lægge blomster ved stedet, hvor den franske skolelærer var blevet stukket ned.
  For det første var skolelæreren ikke stukket ned, Han bled Halshugget efter islamiske forskrifter, lige som Luisa Vestager og Maren Uland blev det.
  Makronen sagde: VI må stå sammen. Er det kun for at lægge blomster som billedet viser, eller skal der handles her og nu.
  Nej Nej: Der bliver ikke handlet, og Gartnerne holder dermed Blomsterudsalg.
  Jo mere vold, knivstikkeri. halshugninger og terrorangreb, des flere blomster.
  Vor herre bevares. !

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.