Fransk skolelærer halshugget efter at have vist Muhammedtegninger i undervisningen

Den franske skolelærer Samuel Paty fik fredag hovedet skåret af af en islamisk terrorist – Aboulakh Anzorov – fordi han havde vist Charlie Hebdo ‘s Muhammedtegninger i forbindelse med sin undervisning. Det står efterhånden tindrende klart, at muslimer ikke kan bo i sekulære samfund, der tillader religionskritik (læs: islamkritik).

Mere om sagen hos Snaphanen

“Jeg henrettede en af ​​dine helvedes hunde, der turde fornærme Mohamed”

Paris: 47-årig historielærer halshugget af ‘Aboulakh A’, 18-årig tjetjener, lagde blodigt foto på Twitter – læs mere på Uriasposten

Se også Muslimer kalder halshuggede turister for ludere og kællinger på mindeside på Facebook

Giv Stram Kurs din vælgererklæring her

14 Kommentarer på "Fransk skolelærer halshugget efter at have vist Muhammedtegninger i undervisningen"

 1. de er kraftedeme syge i hovedet de islamister, islamister og muslimer er 2 af en alen.

 2. Jeg går ud fra, at muslimer i tusindvis vil dukke op til denne franskmands begravelse for at vise deres respekt, ligesom de gør hver gang, en for dem fremmed muslim bliver begravet efter et et bandeopgør. Nå nej…

 3. Og det lærer de vestlige regeringer så desværre absolut INTET af.. Til gengæld har de det jo med, at at ryste i bukserne og trække ENDU mere islam ned over hovederne på deres eget folk!

  • Det må og SKAL stoppe.

   Folk må til at forsvare sig mod slagteriet.
   En hovedrengøring i SEXTINGET er ved at være påkrævet.
   Gad vide hvor mange lig der skal på bordet, inden folket vågner. Man må regne med at Regeringen, Domstolene og Politiet, samt PET ikke gør.

 4. Det eneste, der kan stoppe denne barbariske udvikling, og som blot vil forværres i de kommende år, er at politikerne begynder at frygte deres egen befolkning i tilstrækkelig grad til, at de påbegynder en tilbagerulning af over 40 års undergravende politik.

  Befolkningerne overalt i Vesteuropa, er desværre så åndeligt udpint af rød-liberal, demagogisk propaganda, at udviklingen ikke står til at vende på demokratisk vis.

  • Man hørte Makronen sige het til aften. “Vi må stå sammen”
   Idioten har ikke fattet en skid endnu.
   Der skal handles NU, skulle han have sagt.

  • Er desværre fuldstændig enig. Tidsfristen for en parlamentaristisk/demokratisk løsning på det her er forlængst overskredet. Uanset om Danmark skulle tage sig sammen ved næste valg, så vil der ske det at når Sverige bryder endegyldigt sammen så kommer muslimerne herover for at fortsætte erobringen. Og vi bliver formentlig, inden da, overdænget med EU-påbud om yderligere muslimsk indvandring. Løbet er kørt. Der bliver ingen fredelig løsning på det her.

 5. Bør stå således:
  Den franske skolelærer Samuel Paty fik fredag hovedet skåret af af en Muslim, efter Islamisk forskrifter.

 6. På tide at vi i vesten bevæbner os til tænderne og udrydder disse invasive skadedyr.. – Vor politikere kan jo ikke finde ud af det!!!

  • Hej Thors Hammer

   Det er vores landsforræderiske politikere, der skal bekæmpes. At begynde at “udrydde disse skadedyr” på den korte bane, vil blot have en kontraproduktiv effekt og vil derfor virke modsat.

 7. “Fredens religion” slår til igen.. de er meget opsatte på at deres religionskrig kommer igang. Jeg bliver mere og mere overbevist om at de får deres ønske opfyldt, for den her slags makabre mord har det med at give en boomerang effekt!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.